Jelajah Blog : Kau Tercipta Untuk Ku

by - April 24, 2010

Fuhhh.. namaaaa ..dasattt...."NOTHING...ELSE...I...CAN...SAY"~ MAMA_AQISH"

" Blog mama ni mengenai My Cute Little Princess yang tomei bangat....bernama Damia Nurin Balqis a.k.a Aqish.....suka duka kami sekuarga....ada beberapa contest yang telah berjaya mama organize sebelum ni....mama suka update sale2 yang ada di Malaysia ni untuk tatapan kengkawan....update citer2 terkini....sedikit tutorial mengenai blog khas untuk rakan2 tersayang mama....mama suka join contest & giveaway dari blog2 lain...."

Simple tapi agak berat loading ..ermm... tak tau la kot masa ni berukben aku yang problem .. hurmm.. Template yang simple .. cuma aku tak pasti ada kekosongan kat belah kanan tu ... ke tak abis loading ek ? Kalau ada kosong tu .. ermm.. perlu dilakukan sesuatu tu .. sebab entri dah best ..cerita dah best ..cuma layout kurang menyengat cam blog blog ibu yang lain ... ni pandangan aku jer yer .. jgn terasa lak ..kalau ada nak betulkan pandangan aku ni , sila betulkan yer ..

Ok..tu je komen aku .. korang ? G tengok sendiri dan betulkan aku kalau aku tersilap yer .. Jom jelajah blog IBU MAMA AQISH

You May Also Like

2 comments

  1. nak sgt abg ben terjah belog ai tp apekan daya tak layak. followers blum ckup 1k =(

    BalasPadam