Komen Tak Terbalas ????

by - April 28, 2010

Terlalu banyak sangat komen sampai nak balas pun tak boleh ? Pening tengok komen ? Ni aku jer... hehehhe ...

Ada yang ingat aku tak sudi balas komen .. silap tuuuuuuuuuuu.. aku dah jumpa dah penyelesaianya !! Erk.. bukan aku la ..tapi geng aku laaa... ari ni dia kuarkan tutorial untuk terus reply komen tu .. Senang beb .. aku dah buat !! hahahha..

Thanks Sue .. senang keje gue .. ekeke..pasni , InsyaAllah ..komen korang aku balas .. kekeke.. tiada lagi alasan kecuali tak bayar bil broadband , laptop kena curi , jari terputus sebab main mercun atau ajal dah sampai .. hehehe ... lain lain , cuba yang terbaik .. hehehe

Nak buat gak ke ???? hehe.. jom jom .. >>> MSUE ROOMZ

You May Also Like

18 comments

  1. ohh... lepas ni, boleh lah terima komen dari ben pula ya!

    BalasPadam
  2. orang femes mesti lah byk fan komen tak berbals kan!!! heheheh

    BalasPadam
  3. bagusler gitu..nnt lg ramai yg jd pengomen tegar

    BalasPadam
  4. muahaha,bagus-bagus ade penyelesaian :D

    BalasPadam
  5. ALAH BEN...
    kalau ko tak balas komen pun ayu tetap komen punya...

    memang msue roomz nie..bijak sungguh, ayu belajar tutorial blogger pun mmg dengan tunjuk ajar dia...

    tq msue

    BalasPadam
  6. ni nak komen selalu ni..dpt satu En Ben balas pun, aku dah rasa banggaaa..hu huu..

    BalasPadam
  7. hehe.
    i noe la.
    org bz.
    tak sempat nak layan sume.
    that's okay.
    ;)

    BalasPadam
  8. bagus en ben ni..menghargai pembaca...

    BalasPadam
  9. bagus en ben ni..menghargai pembaca...

    BalasPadam
  10. @nabila

    tak femes pun...huk huk ..teringin nak femes

    BalasPadam
  11. @linnanayus

    alahai..nk bangga nape ? sama je cam blogger lain ..

    BalasPadam
  12. @~aSHa~

    mereka menghargai saya ... saya lebih perlu menghargai mereka.. hehe

    BalasPadam
  13. waaaaaaaaaaaaaaaax reti ler nak wat benda tu ... daku kalau bab2 edit HTML tu .. sgt2 le takut, kang sume ilang

    BalasPadam
  14. wow nak buat juga... trimasss untuk ini! yahuu boleh balas komen dengan gumbira ^___^


    Thank You Nuffnang



    May Happiness Be Around You Now And Forever

    BalasPadam