Jutawan tapi ??

by - April 28, 2010

Tu pasal aku tak percaya ngan artis ni ! Cerita gempak dalam internet .. dalam majalah ... cakap jutawan .. bisnes kencang .. jual itu ini .. tapi ??? Bagi duit nafkah kat anak 2 orang , RM 300 ???? Apa jadahnyaaa tuu ... Buat pandai , tapi ??

Aku baca berita tentang artis ni ( mmg dari dulu aku menyampah kalau tengok dia berlakon ) sambil berdiri dalam LRT sewaktu balik tadi.. Mengeleng je kepala aku .. Bukan apa , 'ko' kata income lebat... berlakon banyak filem .. pastu ngan jadi 'duta' gelang tangan kesihatan lagi ... takkan mampu bagi RM 300 ??? Untuk 2 orang anak lak tu ?

Mmg aku tau dia ada lagi 2 orang nak ...tapi tu pandai pandai ko la ... ko yang cari pasai dulu .. nikah lain .. haaa.. Ni la orang laki ! Semasa bercinta .. semasa nakkk ... perghhh .. dah dapat .. pastu jumpa lain , terus cerai .. hal anak semua , biar mak tanggung ! Yang bapak , buat anak baru .. haihh ... wat malu kaum ...

Mintak maaf la yer .. berkenaan anaknya tu ..dua orang .. aku cuma pelik yer .. dia ni melayu ... bini baru dia ni pun melayu ... takde la kacuk ngan mana mana pun tapi pasai pa laa anak nama cam omputih 100% ?? Awat nama melayu tak best ka ? Sat aku nak google cari maksud nama anak dia dua orang tu ..kot dari nama arab .. tapi aku tak rasa la nama arab langsung .. sat noo..

Confirm !! Ramai gak blogger tercari maksud nama anak dia .. aku ingat aku jer .. hahahaha .. tergeliat lidah siuttt ... tak tau la kot anak rupa BRAD PITT ! Sedar sedar diri la ..

Yang belum ada anak tu , jgn la ikut perangai makhluk asing tu ek ... sian kat anak kita tu nanti bila besar ... Aku ? BEN ? Tu bukan nama betul aku .. ekekeke ... nama betul aku ?? hehehe..

You May Also Like

27 comments

  1. ha..apa ben nama betul ko??? ada brann??

    BalasPadam
  2. bikin malu orang laki je spisis mcm ni bro...

    eh eh, first time komen...slama ni jadi silent reader je...heheh

    BalasPadam
  3. yu sokong..kbykan artis ilmu takat darjah3..tue pasl jadi mcmtue..
    last2..
    anakanak tercicir..
    dia nak anak dia jadi umat muhammad oling last dihitung..
    pilih nama maksud hebat hebatkan byk..:)

    BalasPadam
  4. hahhaah..biase la geng artis ben.seme nak nampak lebih dari orang lain.Macam kenal je artis yang ben utarakan tue.Bukan ke dia ada rancangan sendiri ke? Dia nie memang gitu pun ben, dah dpt yang elok cari gak yang len.Last-last nama dah buruk, kena buang sana-sini.Entah bila la nak sedar

    BalasPadam
  5. huh! baca entry anda seperti dada saya yg nak meletup! geram jugak. npk sgt dia verlagakk kan?kan? piirahh!

    BalasPadam
  6. wah..Ben ingat ke perli Kak Jie sbb baru je buat entri Jutawan Getah Sekerap...ko tunggulah 7-8 thn lagi... Kak Jie nk bisnes getah sekerap ..hehehe

    BalasPadam
  7. ngaaa, betul lah encik ben, sungguh tidak bertanggungjawab lah itu hartisss~

    BalasPadam
  8. apa nama penuh pacik ben??

    BalasPadam
  9. hehehehe nama pon artesssss

    BalasPadam
  10. sabar Ben ,Mas tahu sapa dia..jeng..jeng..kita pun tak suka kat dia

    BalasPadam
  11. hehehhhhe saja je tuh nak bagi org lain dok tergeliat sebut anak depa kot/../ hehehee

    BalasPadam
  12. eden tahu sapo yg dimaksudkan itew..eden pun goram gak..bile org tya dalam tibi..anak berapa?..dia cakap 2 org..that mean anak bini yg baru tu ler..abih yg bini 1st tu anak sapo..bodo tui

    BalasPadam
  13. um 2 la..yg cian nya kt ank2 la..mk bapak yg cerai berai..ank2 jd mangsa..mg dunia artis cmni ke? huhuhu..sgt cedih..

    BalasPadam
  14. owhhh kantoi...ngutuk si ac mizal ye...sib baik nama anak2 saya semenya ada makna....alhamdulillah...

    BalasPadam
  15. BENgkang!

    lupa nak baca ayat last entri ni..cess....

    BalasPadam
  16. @honey amour

    ada ..dah bagitau dalam blog .. hehehe ..

    BalasPadam
  17. @zanetti_be

    tau ..mmg tak leh pakai kuda kepang ni ... ekekek

    BalasPadam
  18. @miMiE aZiMaSK ^V^

    jgn kata orang lain , depa sendiri pun tergeliat .. last last panggi. ..boboyyy .. ekekke

    BalasPadam
  19. @Kujie

    amboi amboi amboii kak jiee oiii

    BalasPadam
  20. larra .. hehehe .. tu ar

    iz ann .. alhamdulillah...

    BalasPadam