Salam ...

by - April 29, 2010

Selamat pagi .. sihat korang ? Hehe.. aku ? ngantuk skit ...tah bila nak ilang ngantuk ni pun tak tau .. Cuti pun bukannya leh tidur lama lama .. mesti nak bangun pagi gak .. nak kena update blog .. Gini lah nasib seorang blogger pagar ... huk huk..

Wife terpaksa amik EL.. sakit sakit badan katanya .. Maunya tak .. dari minggu lepas berturut outstation .. dok main KLIA - PUTRAJAYA jer .. G Perak , Kelantan dan Penang semalam.. kalau tak , ari ni pun kena g Melaka ... nasib baik dia kat meeting tu tunda .. Aku suh dia rehat je la kat umah .. Aku tau camana punya letih wooo.. bukan letih buat kerja tapi letih menunggu ...

Tido tadi pun tak berapa lena sbb diserang dek nyamuk .. erm .. kat area rumah aku ni , kalau panas , panas sungguh .. bila dah turun hujan ... ermm....lebat giler ... bukan nak komen tp aku nak bagitau tu la punca nyamuk membiak ... Malam ni , aku nak sembur racun tikus .. eh nyamuk dulu sebelum tidur .. huh ... malam jumaat neh .. sian lak nyamuk tu kan .. mati malam jumaat .. Jadi hantu nyamuk lak dia .. erk ..

Sampai opis kang , ermm..banyak kerja ni .. ermmm nak settle keje sambil jelajah skit skit .. untuk bulan ni , nak abis dah .. sambung bulan depan lak .. hehehe .. Aku tau ada blog yang dapat 'tempias' tinggi dari hasil jelajah tu dan ada yang tak ... ni disebabkan 'masa' yang tidak sesuai sewaktu jelajah tu tapi nak wat camana .. dah masing masing 'memaksa' dalam senyum .. hehehe.. tak pe.. aku rela selagi aku boleh menaip ..

Hurmm... ok la.. aku nak balas komen yang lepas lepas dulu.. ada lagi 10 minit sebelum ERL sampai ... lupa lak .. apa menu sarapan pagi korang pagi ni ? heheh...

You May Also Like

9 comments

  1. selamat pagi encik ben..
    semoga hari ni lebih baek dari semalam :)

    BalasPadam
  2. hai ben...selamat pagi...ada mesej tuk ben kat blog saya...silalah...

    Mesej Untuk Ben Ashaari

    BalasPadam
  3. salam Ben
    satu hari semalam tak jenguk blog BEN atau mana2 blog coz anak2 minta perhatian lebih

    btw Ben dah baca blog yang tulis entry paling hangat abad ini


    rasanya sure dah baca kot..

    tapi kut2 belum baca
    apa kata jenguk sat

    http://peejburhan.blogspot.com/2010/04/entry-khas-untuk-blogger-diva-yang.html


    tapi nanti edit lah tang url tu before approve atau takyah approve pun takpa

    taknak kasi panjang cerita itu untuk bacaan BEN since BEN kat top blogger

    moga kisah tu jadi iktibar bagi semua blogger.

    BalasPadam
  4. selamat pagi ben

    blogger pagar?...kikikiki...
    tak sesuai ler nama tu...blogger cergas okey kot

    tang sarapan tu.. oat jer, tapi ada tambahan istimewa..kopok lekor..ayu nak rebus jer..

    BalasPadam
  5. salam pagi Enche' Ben..pagi ni hadap milo panas ngan biskut keering jek layannn

    BalasPadam
  6. sarapan saya cumalah 2 biji telur 2 suku masak. sodapp. huahua. huh. bini kamu, kompom sgt letih. msti dia tongah sodap tido tuu haa

    BalasPadam
  7. hye.. Ben, Selamat Pagi!
    sarapan pagi nie... urmmmm...
    teringin nak makan nasi goreng sambal sotong makcik kat depan tu lah! hahaha.. nak pi serang jap lagi! uhhh sedap nya!
    remember..
    breakfast like a king!
    lunch like a prince!
    dinner like a beggar! yeah..
    :D

    BalasPadam
  8. morning en ben..menu pg hanya lah secawan milo panas + biskut lemak (student life)

    BalasPadam
  9. salam en Ben, mownink...

    saya bekfas cekodok ikan bilis, ada lagi ni..dtgla umah kalau nak=)

    BalasPadam