Geledah DAPUR : Tertunailah Hasrat Di Hati

by - April 23, 2010

Waaaaaa.... tak tau nak masak apa hari ini ? Hehehe.. PUAN INA , mencadangkan sesuatu yang lazaaaaattt untuk makan tengahari ni .. apakah dia ??? nanti laaa... kita baca dulu latar belakang blognya ..

" Mula-mula blog akak ni akak saje buat sebab nak menghilangkan rasa bosan bila dah duduk kat rumah..kiranya jadi fully housewife. Saje ajer letak resepi masakan yang selalu akak buat dan akak selalu ambil dari rumah member cyber. Nanti senang nak buat rujukan..mana resepi yang sedap .. Pastu akak cerita serba sedikit kehidupan keluarga akak...kira cam diarylah..dulu suka tulis diari..sekarang dah lenguh nak menulis..kudrat dah tak ada. Lepas anak akak gi melanjutkan pelajaran di India...akak tulis apa yang berlaku di sini....biar dia tahu apa yang terjadi setiap hari. Kalau dia nak masak bolehlah dia rujuk resepi kat sini. "

;) menarik bukan ? Tak sabar nak tau ker ?? ehehehe ...

Nyum nyum... nak nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .. .lapaqqqqqq

Pe lagi geng ? Jom kita g geleeeedaahhh DAPUR : TERTUNAI HASRAT DI HATI

You May Also Like

6 comments

  1. nampak sedap... hikhik... sedap digigit laju-laju...

    BalasPadam
  2. Ni salah 1 blog yg wajib daku terjah hari2.. mmg menu amat2 sodap ..

    ** tuan umh dia pun sgt cute.. aritu jmp tp sogan nak tegurrrr..dia ramai bodyguard

    BalasPadam
  3. salam dan terima kasih yer..tak sangka pulak baru letak N3 kamu dah terjah...

    terharunya akak dibuatnya...aduh rasa bangga sebab kamu yang famous ni sudi datang ke blog picisan akak ..

    terima kasih sekali lagi..budi baik kamu akan akak kenang.

    BalasPadam
  4. wsalam kak ina... sama sama ... yang menarik untuk dikongsi bersama jgn dibiarkan saja ..terus buat ..hehehe

    ala kak.. takde femes pun.. sama je ngan semua blogger ...

    Terima kasih kerana sudi ye kak

    BalasPadam
  5. pebende tuh??kuey teow ke??
    nmpk sedap

    BalasPadam