Aku diTag .. di beri award ...

by - April 24, 2010

Huk huk .. aku rasa minggu ni je dah lebih 5 dapat award n di Tag 'huer' kan ... hukhuk... gembira ada ...suka ada ..sedih pun ada ..

Gembira sebab ada blogger sudi nak bagi kat aku yang hina dina ini .. Suka sebab dapat award ... Sedih ... hurmmm.... aku sedih sebab tak sempat nak membalasnya .... Seyes.. aku tau .... orang lain boleh je balas .. tapi orang lain takde nak g jelajah , kaji , baca dan buat entri tentang blog orang lain ...

Try gak nak balas .. tapi rasa serba salah bila tgk senarai blog blog yang nak dijelajah tu .. aku buat time time gini , takde org nak masuk lak .. sian nanti ... buat time keje..ngan kije lagi .. bukan pe , diorng dok tanya je ..bila nak buat diorg punya ... adeh...

Aku celik celik mata dh terus jelajah blog orang neh... kena sabau ler ... sabau ekk ..sampai la nanti masa tu .. aku pun perlu rehat .. bukan main cop terus gitu .. kena masuk...baca ... tengok gambar .. ni ada yang tulis ala ala gitu jer pastu aku nak membalas takkan ala ala gitu jer .. kena cari gak profile dia ..ada yang takde profile ..bukan mudah weh .. lain la aku main amik je apa dia tulis .. paste kat sini .. tu pun still kena edit gak ...

Untuk yang bagi award.. cam DNI ..sapa lagi ek.. ramai lagi la ... kalau aku berkesempatan , aku balas ek .. tak pun aku buat entri penghargaan khas buat korang ... ek ek ... Seyes... nak nangis tengok orang tag aku .. suka tapi sedeh sbb belum tentu dapat balas buat masa terdekat ..

Ni aku nak kuar tgk wayang pun pk berkali kali ...dah berminggu terlekat kat umah ... balik kelantan pun balun buat jelajah sampai bil tipon cecah RM400 lebih sebab guna line biasa...sana celcom EDGE jer.. mati beranak la aku kalau nak jelajah guna EDGE .. nak tak nak , kena guna maxis yang wife aku punya ... tu line biasa tu .. jadi harga dia lain ... tu yang cecah beratus ratus ... haaaa ... JELAJAH punya penangan .. pun ada gak tak faham .. ingat main terjah gitu je keee ..

TERJAH BLOG >> ABC ... TAK BEST.. DIA TULIS APA APA .. NAMA DIA PUN TAK BEST .. haaa... kalau aku buat gitu ... ben ashaari jadi BANNED ASHAARI laaaaaa ...

Pada yang belum aku jelajah tu , harap bersabar yer .. kalau tak sabar gak .. meh .. bagi aku link korang .. aku jelajah kul 3 atau 4 pagi .. time tu aku free sangat ... hokeh ?? huhu... Terima kasih pada yang memahami ...

" aku ini insan biasa "

You May Also Like

9 comments

  1. Ben dapat award lagi, phewwittt

    http://www.dauspozi.com/2010/04/anugerah-blog-mesra-mata-2010.html

    Ingat Hijau Ingat Daus
    Ingat Jelajah Ingat Ben

    BalasPadam
  2. Tks banget ben coz akak tak perlu tunggu lama ambik no nak mintak ben jelajah blog akak.. kira bertuah la ni ye..kui kui..haa nanti bg addrs ye leh akak hulur2 kat tingkap umah ben kup kek, 2 bijik je tau..se utk ben se agi utk azila he3...ckup le tu..awk bukannya ada anak agi..kalu dpt bby nanti akak bg 2 tingkat punye..kalu kembar akak tambah lagi 2 hehe2..aminnn!!!

    BalasPadam
  3. ciannnnyerr.... penat gak jelajah2 ni..takyah lerr jelajah blog saya sbb kaco bilau... hehehe nnt En ben boleh pening...

    BalasPadam
  4. BANNED ASHAARI... guling2 gelak...

    BalasPadam
  5. tak sabo dni nak baca jawapan tag tu.. konfem best encik ben jawab. dengar wify encik ben cakap bawak laju berdesuppp hik3.. pengalaman memandu tuh yang besh baca. encik ben wat tau. :p


    hoh.. line EDGE tuh kan.. masa encik ben cakap balik kelantan tu sies time line bokbeng meroyan. skang laju berdesup. ^_^ masa tu dni pon nanges je online.. nak tumbuk skrin pon ado haha. tenet lembap cam siput sedut masak lemak. eh.. siput sedut masak lemak lagi sedap dari tenet lembap :p

    BalasPadam
  6. yeahh banned ashaari..boleh buat blog lagi satu guna nama tuh hehehe

    *bila nk jelajah blog fia plak?huhuhu -->buat muka kesian+comel hikhik =P

    BalasPadam
  7. Tahniah dapat award. Pukul 3, 4 pagi masih buat jelajah? Adoi, kalau saya tak larat....

    BalasPadam
  8. ala..rileks.ah..saya pon sbar jerk..wlupon rasanya blog saya xkan dijelajah..xpe..saya paham..mgkin terlepas pndang..atau lgsg x dpandang..
    :) peace aja..!!! hehe

    BalasPadam