Salam ..

by - April 27, 2010

Selamat pagi .. ermm... aku dah cool.. aku tarik balik entri tadi tu . .malas nak pk .. lantok ler .. nape nak pk lebih lebih kan ?? Biarkan je la diorng tu ... ada pembalasan untuk diorng gak nanti .. aku sendiri pun belum tentu selamat kan .. hehee..

Pendek je entri pagi ni .. jap lagi kalau ada masa , nak sambung jelajah sambil mencari entri entri menarik untuk dikongsi bersama .. kalau korang ada entri yang best best .. bermanafaat untuk semua ... tinggalkan je link kat sini .. kalau aku rasa menarik dan berbaloi .. aku akan promot .. hek hek hek ...

You May Also Like

3 comments

  1. oh sudah draw back ya entry itu
    sudah cool nampaknya ya Ben

    sedikit tazkirah dalamentry ini sedikit sebanyak membuka mata kepada mereka2 yang bersikap cam orang semalam...

    BalasPadam
  2. hehe.. nak kasi gak la link entry dni. tatau best ke tak.. tapi nak kasi gak kot2 meawan kelambu encik ben.. menawan kelambu? hayyoh salah maa... menawan kalbu kuikuikui..



    http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/03/percayalah-budu-tu-hebat-tengok-ni-ada.html


    http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/03/kenapa-cik-epal-suka-makan-tempe.html

    http://ardinihumaira.blogspot.com/2010/04/when-you-are-appreciative-you-get-more.html



    kasi sapai 3. hehehe kot2 ado yang encik ben rasa orait leh share dengan pembaca sekalian ;p

    BalasPadam