Jelajah Blog : My World .. My Life

by - April 27, 2010

1st blog aku jelajahi pagi ni milik Puan Asma , yang di berada di Ampang , Selangor ..

Menurutnya , dia nak aku jelajah blognya kerana ramai blogger yang berbuat demikian .. Hurm.. Dan lagi dia sendiri tidak mengenali sapa itu BEN ASHAARI ???? Waaaaaaaaa...tak kenal aku ??? Dia tak tau ke aku ni sapaaa ????

Aku ni tiada siapa .. Manusia yang terlalu kerdil dan hina ... tiada keistimewaan langsung .. Bukan artis atau juga ahli politik .. jauh sekali seorang cendiakawan ... atau juga ilmuwan .. aku sekadar blogger yang senantiasa mencurahkan isi hati aku ke dalam blog .. ekekek... Mmg patut ramai tak kenal aku ... kan kan ? Biarlah aku saja mengenali diriku ini .. cewah..poyo la lu Ben .. hik hik hik.. tah apa apa gelak cam tu.. hahahahha... ni baru gelak ... jgn marah aa..guwau ..

Ok.. terlebey suda .. berbalik pada blog Puan Asma ni , latar belakang yang terang tapi sejuk ... erm... nice .. rajin gak update blog .. Entri entrinya pun macam macam cerita ada ... Tak lama lagi cukup setahun dia berblog .. huhu...

Komen ? Aku takde apa nak komen blog ni.. bagi aku ..ok .. cuma perlukan semangat dari rakan rakan blogger agar terus maju dalam bidang ni ... Jadi kengkawan... jom .. kita jelajah ramai ramai >> MY WORLD .. MY LIFE


You May Also Like

5 comments

  1. sabar menunggu...brape org lagi abg ben?

    BalasPadam
  2. aku pon sabar je menunggu BEN terjah ni
    http://myvitrd.blogspot.com

    BalasPadam
  3. die tak kenal abg ben ke?... hikhik.. slow-slow.. nanti kenal lah kan.. hehe :)

    komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>BLOGGER-BLOGGER YANG SUSAH DAPAT DAN BAGI KOMEN!! YEEHA!! MARI SAYA TUNJUKKAN CARANYA..



    BalasPadam
  4. tq En. Ben kerana singgah dn menceriakan sy pepagi hari..hehehehe..oh nak senyum lg..Klau la En. Ben blh nampak..heheheh :))))

    x kenal di alam nyata je En. ben, mula mengenali di alam maya..eceh..

    BalasPadam
  5. syok gak main terjah2 ni..En Ben, meh la singgah blog saya, sy budak baru belajar..blh la En Ben beri tunjuk ajar..jom arr jom arr..

    BalasPadam