Jelajah Blog : Suara Si GigiFairy

by - April 26, 2010

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... blogger baru tapi lama .. ermmm ... satu lagi blog yang pattuuut kita lawat beramai ramai ... kenapakah ?


" Reasons sy nak Abg Ben nih jelajah blog sy nih (nk kate jelajah tu xde la jugak,mungkin lebih sesuai gune jenguk sbb blog ni pun mcm tak sampai setahun kot..T_T) adalah..:

1. nak dpt follower ramai,pastu boleh follow balik diorang,pastu boleh la cari idea bru nk blogging kn..?
2. sbb sy sgt2 lah baru dgn dunia blog nih..bantu-membantu amalan mulia kan..?:]..nk jugaklah dpt tips2 hebat abg Ben tuh..hik3
3. okay,mmg yang ni memang tak bleh nk nafikan lah ekk..nk promote blog ni jgaklah..kasi up traffic..hu2 "

Haa..dia dah terus terang tuuu .. tunggu apa lagi ??? jom laaaaaaaaaaaaa .. Jelajah Blog >> Suara Si GigiFairy

You May Also Like

4 comments