Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 Mac 2015

Bila Zahra batuk bertubi-tubi ..

 

Lepas subuh pagi tadi.. Zahra antara terjaga dan tidak gara gara batuk kejap datang kejap hilang.. seolah gatal tekak.. Terus aku cari minyak Pati Batook Ori ni dan sapukan di dada dan belakang dada dia ..

Alhamdulillah.. selepas sapu tu , dia kurang batuk dah dan.. terus lena tidur hingga jam 9 pagi ! Wah , lega daddy … huhu.. Dapat rehat jap sebab malam tadi daddy berjaga … Ikut ronda kawal taman perumahan.. Sukarela.. bukan PaksaRela yer..

image

Bila aku pos di Facebook gambar ni , ramai rakan rakan yang dah beli memberikan komen positif dan ramai juga yang bertanyakan di mana nak membelinya..

Ada banyak size dan harga .. Boleh je rujuk ke page PATI BATOOK ORI di Facebook.. Sebaiknya jangan beli sedikit sebab akan ada rakan rakan atau saudara mara akan mintak pada anda ! Sediakan stok dan jual je pada mereka.. Bila lagi nak buat bisnis kan ? Hehehhee..

2 komen :

Fifi Nadhrah berkata... [Reply to comment]

tak pernah cube.. nanti nak cube la..

Nurul Huda berkata... [Reply to comment]

Batook dah macam batuk. Ubat untuk sapu, jangan terminum sudah. Perenggan terakhir entri memang penting untuk semua orang.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI