5 blog pilihan hari ini oleh Ben Ashaari - BEN ASHAARI

5 blog pilihan hari ini oleh Ben Ashaari

Fuh... sibuk sungguh aku hari ni. Macam macam hal ! Mampu tarik nafas. Dugaan hari ini tapi ada yang paling menginsafkan dan seterusnya membuatkan aku bersyukur dengan apa yang aku ada. Bayangkan , kawan lama yang dulu cukup popular dan kira gempak orangnya tiba-tiba kau jumpa dia hari ini , hilang penglihatan ! Dulu celik dan ceria orangnya. Aku , mampu terkedu jer. Tak terkata apa apa ! Semoga Allah permudahkan dan berkati hidupnya.

Ok... seperti yang dijanjikan , malam ni nak up lagi 5 blog yang aku rasakan korang patut berkenalan dengan mereka. Ada antaranya dah lama seperti aku dan ada yang baru. Segala terpulang pada korang untuk menilainya sendiri.. 








Haaaa ... ok tak ? Bagi aku ok dah ni. Rajin la gak mereka menulis. Sekurang-kurangnya masih ada minat untuk menarik orang membaca dari menonton.. kan  ? Tahniah ! Itu jer la.. Nak tidur ! Esok lak sambung naa.. 

Tapi sebelum tu, aku nak tanya.. Korang nak cermin mata hitam berjenama tak ? Klik Sini ! Cepat !!!

6 ulasan:

  1. Ada antara blog di atas dah pernah terjah

    BalasPadam
  2. tq abg Ben masukkan blog Nad dlm blog pilihan :D

    BalasPadam
  3. terima kasih,gembira rasanya bila blogger hebat seperti tuan sudi kongsikan kewujudan blog saya,terima kasih =)

    BalasPadam
  4. Nanti bolehlah terjah rakan baru kat sini

    BalasPadam
  5. Teringat zaman dulu abang ben pilih blog saya masuk post macam ni, hehehe.
    http://www.noormaizan.com/2011/10/blog-dipilih-abang-ben-terharunyaaaa.html <<< sejak tu terus berderu follower masuk, ramai betul dapat kawan baru. Alhamdulillah ramai yg kekal berkawan sampai sekarang walau ramai juga dah stop berblog.

    Thank you so much. Banyak lagi nak belajar sampai ke harini. Moga abg ben terus maju jaya :D

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.