Sedih ok !! Sedih tapi... - BEN ASHAARI

Sedih ok !! Sedih tapi...

Punyalah aku jaga.. punyalah aku belai ! Tapi... dek kerana cemburu , kau sengaja merosakkan diri kau sendiri ! Huwaaaaaa !! Sedih okkk ! Rasanya dah masuk tahun ke 3 kot. Takda masalah sebelum ni pun tapi sejak sampainya mesin membakar lemak degil , tak sampai sehari.. kau tunjuk masalah kau pada aku. Huhuhu..

Baru nak happy dapat tambah koleksi ! Alhamdulillah.. dapat gak keluarkan peluh di rumah tanpa selalu ke gym. Dan anak isteri pun leh join sama.. kan ?  Sejujurnya , kedua dua ni aku amik dengan bayaran ansuran setiap bulan. Yang treadmill tu dah abis bayar. Stepper tu baru lagi. Best stepper tu wooo ! Banyak kalori dibakar guna menda alah tu. 




Kegembiraan aku tidak lama ! Tak sampai sehari , treadmill aku menampakkan penampakan yang aku cukup takuti sejak dari awal lagi ! Huwaaa ! Kenapa ??? Kenapa ??? Huhuh.. Walaupun aku tau puncanya tapi biarlah. Redha. Panggil je juruteknik dari Fitness Concept Alamanda , tempat yang aku beli barang barang ni. Diorang repair nanti. Kos ? Huhuhu.. Sendiri mau telan laaa.. 

Tak rosak pun treadmill ni tapi kelihatan cacat sedikit ! Aku tak nakkk ! Aku nak dia cantik seperti baru baru dulu.. Ouchhhh.. 


Sabarlah sayang.. Nanti abang baiki kamu seperti sedia kala. Lama nak tunggu orang datang baiki. Pastu nak kena order lagi. Entah berapa lama baru kembali sempurna. Ke , nak beli yang baru ? Hahahaha.. Tak pe tak peee.. Guna je apa yang ada naa.. 

2 ulasan:

  1. sabar jelah...takpe still boleh guna lagi tu

    BalasPadam
  2. sedih abang..girlfriendnya injured, tp lagi sedih bila abang punya wallet pun sakit nanti.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.