Koleksi topi Robin Ruth di serata dunia?? - BEN ASHAARI

Koleksi topi Robin Ruth di serata dunia??


Ketika di Jepun tahun lepas, aku mencari sesuatu yang agak rare utk dibeli. Malas la nak beli menda yang ada juga di Malaysia, kan ? Hehehee.. 

Da satu kedai tu,, aku ternampak topi yang agak unik. Aku tak nampak ada jual di mana mana kedai lain. Terus aku amik dan bayar. Hehehee.. 

Tapi payah gak nak jumpa.. Huhu.. 





Aku suka design dan material dia. Tahan lasak  Cuma aku tak pernah dengar jenama ni. Maka aku pun Google laaa.. Sekali kauuuu.. Tu diaaa.. Satu dunia ada haaaa!!! Ala ala Hard Rock dah kot ? 


 












Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.