iPhone 11 atau Samsung Note 10 ? - BEN ASHAARI

iPhone 11 atau Samsung Note 10 ?

Dua dua menarik minat aku terutama dari segi kualiti gambar ! Tapi rasanya mata aku lebih tertumpu pada Samsung Note 10 berbanding iPhone 11 ! Kenapa ???

Secara jujurnya , dari segi spesifikasi.. iPhone 11 lebih menarik dan lebih tahan lama dari segi penggunaan tetapi dari sudut multitasking tu atau serba boleh kegunaan tu , aku rasa aku lebih sesuai dengan Note 10. iPhone ni aku tertarik pada kualiti kamera dia jer terutama bila buat video. 

Tapi entah kenapa... aku belum dalam menjiwai iPhone ni ! Hahahah.. Berminat tapi belum terasa nak guna. Tak mampu nak beli ? Sekarang ni kan banyak dah cara nak miliki gajet macam ni. Antara berani nak korek lubang atau tidak je la. Mau tau di mana kemampuan diri jer. Hehehe.. Jangan bergolok gadai dah la.. 


Apaaa ??? iPhone ?? Hehee... Tunggu design lagi menarik kot ? 

3 ulasan:

  1. Hahahaha aku dulu dari Sony, masuk Samsung note, then terjebak iPhone5, sampai sekarang melekat iPhone8+..tapi selepas guna iPhone8+ yang sekarag ni, terus rasa tengok lain macam tak berapa minat, lagi-lagi bab harga, makin murah, mahal lagi iPhone8+ aku berbanding dengan iPhone11 huhuhuhu..

    Sayang nak tukar, tapi sebab ada orang dah janji nak belikan, so aku tunggu je la hahahahaha

    BalasPadam
  2. Note 10+ ..kamera... mode night terbaik

    BalasPadam
  3. Berminat juga dengan iphone 11, cuma harga dia mahal sangat compare dengan brand lain

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.