Harga emas murah dengan rekabentuk terkini di Kedai Emas Hajjah Halijah !

by - Julai 29, 2021

Fuh... aku peminat emas. Bukanlah sebab harganya atau keuntungan jangka panjang mahupun dari sudut pelaburan. Bab tu aku rasa korang pun tau, kan ? Emas ni memang sangat berguna pada satu masa nanti terutama bila keadaan terdesak. Aku tak perlu buat penjelasan dari sudut itu yang aku yakin , korang jauh lebih mengetahui dari aku. 

Tapi yang aku nak cerita ni ialah bab rekabentuk terkini dengan harga emas yang murah di Arau, Perlis yang dah memang dikenali ramai pun.. yakni Kedai Emas Hajjah Hajilah ! Aduhhhh.. aku lama dah dok follow rapat sahabat blogger KBBA sorang ni. Dia sakan betul laa dok simpan emas. Pantang tengok ada yang baru dan design cantik, dia cepat cepat sambar. Padu padu.. 

Haaa.. tips dia mudah jer ! Hahahaha.. Kena ikut tips ni. Tunggu harga emas turun sedikit dari hari lain lain tu. Jangan tunggu sampai harga tak masuk akal lak. Asalkan turun harga dan mampu nak beli, maka beli jer. Dah beli, pandai pandai laaa. Nak pakai selang seli ke.. atau nak simpan ke.. ikut suka. Tapi jangan lupa bayar zakat emas lak. Heee.. 

Bagi yang merancang nak cari cincin bertunang, menikah 1,2 dan 3 , bolehlah beli emas siap siap di kala ni. Katanya sekarang di Kedai Emas Hajjah Halijah sedang ada promosi baek punya harga dengan reka bentuk yang menawan hati ! Aku tengok pun tergoda. Kalau wife aku baca entri ni, sah sah melompat nak beli sepasang dua. Buat simpanan masa depan katanya. Dari aku dok shopping kat Lazada tu , katanya. Adeh... 

Cumaaaa.. kalau korang nak tau bila diorang buat SALE tu, korang kena Follow Media Sosial . Diorang kerap update segala info terkini dalam tu. Dari rekabentuk hinggalah ke jualan murah dalam tempoh 24 jam saja ! Maknanya, diorang buat SALE dalam masa 24 jam je ! Haaa.. sapa cepat , dia dapat. 














Cantik cantik kan ? Ni baru skit je aku masukkan gambar. Ada banyak lagi kalau tengok kat Telegram atau Instagram  tu.. 


Ingat Emas ; KEHH Gerbang Dunia Emas Anda!

Sila ikut rapat Kedai Emas Hajjah Halijah agar tidak terlepas maklumat terkini di : 
Nak tanya apa apa.. .boleh je whatsapp terus pada staff Kedai Emas Hajjah Halijah ni yer.. 

Tag : kedai emas perlis , kedai emas kangar perlis , kedai emas kangar, kedai emas murah di perlis, kedai emas arau perlis, emas murah perlis, emas perlis, emas berpatutan , emas pilihan terkini, emas online, emas tunan, emas kahwin, emas pilihan terkini

You May Also Like

5 comments

  1. Wuish.. Tulisan jawi kat gelang... Lawa..

    BalasPadam
  2. Cantik. Ada juga yang berkenan. Berkenan dulu mana tahu ada rezekikan.

    BalasPadam
  3. Wow,rambang mata tengok๐Ÿ˜๐Ÿ’•

    BalasPadam
  4. cantik2 semuanya.. rambang mata tengok.

    BalasPadam
  5. amboi tayang yang lawa saja! nak duit nak beli, belanja ler satu :)

    BalasPadam