Ada orang tanya , siapa BEN ASHAARI ni ?

 

Aiseyman .. malu aiii.. dia tanya kat komen blog aku la.. Pengasas blog ke , tanya dia .. Gulp... Kenapa ramai orang kenal dia ? Lagi dia tanya ... Hurm...

BEN ASHAARI ni blogger tepi laut je.. tak de nak menyelam ke lain dalam untuk melihat keindahan dasar laut sebaliknya gemar menghabiskan masa melihat terbitnya mentari dan terbenamnya matahari .. Matahari disebalik awan adalah segala idea kepada misterinya kehidupannya sebagai seorang blogger ... Itu jer.. Tidak lebih dari itu .. Bukan cuba mencipta nama sebagai selebriti atau mengejar populariti sebaliknya membuktikan bahawa semua individu mampu dikenali ramai dengan cara tersendiri asalkan berfikiran positif .. Bukan mudah untuk berjaya tetapi mudah untuk mengecapinya jika ada usaha dan senantiasa berdoa kepadaNya agar pintu rezeki senantiasa terbuka untuk kita ..  Tu jer.. okeh ?

Ok.. senarai blog yang terpinggir dan ini yang terakhir untuk 100 FOLLOWER ke bawah ...

  1. http://shares-something.blogspot.com
  2. http://rafizacute.blogspot.com/
  3. http://syafizaalexa.blogspot.com
  4. http://qasehdindakanda.blogspot.com/
  5. http://nabamku.blogspot.com/
  6. http://forevermore-mizsakma.blogspot.com/
  7. http://kyrahasman.blogspot.com/
  8. http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/
  9. http://yayashahrizan.blogspot.com/
  10. http://diyanadena.blogspot.com/
  11. http://kapieartslover.blogspot.com/
  12. http://oasisofheart.blogspot.com
  13. http://heartstoryteller.blogspot.com/
  14. http://superbulat.blogspot.com
  15. http://bicarahaticinta.blogspot.com/
  16. http://sophieamran.blogspot.com/
  17. http://chepot2954.blogspot.com/
  18. http://ikmalira87.blogspot.com
  19. http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/
  20. http://intanmaizura.blogspot.com

OK.. pasni 1000 -1500 , ok ?

32 ulasan:

  1. Okeh... Alhamdulillah, heheh...


    The 18th...
    Sy blogger baru, jom tunjuk ajar sm² :)


    TQ Abg Ben! ^^

    BalasPadam
  2. yea2..ade..mekaseh ye..akhirnya tak dipandang sepi.. no4 tu..

    mmg bes la..hihi
    tenkiu en. ben..tenkiu..
    "last but not least.."

    BalasPadam
  3. yeayyy akhirnye...da lame da tunggu..gase nk pengsan sekarang je..ehehehe

    no 9 tu abg ben..

    maseh abg body ketak2...=)

    BalasPadam
  4. haha saya pon gelak baca komen dia.. hehe

    tahniah kepada 20 blog ini.. nanti saya terjah.. zasss

    BalasPadam
  5. saye pon terpinggir neh..uwaaaaaa

    BalasPadam
  6. erkkk???
    ni list yang palink last ker???
    aku da terlepas....
    wargggggggggggghhhhhhhhh!!!!
    rugi - rugi.....

    BalasPadam
  7. Abg Ben, Tenggggs! :) hehehe...



    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/dah-confirmed-yeahaaa.html

    BalasPadam
  8. walaupun tepi laut,tapi ramai yang nak bersantai bersama bro.. =)

    BalasPadam
  9. n3 untuk abg ben..sila2 la tgk yek..


    http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/02/tenkiu-daun-keladi-abg-ben-ashaari-body.html

    BalasPadam
  10. http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/terbukak-satu-blog-daripada-blog-enben.html

    BalasPadam
  11. haaa.. terbeliakk mate tgk link blog tersenarai dlm ni... no 11... yeayy..!! syukran2..!!! :)

    BalasPadam
  12. sekadar dipinggiran pon ok...lyan je...cuma yg mmbezakan jnis pinggiran jela..ku yg jnis2 cntik2 view dia..konpom rmai yg ada..klu view longkang spa nk tngok...

    BalasPadam
  13. alamak..tak tersenarai lah..huhuhuhu

    BalasPadam
  14. tq so much abg ben...
    akhirnya termakmul gak bloglistku..
    abg ben bile pulak nak jengok ngan bagi pendapat tentang blog kerdilku ini...

    BalasPadam
  15. http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/eemmmane-nak-tau-blog-tu-berat-ke-tak.html

    BalasPadam
  16. http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/eemmmane-nak-tau-blog-tu-berat-ke-tak.html

    BalasPadam
  17. Owh begitu... sekarang sy sudah faham.
    Btw, tahniah tuk abg ben kerna berjaya mencapai tahap begini. :) Sy harap dpt jd blogger berjaya begini..hee

    BalasPadam
  18. saya rasa ben ashaari superblogger.

    belum sempat apa2 dah kuar entri baru. adeh!!! hahaha~

    BalasPadam
  19. haaa...cm tw je sapa yg tnye tu..ada t'bace komen dye td..hehehe

    inchik ben..mtk maaf awal2 la ea sbb dulu slalu ingt inchik ben mesti xt'bace komen2 yg berlambak..tp bila inchik ben penah jwb soalan sy dn follow sy pas tu jwb plak soalan blogger ni sy yakin inchik ben m'hargai stiap komen2 blogger laen..u r my teacher la inchik ben :)

    plizz..jgn ingt sye mengampu..haha~~

    BalasPadam
  20. nak tersenarai jugakkkk...huhuhu

    BalasPadam
  21. ben..aku pulak nak cuba gapai si mentari..mana tau..boleh capai awan...

    BalasPadam
  22. syokknya bila nampak url yg no 14 tue..hehe

    tenkyu soo muchh abg ben. ((:

    BalasPadam
  23. ENTRY KHAS UTK ABG BEN... HAHA... :)

    http://kapieartslover.blogspot.com/2011/02/tergamam.html

    BalasPadam
  24. ben. aku baru kat dunia blog nie.. nak join contest pun tak pandai. boleh tolong ajar tak? kalau sudi, emel kan kat cap_man92@yahoo.com ea.. thax

    BalasPadam
  25. TQVM bang ben..sangat terharu dgn publisiti nih..sy yg terakhir..betuahnyer sayerr :))

    http://intanmaizura.blogspot.com

    BalasPadam
  26. hehehehe....jgn lupe belog saya taw abg ben...

    tq~

    BalasPadam
  27. hehe..igt xsempat td..
    entri tq utk bro http://sophieamran.blogspot.com/2011/02/cuba2-nk-promote-blog-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  28. gugugugu..gler x kenal sape ben ashaari???abg ketak idaman malaya kot..:DD..kidding..



    kindly fly to my blog..:D Calon mertua untuk si mata duitan

    BalasPadam
  29. pengasas blog??? fuyohhh. HAHHA. :PP

    alaa tak sempat msuk segmen follower 100 ke bawah. wuuu.

    BalasPadam
  30. saya di tangga kedua :)
    thanks banyak2 abg ben :)
    dah banyak hari tak update blog tetiba terkejut sebab dapat banyak kunjungan darui segmen abg ben. thanks abg ben :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI