Jumaat, 18 Februari 2011

Ada orang tanya , siapa BEN ASHAARI ni ?

 

Aiseyman .. malu aiii.. dia tanya kat komen blog aku la.. Pengasas blog ke , tanya dia .. Gulp... Kenapa ramai orang kenal dia ? Lagi dia tanya ... Hurm...

BEN ASHAARI ni blogger tepi laut je.. tak de nak menyelam ke lain dalam untuk melihat keindahan dasar laut sebaliknya gemar menghabiskan masa melihat terbitnya mentari dan terbenamnya matahari .. Matahari disebalik awan adalah segala idea kepada misterinya kehidupannya sebagai seorang blogger ... Itu jer.. Tidak lebih dari itu .. Bukan cuba mencipta nama sebagai selebriti atau mengejar populariti sebaliknya membuktikan bahawa semua individu mampu dikenali ramai dengan cara tersendiri asalkan berfikiran positif .. Bukan mudah untuk berjaya tetapi mudah untuk mengecapinya jika ada usaha dan senantiasa berdoa kepadaNya agar pintu rezeki senantiasa terbuka untuk kita ..  Tu jer.. okeh ?

Ok.. senarai blog yang terpinggir dan ini yang terakhir untuk 100 FOLLOWER ke bawah ...

  1. http://shares-something.blogspot.com
  2. http://rafizacute.blogspot.com/
  3. http://syafizaalexa.blogspot.com
  4. http://qasehdindakanda.blogspot.com/
  5. http://nabamku.blogspot.com/
  6. http://forevermore-mizsakma.blogspot.com/
  7. http://kyrahasman.blogspot.com/
  8. http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/
  9. http://yayashahrizan.blogspot.com/
  10. http://diyanadena.blogspot.com/
  11. http://kapieartslover.blogspot.com/
  12. http://oasisofheart.blogspot.com
  13. http://heartstoryteller.blogspot.com/
  14. http://superbulat.blogspot.com
  15. http://bicarahaticinta.blogspot.com/
  16. http://sophieamran.blogspot.com/
  17. http://chepot2954.blogspot.com/
  18. http://ikmalira87.blogspot.com
  19. http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/
  20. http://intanmaizura.blogspot.com

OK.. pasni 1000 -1500 , ok ?

32 komen :

.::cintabungablogspot::. berkata... [Reply to comment]

Okeh... Alhamdulillah, heheh...


The 18th...
Sy blogger baru, jom tunjuk ajar sm² :)


TQ Abg Ben! ^^

qaseh johanna berkata... [Reply to comment]

yea2..ade..mekaseh ye..akhirnya tak dipandang sepi.. no4 tu..

mmg bes la..hihi
tenkiu en. ben..tenkiu..
"last but not least.."

Aya^Yaya berkata... [Reply to comment]

yeayyy akhirnye...da lame da tunggu..gase nk pengsan sekarang je..ehehehe

no 9 tu abg ben..

maseh abg body ketak2...=)

axelida berkata... [Reply to comment]

haha saya pon gelak baca komen dia.. hehe

tahniah kepada 20 blog ini.. nanti saya terjah.. zasss

risa berkata... [Reply to comment]

saye pon terpinggir neh..uwaaaaaa

cik sessy berkata... [Reply to comment]

erkkk???
ni list yang palink last ker???
aku da terlepas....
wargggggggggggghhhhhhhhh!!!!
rugi - rugi.....

.::cintabungablogspot::. berkata... [Reply to comment]

Abg Ben, Tenggggs! :) hehehe...



http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/dah-confirmed-yeahaaa.html

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

walaupun tepi laut,tapi ramai yang nak bersantai bersama bro.. =)

Aya^Yaya berkata... [Reply to comment]

n3 untuk abg ben..sila2 la tgk yek..


http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/02/tenkiu-daun-keladi-abg-ben-ashaari-body.html

Cahaya Kewangianku berkata... [Reply to comment]

http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/terbukak-satu-blog-daripada-blog-enben.html

whitelover berkata... [Reply to comment]

hohoho..menarik :)

('',)kapie_art'sLover('',) berkata... [Reply to comment]

haaa.. terbeliakk mate tgk link blog tersenarai dlm ni... no 11... yeayy..!! syukran2..!!! :)

iniialahaku berkata... [Reply to comment]

sekadar dipinggiran pon ok...lyan je...cuma yg mmbezakan jnis pinggiran jela..ku yg jnis2 cntik2 view dia..konpom rmai yg ada..klu view longkang spa nk tngok...

Mrs Hakim berkata... [Reply to comment]

alamak..tak tersenarai lah..huhuhuhu

Maziela_84 berkata... [Reply to comment]

tq so much abg ben...
akhirnya termakmul gak bloglistku..
abg ben bile pulak nak jengok ngan bagi pendapat tentang blog kerdilku ini...

Cahaya Kewangianku berkata... [Reply to comment]

http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/eemmmane-nak-tau-blog-tu-berat-ke-tak.html

Cahaya Kewangianku berkata... [Reply to comment]

http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/eemmmane-nak-tau-blog-tu-berat-ke-tak.html

Han Alfi berkata... [Reply to comment]

Owh begitu... sekarang sy sudah faham.
Btw, tahniah tuk abg ben kerna berjaya mencapai tahap begini. :) Sy harap dpt jd blogger berjaya begini..hee

gadisBunga berkata... [Reply to comment]

saya rasa ben ashaari superblogger.

belum sempat apa2 dah kuar entri baru. adeh!!! hahaha~

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

haaa...cm tw je sapa yg tnye tu..ada t'bace komen dye td..hehehe

inchik ben..mtk maaf awal2 la ea sbb dulu slalu ingt inchik ben mesti xt'bace komen2 yg berlambak..tp bila inchik ben penah jwb soalan sy dn follow sy pas tu jwb plak soalan blogger ni sy yakin inchik ben m'hargai stiap komen2 blogger laen..u r my teacher la inchik ben :)

plizz..jgn ingt sye mengampu..haha~~

Alyza berkata... [Reply to comment]

nak tersenarai jugakkkk...huhuhu

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

ben..aku pulak nak cuba gapai si mentari..mana tau..boleh capai awan...

miss key-me berkata... [Reply to comment]

syokknya bila nampak url yg no 14 tue..hehe

tenkyu soo muchh abg ben. ((:

('',)kapie_art'sLover('',) berkata... [Reply to comment]

ENTRY KHAS UTK ABG BEN... HAHA... :)

http://kapieartslover.blogspot.com/2011/02/tergamam.html

Red berkata... [Reply to comment]

ben. aku baru kat dunia blog nie.. nak join contest pun tak pandai. boleh tolong ajar tak? kalau sudi, emel kan kat cap_man92@yahoo.com ea.. thax

Intan Maizura Ibrahim berkata... [Reply to comment]

TQVM bang ben..sangat terharu dgn publisiti nih..sy yg terakhir..betuahnyer sayerr :))

http://intanmaizura.blogspot.com

fyna berkata... [Reply to comment]

hehehehe....jgn lupe belog saya taw abg ben...

tq~

sophie berkata... [Reply to comment]

hehe..igt xsempat td..
entri tq utk bro http://sophieamran.blogspot.com/2011/02/cuba2-nk-promote-blog-by-ben-ashaari.html

NuReLLe berkata... [Reply to comment]

gugugugu..gler x kenal sape ben ashaari???abg ketak idaman malaya kot..:DD..kidding..



kindly fly to my blog..:D Calon mertua untuk si mata duitan

Nurina Izzati berkata... [Reply to comment]

salam singgah

lady dayana. berkata... [Reply to comment]

pengasas blog??? fuyohhh. HAHHA. :PP

alaa tak sempat msuk segmen follower 100 ke bawah. wuuu.

Lalinkfixa berkata... [Reply to comment]

saya di tangga kedua :)
thanks banyak2 abg ben :)
dah banyak hari tak update blog tetiba terkejut sebab dapat banyak kunjungan darui segmen abg ben. thanks abg ben :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI