vLog BEN ASHAARI terjah Dapur Mat Gebu ?

by - Februari 25, 2011

 

Yeargh... idea ni lama dah .. tunggu masa nak jadikan kenyataan .. hehehe.. apakah bisa menjadi realiti ? Perbincangan antara aku dan Mat Gebu membuahkan hasil .. Dia okeh .. Manakala orang kuat 1Tube.My , Phil okeh gak .. dan Mia selaku pengurus pon dah okeh.. Aku ? Lagi la okeh..

Projek ni kalau menjadi , aku nak terjah semua dapur blogger masakan seperti Kak UmmiZaihadi ( Home Sweet Home ) , Kak Chef Hanielieza , Kak Nor ( Secubit Garam ) , MamaFami , kak LG ?? Kak LG tak leh la.. bujet besar.. luar negara tu.. hahaha ..

Tapi takat ni plan bersama Mat Gebu dulu .. Samada tunggu masa je .. Tarikh ? Tengah bulan Mac ,insyaAllah ... Dan rasanya , nak buat gathering terus kat rumah Mat Gebu tu.. Untuk blogger blogger yang berada di JOHOR lak.. Amacam ? Kat Sedenak , Kulai.. Tak jauh kan.. tengah tengah je tu...

Amacam ? menarik tak ??

You May Also Like

25 comments

  1. wah2, kompem ada makan-makan ni. best! :)

    BalasPadam
  2. lps ni smo jd selebriti chef. hehe

    BalasPadam
  3. mmg menarik sgt2...mesti meletups nanti hehe...No pun teringin gak nk nengok camne agaknye upe abgMat ;P..

    BalasPadam
  4. haha sekali terjah terjah kantoi pinjam dapur umah sebelah :D

    BalasPadam
  5. Waaaaaaaaaaaaaa...fengsaaannnn!!! Kena buka khemah kat masjid sebelah la nmpaknyaa....rumah sekangkang rebit jek...hahahahha...jom kat Pantai Sepat la lg best...gathering ramai2 kat situ...hahahhaha

    BalasPadam
  6. wah menarik gak tu..terjah kat dapur plak ka...best2..hehe

    BalasPadam
  7. Kak Umi, idea yg bagus, slps sedenak, ke Kuantan pulak, mesti join nie. Utk CMG, kalau cdngan ini berjaya, tahniah diucapkan, buktikan pd orang lain yg blogger masakan terbaik

    BalasPadam
  8. bestnya dapat jumpa mat gebu..nk join..tp jauh..

    BalasPadam
  9. Nak tengok chef bloggers menjadik tetamu dalam rancangan masakan tempatan! Propose lah idea nih kat stesen-stesen TV kita! ;-)

    BalasPadam
  10. menarik sesgt... hrmmmm dah dekat tue kalau kulai.. blh la sy join skali... heheeeee

    BalasPadam
  11. menarik dan sgt menarik....
    wa sonok juge ek...
    dah dekat ngan sy tue... heheeeee
    leh la join... hrmmmmm
    sy budak baru blaja blog.. sila la ke sini kalau sudi
    http://www.fara-akuadalahaku.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Mas-Azi-Mah : x kan la umah x de dapur sampai pinjam dapur jiran kot!

    masak sedap nie.

    BalasPadam
  13. wah ! mesti mat gebu masak sedap2 kan nanti... haha... klu leh nk join gak lah.. johor johor johor :)

    BalasPadam
  14. sokong.. sokongg..
    guna cik mat untuk semua video pun takpa..hahaha

    BalasPadam
  15. tetibe rasa nak balik kampung bulan 3 ni..hahhaaa~~

    BalasPadam
  16. yess...saat yg ditunggu..jumpa blogger johor.. =)

    BalasPadam
  17. selamat malam


    yahoo.......
    ben...jadi call eik...aku boleh jer

    BalasPadam
  18. haha tengok dapur mat gebu yeahh

    BalasPadam