Anda bosan ? Aku tidak .. kenapa ?

by - Jumaat, Februari 25, 2011

 

Sebab ada cerita cerita ni haaaa... karya agung blogger !! G la baca sendiri.. ahaks ... i likee ...

  • Nurul Afifah
  • mukmien
  • ...AmALinA....~
  • Syarifah Nornazrah Al Yahya
  • mynameismy
  • mas.saari
  • author faethal
  • iqbalhakimi
  • nur
  • cik pulau
  • AdyBudika
  • a n a . i z z t y
  • putERi-kAtEk
  • Sunah Mohammad
  • d_tieah
  • Muslimah Optimis
  • :: Little Kouru::
  • mynameismy
  • AMIRA ATIYA MYRA_ZOE
  • fadzli
  • You May Also Like

    16 comments

    1. lagi pon yg buat cite sume nk pilih org kuat;p

      BalasPadam
    2. Hu3..
      Cam sama je cara hilang boring tu..

      BalasPadam
    3. nak jugak cam gini .mey la singah blog capuk rara .huhu

      puingcinta.blogspot.com

      BalasPadam
    4. hahaha...tatau dh nak amik nama sapa....huhuhu...bukan amik nama org kuat la...huwaaaaa....

      BalasPadam
    5. Terima kasih banyak2 kerana follow saya... saya gembira sangat hari ni...thank you so much....

      BalasPadam
    6. bro harap xkesah jadi ketua kampung..hehe...thanks sb dah listkan =)

      BalasPadam
    7. as salam..

      hoho~
      terima kasih encik ben kerana sudi memberi ruang untuk saya memantapkan mutu penulisan skrip saya~

      mari terjah entri2 mereka satu persatu~
      dan jangan lupa..terjah yang hujang sekali..tu saya punya.mai tengok permulaan skrip saya..idea saya, arahan oleh qaseh. arahan pembuat kacau, ujang. dan selbihnya yang membantu dalam menjayakan 'shooting' ini~


      ujang : oi korang~ mana qaseh?
      korang : ada emergeny case. jap lagi dia datang balik. kenapa?
      ujang : .... (sambil berfikir) hehehe~
      korang : apehal buat muka macam baru je cebuk?
      ujang : hehehe..aku dapat call dari qaseh. dan..aku, in charge sekarang.so, korang kena follow arahan aku. understudent? (sambil menunjukkan history call list qaseh yang entah bila punya masa qaseh call.lol)


      ok!! action!!!

      BalasPadam
    8. Akhirnya siap jugak skrip ni. Nah En. Sponsor.

      http://diarialeesya.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

      BalasPadam
    9. wahh..nme fes skali.. :) thanks..

      BalasPadam