BEN ASHAARI mmg berlagak !

by - Februari 23, 2011

 183407_195614647128846_100000409372347_664848_764610_n 181684_195614603795517_100000409372347_664847_1163607_n

Penat.. bangun kul 5 lebih.. workout ... g kerja.. lepas kerja , g gym.. baru balik rumah.. Semuanya guna public transport.. Dan pada masa yang sama , aku berblog .. Setiap kali aku ada masa lapang.. seperti sekarang .. ada lagi 12 minit untuk sampai ERL , aku update entri ini ..

Semasa dalam LRT aku blogwalking , masuk ke blog yang aku mmg kenal .. kira aku silent reader dia jer... Tapi bila baca entri dia yang INI , aku rasa sedikit kecewa .. APAAA ??? Kecewa ????

Tidak sama sekali.. Aku tidak kecewa langsung .. Bayangkan .. aku ini cuma manusia biasa ... Sedangkan ALLAH mengurniakan rezekiNYA pada kita ini pon masih ada yang tidak reti bersyukur dan berpuashati ini kan pulak aku ??? Mana mungkin .. Aku tidak mungkin dan tidak boleh puaskan hati semua pihak..

Tak kisahlah .. janji dari 100 orang , aku dapat puaskan seorang pon dah memadai ... aku cuma insan biasa ... kan kan ?

You May Also Like

36 comments

  1. Tak kenal maka tak cintaa! owhhhh..


    jatuh cinta kat pak cik benggggg (pak cik mat gebu ajar saye)

    melelehh~

    BalasPadam
  2. bnyakkan bersabar ajelah ...

    http://keyrillaugustine.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. kita memang tak dapat nak puaskan hati semua orang....nobody's perfect kan....=P

    BalasPadam
  4. cmnie la abg ben....
    org melayu kte...
    mmg sentiasa ada hasad dengki sesama kaum....
    bkn yer nk tlg....tp mengkodemkn ada la...

    bkn apa abg ben..nie sy mmg dh lma perhatikn bnda nie...


    (sori la klu ada yg terasa or komen nie ada sentuh sentimen kaum MELAYU)

    BalasPadam
  5. Ala...biase la tu Bro... dalam 100 orang.. pasti ada sorang yang tak suka dengan kita.. inikan pula 10000 kan....

    Bro...ni sambungan citer bro dengan ujang.... he he

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/hikayat-kedai-kopi-ep-8-interview.html

    BalasPadam
  6. uihh.. ayat bro cam marah yad'z jek.. uhuk3.. T_T..

    BalasPadam
  7. biasalah...memang ada orang yang sentiasa cemburu ngan kejayaan org lain~

    saya tetap sokong abg ben!

    BalasPadam
  8. kah3..tadi dah bace dah entry ni..terkejut jgk tgk tajok die..tapi bro dah gitau saye camne care bro berblog..ahaha..

    BalasPadam
  9. ahah entri tuh seperti hjang dijangkakan.. abng ben memang hebat!!!!!!!

    BalasPadam
  10. Cayalah lu bro. Setiap masa sentiasa diisi dengan benda2 yang berfaedah.

    BalasPadam
  11. biar r orang nak kate ape.. kte lebih kenal sape diri kte kan..

    BalasPadam
  12. it was so long time i not visit this blog....

    yup... i admit that.... kadang2 kita tak boleh nak puaskan hati dua orang dalam manusia... dan itu ayat yang mengajar kita bahawa kita sebenarnya telah brkorban untuk kedua-dua... yang mana ada tiga hati kat situ... termasuk hati kita sendiri... kadang2 kita biarlah saja hati kita ni untuk menjaga hati orang lain...

    kawan saya penah tanya saya, kalu diberi pilihan.. yang mana satu paling balik... kita jaga hati org yang kita sayang atau kita jaga hati org yang sayangkan kita.... nampak tak bahawa kita diberi pilihan... which one we need to choose...because we cannot choose both...

    teruskan abg ben.... go!!! go!!!!

    BalasPadam
  13. belagak ker??? rilex sudah.. haha... owang len x kenal sape diri kita... biarkan ler diorang jjudge a book by it cover.. jnji kita eppy..^_^

    BalasPadam
  14. memang berlagak ! tapi sbnrnya org yg tak kenal abg ben tu la yg berlagak.. so ,, abg ben kena buat segmen khas kenali abg ben ni..biar dorang celik sikit.hehe :P

    BalasPadam
  15. aiyaaa2...ada gak makhluk nk ckp bro ben cm 2...xpa2..sabaq naa bro...cool..hehehhe~~

    BalasPadam
  16. erk;p

    http://apisv3.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. Seriusss lahh memang berlagakk..dah lah tu macam bagusss jeee...macamm bess jeeee!!..kata2 lalat pada Ben...erkk bukan mat gebu..tu lalat yang kata...

    BalasPadam
  18. biarkan mereka dgn umpat keji mereka kerana semua tu skit pun tak menjejaskan sokongan kami pd En Ben..
    HIDUP EN BEN!!!!hahahaha...

    BalasPadam
  19. yeke?? yeke??? yeke??? mcm tak caye aje....hahaha....yeke??

    yelaaaa.....

    BalasPadam
  20. saje nak ckp ni..tehee..sy tetibe rajen berleter kt blog sbb abg ben ten..eh,abg ben..huhu...lame2 rase mcm best bile kita berckp2 dlm belog..smpai ade custmer yg tanye:u dh x jual brg ke kt blog skang ni?..huhu..tq yer incik ben bnyak bg tunjuk ajr camne nk berblogging;)

    BalasPadam
  21. hehe tajuk betul2 mengundang pelik..
    takpe, ramai yg sentiasa menyokong anda..

    dun worry..

    Entry terbaru padlie: Keletihan lalu berlanggar..

    BalasPadam
  22. tak rasa pun bro ben nih bagak haishhh :D

    BalasPadam
  23. ben memang hebat...
    memang otai blogger..:)

    sape stujuuu...

    BalasPadam
  24. pape pun . BA ttap pling besh and pling santai .

    BalasPadam
  25. hehe.bese ah abg ben susah nk puaskan hati org ni.kite follow the flow je.jnji puaskan hati sendiri.kdg2 kene gak jge hati diri sendiri. ;)

    BalasPadam
  26. mulut tempayan boleh ditutup.. tapi mulut manusia? besa la kan manusia.. ada ja yg tak kena.. apa2 hal BA is da best..

    BalasPadam
  27. sabar je ben.. kalau dah dikenali ramai, mana mungkin dapat puaskan hati semua.. kalau dah komen masuk puluh2 & ratus2, takkan nak gaji orang balas komen pulak.. pastu nnti org ngata jgk..

    BalasPadam
  28. kita tak mampu nak puaskan hati setiap org..

    BalasPadam
  29. saya taw ade yg tak ske BA tp depa tak penah kasi bukti2 kenapa perlu benci n even if nk jd hater tegar skalipon,kenapa perlu sebarkan perasaan tu kat org lain..i dun get it..tak paham la org melayu nih...aiyoyoyo...duk benci2 org,macam la smua org nak syg die kan..hehe:D chill ye bro..biarkan aje..bape kerat je tak puas ati.berbelas n puluh ribu masih setia lagi:) psst,dah macam artis dah BA..siap ade hater..kehkeh:p

    BalasPadam
  30. ala ben bukan sumer org suke kite kan???

    meh jenjalan kt blog sya..
    sya baru 1st time buat GETAWAY setelah almost 3 thn berblogging..:)

    BalasPadam
  31. kalau la die taw abg ben ni silent reader die. jatuh terjelepok barangkali. ahaks ;D

    BalasPadam
  32. rejam dia rejam hehehe...
    alah bape kerat je cakap camtu ..tu pun tak kenal suka2 buat andaian ..kalau dah kenal nyesal lah tu ckp camtu hah hah tarik balik ...
    tapi yang pasti ramai support abg kan kan kan ...cenyummmm:) hehe

    BalasPadam
  33. as salam..
    hoh!~ benci?
    oh~~ biarkan je. isu seperti itu, tiada apa yang perlu kita risaukan.mana yang betul, jadikan batu loncatan.mana yang tak betul, jadikan sempadan. hati orang ni kan lain2. ada yang dengki, dan dsb. walhal, atas perkara yang remeh temeh.


    kalau perempuan ni...saya anggap, mereka sedang diserang bulan..tu yang keluar entri2 macam tu.hoh~
    perempuan ni susah betul nak faham.hoh

    BalasPadam
  34. best gak blog en ben ni sy bru jer start follow..peace

    BalasPadam