"Eh.. ayang kentut ke ? "

by - Februari 27, 2011

 

Masa bercinta.. segalanya manis belaka ....

" Eee.. dia sendawa la .. comel je rupa "

"Eh.. ayang kentut ke ? Bau cam One drop perfume jee .. wangi jer "

" Ayang , tu.. bulu hidung terkeluar.. meh anja cabutkan "

" Ala.. baju ayang terkena kuah sos yer tadi ? Jom g beli baju baru "

Dan banyak lagi laa...

 

Setelah  menikah dengan sahnya ..

" Ya Allah ... buruk benor laa awak sendawa.. serupa badak sumbu sendawa "

" Awak kentut ke ?? Mak aih.... dah berapa bulan tak buang air besar ? "

" Kot ye pon , gunting gunting la bulu hidung tu.. geli la saya tengok .. dah la.. kensel keluar g beli barang dapur ! "

" Teruknya awak makan.. sampai baju baju awak cicahkan dengan sos tu ? Buat malu saya jer .. lain kali malas nak makan luar ! "

 

Mmg nampak kejam kan ? Aku saja bagi nampak kejam .. sebenarnya la sekejam ni tapi inilah yang berlaku pada kebanyakkan mereka yang dah berkahwin.. Manisnya hanya seketika jika tidak reti memeliharanya ...

You May Also Like

50 comments

  1. ni ckp bdasarkan pengalaman sndiri ke bro ben? heee~

    BalasPadam
  2. mmg...masa bercintan...sume manis...
    tp bile dah kawen... sume hancus...
    sbb tu pompuan tkot nak kawen...ngee~~~

    BalasPadam
  3. lama x join segmen abg ben. huhu

    BalasPadam
  4. Erm..kene jaga nih... tapi kalau awal-awal mase dating pun dah macam dialog kawin? he he

    BalasPadam
  5. mesti abg ben mcm 2.... lalalallalaal

    BalasPadam
  6. betul2...time cinta...bkn men lagi manisnya....skali dah kawin..ntah apa dah jadi...

    BalasPadam
  7. hahahahah.. sebab lepas kawen, tak bercinta ^^ bercinta sebelom kawen je :p

    BalasPadam
  8. hakikat y betul je abg ben. bila da dpt secara sah mest jdi cmni .. alsan da bosan n sgt hipokrit time kapel

    BalasPadam
  9. hah?? abg ben camtu jgk ye..heheee

    BalasPadam
  10. muahaha, tak boleh blah yg part kentut tu

    BalasPadam
  11. hihi...kijam,kijam
    tapi itu lah realiti..
    kenalah saling hormat mhormati, sayang mnyayangi, terima seadanya...dan selalu bersyukur :)
    baru aman

    BalasPadam
  12. incek ben..sebelom kawin sumernye wangi..kentot pon wangi,tlanggar batu pon marah kat batu,cubela kekalkn sifat sbelom kawen dan slepas kawen,saya dah 10thn mlayari bahtera rumahtangga,insyaallah kami masih sperti dulu...

    BalasPadam
  13. muahaha...gelak guling2...
    tp xbrani kt apa la sbb lum kawen...

    BalasPadam
  14. hahha..betul tu abg ben..bila masa bercinta semuanya cntk..lepas kawin..nah ko..hahah

    BalasPadam
  15. haha...nak tergelak momoy baca
    mcm One drop perfume
    tapi betul tu bro
    bila dah pegang tittle suami isteri
    malu plak dia
    adoii

    100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
    Korang pernah main game ni?"
    Coupon makan-makan untuk korang"

    BalasPadam
  16. haha..
    betul2...

    (ckp mcm ada pngalaman lak)

    ;D

    BalasPadam
  17. Manisnya cume sebelum kahwin...

    kejam tol 'anja'nya tu lepas kahwin...T___T

    BalasPadam
  18. hamboiih, kejamnye hubby lepas kawin. ngeh3

    BalasPadam
  19. keh keh keh....
    adalah sikit kebenarannye ...
    tak semanis bercinta tapi takdela masham sangat

    BalasPadam
  20. hahahhaahha..

    belum kawin pun dah kutuk2...lagi best

    BalasPadam
  21. betul, betul, betul! sentiasalah memelihara kemanisan rumah tangga~ :)

    BalasPadam
  22. HHAHAA klaka la. nseb baek ta ckp sendawa bau minyak atar. hahak

    BalasPadam
  23. hehe..klaka..lau bf sye wat cm tu nant..sy tampar laju2..mwahaha

    BalasPadam
  24. even akuh blum khawin tp mmg btl tu. hehe.time kapel2 ja manis, peria pun rasa coklat. adudui. lucu gakk .

    BalasPadam
  25. adeh, kalau kentut sampai bau cm One Drop, mmg melampau menjaga hati le tu. huhu

    BalasPadam
  26. sngt setuju...hopefully, biarlah manis smpai bila2..

    BalasPadam
  27. entry yg hebat lah abg ben! hihi

    BalasPadam
  28. hahaha...biasela tu abg ben..adat bila dh bosan n mau cari lain...hahaha...jom singgah sini...
    http://ewanrani.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. hrrmmmm..nak komen2 lbih2 tp dri pon bru bpe th2u468n..so no komen~

    BalasPadam
  30. hahaha... ala... tkde la smpai ayat mcm tu...
    saye tgok mama n abah saye pakai ayat tu bile nak gurau2 senda.. pastu kang dorg main cubit2
    hahahaah
    bile nak berlawak je ckp mcm tu.. ahahh

    BalasPadam
  31. hahahahaha! guling2 ketawa jap.. :p

    BalasPadam
  32. amat setuju.. 90%.. sape belum kawin, baik kawin cepat2 kalau nak experience tu... hehehe..

    BalasPadam
  33. harap2 bila aku kawin tak jadi camni... huhu...

    BalasPadam
  34. hahaha..tpi tak semua lelaki mcm tu kn...ada je yg still loving even after marriage.. =)

    BalasPadam
  35. btol ke camtu abgben..? sy baru aje kwin..tak rasa lagik lah cenggitu...tapi, lau sy kentut tak de pulak die ckp wangi...whahahaahah.... =p

    BalasPadam
  36. btol ke camtu abg ben?? sy xrasa lagi cenggitu..harap2 tak lah...bab kentut tu..sy jamin xde pompuan nk kentut depan pakwe masing2..confirm control ayu je sume..wakakakak =p

    BalasPadam
  37. hahaha . klaka - klako :)

    BalasPadam
  38. kalau dari mula2 bercinta dh ada dialog mcm lepas kawin tu camane plak eh.lepas kawin nnti agak2 camane?hehe

    BalasPadam
  39. memang kejam ni.. kalaule manis sampai ke akhirnya.. pasti sweet kan..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  40. hai incik ben.1st time masuk sini.tgk2 ada pulak cite lawak tengahari ni..btol la kot..setakat ni suami saya gitu la kot.tp sekadar mengusik sbb xla kasar smpai mengguris perasaan mcm yang bulu hidung dgn baju kena sos tu..

    BalasPadam
  41. teroknya,,,, sume laki cmnie ke???? takot nak kwen

    BalasPadam
  42. betol sgt la tuh.. haih.. tapi apa kn daya.. huhuhu

    BalasPadam
  43. jadi kesimpulannya...
    bercinta lepas kahwin...
    nanti tak adalah sempat dia nak kutuk je...
    hehhe...
    (n_n)

    BalasPadam
  44. tp 2 la hakikatnye kn..
    paling terase yg 1st skali tu..hehehehee..mmg salu wat

    BalasPadam
  45. betul2..dah jumpe org cam ni..huh..nyampah

    BalasPadam
  46. ramai org cakap cm tue. time bercinta semuanya manis2. cam nabila plak, lau dah mmg busuk bg tahu jew busuk. haha!

    BalasPadam
  47. x laah bro ben...sya msh lg bcintan cintun ni hah....tp,kutuk mngutuk time kentut lancar jak dr mulut...hish,baunya....!!!bab bulu hidung pn ada gak...hish,2 hah bulu hidung 2 pjg tul p potong....bab sos tumpah kat baju lg laa....hei,x pndai makan ke hapa ni??xde manisnya bro ben....rsanya sya ni laa org yg sgt btuah dpt pasangan cm2 kn kn.....(iyela 2 bro ben ckp)...hahahhaha......

    BalasPadam