Tips Blog ..

by - Februari 23, 2011

 

Ramai bertanya mengenai tips berblog pada aku .. hurm.. ok .. kali ni aku dah keluarkan secara live ... Dah ada dua vlog aku yang mana aku ada kongsikan tips tips mengenai promosi dan cara aku berblog... :)

Buat mereka yang tak tau nak buat apa atau kehilangan mood nak berblog , bolehlah redah sambil tonton vlog kedua aku ni .. InsyaAllah , boleh membantu... SINI

TERIMA KASIH ..

You May Also Like

15 comments

  1. dah tengok siang tadi..memang best..

    BalasPadam
  2. baru prasan kat banner ben tu tengah main notebook rupanya..ingtkn duk termenung per...

    BalasPadam
  3. Assalam...grrr.en.Ben... x dpt tgk lagi vlog 2nd tuu...lambatnya loading... ramai org tgk ade effect ker?hu3...

    BalasPadam
  4. nice tips dr abg ben;D
    thumbs up;)

    BalasPadam
  5. ye tak ye jugak kannnn! hmmmm! nak amik vidoe abang bengg !

    BalasPadam
  6. nak dolod truss!!! heheheh.. =p

    BalasPadam
  7. dah tengok! memang best
    tips yang amat berguna..

    BalasPadam
  8. Semua orang dah tengok. Sarah je ketinggalan .

    BalasPadam
  9. abg ben,bonad dah tgk vlog tu.abg beng superb giler lahhhh.at least bonad nmpk jelas ape abg ben nk ckap pasal blogger2 suam2 kuku cam bonad ni.bonad dah tau figure out cemane nak naek kn pengunjung ke blog bonad.tp harap abg ben bg tunjuk ajar.

    p/s : bagi mereka yg suke sgt menjatuhkan org laen.ingat KITA ADA SYURGA dan kita ada NERAKA!peace ;p

    BalasPadam