Besar sangat ke badan aku ni ???

by - Februari 22, 2011

Serius.. aku dok pk badan aku ni makin mengecut.. tak nampak besar pon ...

Tadi , sewaktu aku beli tiket ERL di stsn ERL Putrajaya , staff kat situ tegur aku .. Brother la.. Dia tanya aku , "amik protein ke ?" Aku kurang pendengaran .. Aku cakap " Ha?? " .. Dia ulang tanya .. " Abang amik protein apa ? "

Aiseyman.. nampak sangat ke badan aku ni ?? Ni aku pakai baju kemeja ni.. Besar.. tak masukkan baju pon.. biar je gitu .. Pon leh kantoi ke ? Hurm...

Aku jawab.. "aah .. " Dia tanya semula , " Muscletech ke ? tak amik creatine ke ? " Aku jawab.. " Muscletech , nitrotech.. Creatine tak amik.. amik ni pon , jarang je .. bukan selalu " ..

Lepas bayar .. gerak je .. Adeh... Segan sebenarnya.. Aku kurang gemar orang menegur bab fizikal ni... Bukan pe , takut jadi riak .. sombong.. iskh... tamo la.. dosa dosa..

Haa .. aku skang kat ERL ... Semalam aku kantoi ngan sapa tah .. tak ingat lak.. Blogger gak kot.. Dia kata kali pertama dia face to face ngan aku kat sini .. Masalahnya , dia kenal aku.. tapi aku tak kenal dia .. Mana aci kan ?? Grrr...

You May Also Like

34 comments

  1. besar siket dari the rock...
    huuuu...

    BalasPadam
  2. berhenti ambik protien...
    juz maintain plak...

    BalasPadam
  3. beso lah jugak...rasenye awal2 kenal bro ben tak lah beso cam ni..

    BalasPadam
  4. org glemer la katakan...
    p mana pon org kenai...
    nak² ensem sket dari The Rock...
    ahakz!

    BalasPadam
  5. besar beb..berketul-ketul..hehehehe

    BalasPadam
  6. bukan beso tp tought hehehehe

    but adat la lau dah p gym kan :D
    sy pun sem nie der kelas gym so xtau la leh dpt xbdn best gitue hahahaha
    ~ello cik awk tue pompuan nak bdn ketul2 ker???~ hahahaha

    BalasPadam
  7. owh.. kene ambik protien rupanya.. patut dari dlu g gym x besar2 badan.. haHa

    BalasPadam
  8. he..23x sape tue...?? jiran sebelah rumah ke...

    nnti ku bubuh gambar kite berdua.. berbeza sungguh kan

    BalasPadam
  9. besar secara positif xpe...pun bolehhh

    BalasPadam
  10. Lepas ni mai ladang pakcik mat gebu pulak kat Sedenak..amacam?..

    BalasPadam
  11. heheheheheehee abg ben kan pemes mesti ramai yang kenal..heee(ayat bodek) wakaka neway ok laa..bukan gemuk annn..^_^

    BalasPadam
  12. badan org gi gym kan? mesti org perasan punya....hehehe

    BalasPadam
  13. bro, buat cut la..boleh masuk contest...1 mei ni, mr klang...amacam, sempat lagi ni

    BalasPadam
  14. ye..badan encik ben adalah besar... saya takut dengan org badan besar dan sasa macam encik ben

    hihiiiiiiii

    BalasPadam
  15. bukan bdn besar la.. abg 6 pax! hehehe..;P

    BalasPadam
  16. best aper tough..baru awek keliling pinggang...hahah...;)

    BalasPadam
  17. just nice je tgk mungkin face to face lain kot.. :)

    BalasPadam
  18. hehe kalau da sampai 10k follower abg ben nih, kompem la ramai yg kenal abg ben...:P

    ni da standard artis da nih..isk!

    BalasPadam
  19. haha macam mana lah abg ben nk kenal org tu. Mana la abg ben sempat nak kenal semua org. Heeee buat2 je kenal kalau org tu tegur abg ben. hahaha

    BalasPadam
  20. maybe org tu silent reader kut..hihi..pk positif =)

    BalasPadam
  21. setuju dngn aku ibu muda.. eheh... Yana pon takot ngn org besar a.k.a body builder... walau xpnh tgk depn2 kn.. ~,^

    BalasPadam
  22. abg ben kije kat mane?sy salu gak naek erl tu.hahahah.untung2 leh jmpe ley mintak otograf ;p

    BalasPadam
  23. bila dah glemer..gitu la ben..gi mana2 pun org kenal..

    BalasPadam
  24. the BIG Ben ke.. hehe.. bisala kalau dah femes semua org kenal...
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  25. hehehe biase lah ramai blogger takkan mmpu nak igt satu2..kalau jumpe qda tak kenal gak tecik hati uuuu ~

    BalasPadam
  26. Sape tak kenal ben ashaari kan...hehe

    BalasPadam
  27. betul tu bro, bila dah kahwin, x dengar dah puji-pujian... lg pun bila berjalan, yang dia nampak manusia2 yg daring2 kat depan mata dia...yg kat sebelah dia tak heran dah ...:p

    BalasPadam
  28. Ini personal perception nih. Pada Ben, tak besar, tapi pada orang kebanyakan... the average rakyat jelata lah... Ben memang besar sangat. :-)

    BalasPadam
  29. blogger yang popular cam bro ben ni mmg sennag org recognize... dah badan sedp pulak... lagilah senang org ingat...heheh...peace!

    BalasPadam