Akhirnya aku betul betul terkantoi !

by - Februari 24, 2011

image(terlupa lak bos aku dalam FB aku .. adeh.. bukan bos je.. wife pon ada .. adik ipar..abang ipar.. aduh.. )

Nak dijadikan cerita ...

Semua bos aku takde ari ni ! Eceh.. merdeka ?? Takde maknanyaa.. Aku mmg merdeka pon tiap tiap ari.. hahaha ... Tapi kali ni kedua dua bos tkde .. Sorang dalam persiapan nak berkahwin.. Sorang lagi dlm perjalanan ke Indonesia .. Ada kije kat sana ..

Maka aku di sini ??? Haha.. walaupun bos takde , aku bukan spesis merayau.. Sedangkan waktu lunch pon aku tak bergerak dari kerusi aku ni apatah lagi bila time bos takde .. hehehe..takde maknanyaa..

Dari aku menghilangkan diri , masa yang ada tu ( kalau takde keje la ) aku abiskan masa dengan update blog jer .. dapat gak duit kan ? Sapa nak kasi ?? haaaa...

You May Also Like

58 comments

  1. mujurla blog x layan blog abg ben.. klo x..kantoi lagi..keh3..hahhhaha...



    jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Konsert Maher Zain. (ruginya x dapat g tgk)

    BalasPadam
  2. hahahaha....memang betul2 kantoi ni....

    BalasPadam
  3. MUAHAHAHA kite pon bos tgh takde jugak pergi meeting kat KL.. riang gumbira tak terkata rasanya! haha

    BalasPadam
  4. kah2....siap angkat kening bos tu yer

    BalasPadam
  5. xde pon kantoi....apa laa abg ben ni.....

    BalasPadam
  6. guru besarpun da sound ktrg..jgn men FB time keja..
    guru besar dl siap repot kat pejabat pelajaran daerah ada pegawai ppd yg men fb tme keja.hehe

    BalasPadam
  7. perh sporting gila bos..bos kitorang buta it mn de fesbuk haha

    BalasPadam
  8. hehe... comel jerk bos ckp angkat2 kening

    BalasPadam
  9. hahahaaha..
    lawak la..
    kang dah terkantoi.. kih3

    BalasPadam
  10. huwaaa..sekali bos bace status..dan tekan like..huhu

    BalasPadam
  11. as salam..
    wah! macam2 hal.suka~ suka~~~

    BalasPadam
  12. hahahaha... lawak ar abg ben ni..
    tgok dah kecut dah..... hahaha..
    jom gelak berjemaahhhh.. hahahahahaa

    BalasPadam
  13. miahahaha.. lwak la en. ben x.x

    BalasPadam
  14. bagus gak abg ben nie..x merayau 2 orgnya...update blog lagi bagus ek..dapat gak duit dari membazirkan duit...hehe
    http://ewanrani.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. hahaha.....klakar. siap angkat kening seh~

    BalasPadam
  16. Abg Ben : mmg betul2 TERkantoi ni . hehe

    BalasPadam
  17. Haha..hahaha...suka lagi bos takde. Bukan abang sulong kene jaga adik2 ka kalau bos tak de??

    BalasPadam
  18. http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/2011/02/thanksss-abg-ben-huhu.html

    http://astoryisaboutyouandme.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. angkat2 kening tu xtahan nk gelak..
    sempoi la bos! haha

    http://fiqinsya.blogspot.com

    BalasPadam
  20. ni kes dah kantoi nak cover balik lam blog ke apa ni..???
    hahahaha..
    apa da...kami yg ada boss lam fb ni..nk ngumpat IM yer..YM..skype ker hapa..kan dah kantoi..

    BalasPadam
  21. kantoi sudah....hebat betul la...bos pun main FB gak...hehehhe

    BalasPadam
  22. tak hilang dr kerusi but hilang ke alam maya!!!;)

    *eh abg ben ni keje kat mane ek. sebagai ape? hari2 free *jeles betul!!!

    BalasPadam
  23. hahahahaha..... seb baik bos sporting..

    BalasPadam
  24. best jugak kalo terkantoi sekali sekala kan abg ben?? hehehe

    BalasPadam
  25. hahaha ! bahay sunggguh.. tapi kalau dok hupdate blog tak ape.. :P

    BalasPadam
  26. aduss.. terkantoi suda...hehehe..

    BalasPadam
  27. Walau bos takde, takut gak nak curi tulang lama2 sebab tempat duduk ngadap dinding... blakang plak ada tpt lalu lalang yang mana bos kadang2 terajin buat spot check... Huuuuu...

    BalasPadam
  28. haha.memang best kalau hari2 free ni.Jom baca entry baru..

    http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/no-hard-feeling.html

    BalasPadam
  29. Assalam en.ben...ha3.kesimpulannya jangan add bo$$ sendiri...kih3.skrg mmg bahaya ouwh media social cam FB...sesetengah company siap check lagi aktivity kite diluar pejabat...hu3.Jadi berkelakuan baik lah selalu di internet...jangan marah2.jangan fitnah2...anda mungkin di spy sekarang...hu3

    BalasPadam
  30. saya x add pun bos.. dah la tak add.. block lagi request dari bos.. hehe

    BalasPadam
  31. Hehehe....apa yang menarik..sporting plak boss Bro Ben ni...siap ada FB lagi..hehe...tapi dah terkantoi plak..Ellen tak nak add boss...takut!!hehe

    BalasPadam
  32. panaskan kerusi je abg Ben.tak payah pegi mana-mana kang sesat baru tahu.hehehe

    BalasPadam
  33. selalu aje terkantoi ngn boss a.k.a supervisor. kantoi men game FB..pfffttt~

    BalasPadam
  34. eh, nama saya tu..hahaha~ tu je nak komen...:p

    BalasPadam
  35. hahaha... kelakar... nak gelak dulu...
    time bos takde je rasa macam legaaaa sangat tapi bila bos ada semua dok tunduk hadap pc tp bkn buat keje layan internet... hahaha...

    BalasPadam
  36. hahaha..bos berfb gak time cuti..kantoii

    BalasPadam
  37. suke dia...

    TP MMG BEST KALAU BOS X DE...:)

    BalasPadam
  38. haha seb baik bos sporting, saya memang tak add bos walaupun tau dia ada FB gak, takut terkantoi hehe

    Jom baca: Khasiat BUDU Terbongkar

    BalasPadam
  39. heheh lawak jep...mcm ne ley lupa kt fb bos ada..hee...

    BalasPadam
  40. ahaha...lawak la en ben..
    sbb tu la sy n kwn2 kt opis ni xnk add org2 atasan kt fb sbb t kantoi lak..keh2..
    tp msti bos2 en ben sporting kn..

    BalasPadam
  41. hahahahaha... *gelak guling-guling..


    kan dah kantoi...haha

    BalasPadam
  42. hee~ mesti cuak sekejap masa tu..hihi

    http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/gathering-cikgu-cekgi-blogger-moh-kite.html

    BalasPadam
  43. memang best kalau bos tak ada... singgah2 la kat blog saya ni...saya selalu visit blog ben....

    BalasPadam
  44. hahahahahhaa.ape punye status daaaa.ala bagus update blog dari merewang abg ben.dpt duit gak,masyuk lak tuh.hahahahah

    BalasPadam
  45. nasib baik bos pun sporting....gaji tak kena potong kan hehehehhehe

    BalasPadam