Bf dia jeles dengan aku ? Aisey..

by - Februari 28, 2011

 

" ni nak cite pasal issue BF ak plak ni,. haishh,. nak marah tapi lawak,. nak gelak tapi geram,. penyudahnye ak gelak kan jelah dia tadi.,hahahaha~ dah lama agaknye dye pendam pasal ni,. baru tadi dia buat confession,. kih3,. yelah selalu nyer klu dye msg atau kol ak soklan bese yg akan ditanye "u tgh buat ape tu",. ak pon bgtau je la yg ak tgh,.,..,.,.,.,,.. "

 

Bukan entri aku... sila baca seterusnya di > SINI

You May Also Like

15 comments

  1. hekhekhek...sian bro ben.ada lak org org jeloss ek..lawakk betul.

    BalasPadam
  2. hikhik alahai ada yg jelez plak huhu dah bca dh blog dya hikhik lawak pn ada huhu

    BalasPadam
  3. ahahahaha.. tak dapek den nak nolong do.....

    Entry terbaru:
    Kesengalan

    BalasPadam
  4. jeles laa... asyik2 BA, asyik2 BA. he..he.. tak pe..hubby akak orait je.. cuma dia tanya, siapa BA tu mama? dan kita ada cara utk explain.. dan hubby ok je..

    BalasPadam
  5. HAHHAHAAH..NAK GELAK LAJU-LAJU AH CAMNIH..AGAKNYA KALAU DIA DAH BERADA DALAM DUNIA BLOGING NIH PONKAN,DIA PON DAH DOK TAK HIRAU KAT AWEK DIA LAGI.ASYIK LAYAN ABG BEN JE.HAHAAH

    BalasPadam
  6. hahaha mungkin bf die jeles bdn die tak bketul2 mcm abg ben kot..
    ade jugak kes cmnie kan?
    tkpela yg pnting dlm blog nie tak gnggu hubungan org sudah

    BalasPadam
  7. MDT pun pernah kena mcmni..sentap dgn MDT sebab Ben..tsk! padahal ben pun tak kenal dgn MDT ni..kuikuikui

    tu lah kalau dah popular kan BEn :)

    BalasPadam
  8. cemburu buta... huhu cemburu tandenye syg... tp jgn melampau2 cemburunye :)

    BalasPadam
  9. hihihi.. cayalah abg ben! pengaruh kuat smpai ade yg jeles... ngee~ :D

    BalasPadam
  10. haha..my hubby pon tanya..kenapa asyik abg ben jer..takde org laen yg best jugak ker dia tanya..kikiki

    BalasPadam
  11. alahai sweet la pulak jeles2..hihih

    BalasPadam
  12. hahahaha..abg ben kat popular..

    BalasPadam
  13. kui3....kalo bf saya tngok saya dok ngendap blog abg ben 24hours pon dia mesti jeles jugak lor...

    BalasPadam
  14. ini la punca nye,. kenpa traffic sy tbe2 naik mndadak,.he3 =)
    terima kasih bro ben atas entry ni,.=)

    BalasPadam