Macam tak percaya je kan ?

by - Februari 23, 2011

imageKejap je dah lebih 10 ribu .. Baru ari Isnin ari tu merayakan 10 ribu Follower .. Yelah , aku kan blogger biasa jer .. bukan artis .. dah tua .. tak kacak lak tu ... haaa... entri pon tak best.. pendek pendek jer .. tapi mampu gak capai 10k dan terus naik ..

Ini membuktikan , sapa sapa boleh jugak dapat ... ASALkan ???? Dah puas bagitau.. rujuk VLOG aku tu yer .. hehe.. nak baliK.. mau pg gym... menghilangkan pp aku tuuuuu ... grrr ..

You May Also Like

52 comments

  1. Tak pe la kalo yg len2 mcm tak percaya. yg penting kakchik percaya. haha ..

    BalasPadam
  2. hahaha.. ang benggg kan hebakkkk!

    banyak bagi orang motivasi :)

    BalasPadam
  3. tahniah bro!! nk dapat seribu pon jenuh!! hahahha


    jom baca dan komen Camne nk buat lesen B-Full?

    BalasPadam
  4. tahniah bro!! nk dapat seribu pon jenuh!! hahahha


    jom baca dan komen Camne nk buat lesen B-Full?

    BalasPadam
  5. Incik Ben dah fofuler cam artis lah sekarang...tahniah..LM tetap sokong blog ni

    BalasPadam
  6. tahniah bro..

    tapi kan



    nak BALI mane..pergi BALI ek..=)

    BalasPadam
  7. hahaha..xpe abg Ben...sy phm...ngeh9x~ :D

    BalasPadam
  8. yay..pat jgk jd yg 1st komwn..hua2..
    abg ben kn fames ames...pcya la yg followers awk mmg rmai der..
    cyela..
    salute abg ben..
    Majula Sukan Utk ngara..=O

    BalasPadam
  9. tahniah bro ben... semoga terus berjaya...:)

    BalasPadam
  10. congrats abg ben....
    saya br je cecah 1k ...
    nk mcm abg ben gak...

    BalasPadam
  11. saya setuju dengan BARIS KEDUA & KETIGA tu..... hahahaahahaha


    kali ni sy kasi A+!!!

    tahniah!!

    BalasPadam
  12. tahniah yer.. yna nak dapat serayus pun susah lagikan 10k..

    BalasPadam
  13. wee~rasa bangga sebab dapat jadik follower abg ben.. hehe :)

    BalasPadam
  14. Tahniah MR BEn...kalah artis malaya ni..:)

    BalasPadam
  15. entri best la bang. kalau tak takkan lah abg smpai ke tahap ni (selain promosi) :D

    BalasPadam
  16. nak tulis ke tak..nak tulis ke tak.. err..errm..ehhmm... ada pesanan di blog saya utk En Ben. Kalu sudi singgahla..nak tulis kat sini jadi panjang plak. Anyway..tahniah...

    BalasPadam
  17. Fuyyoo! dahsyat la hang bro. Blog aku bila laa lagi nak capai tahap camtu adehhh...

    BalasPadam
  18. lagi 5 tahun tak tau la sampai ke tak angka 10k follower aku.. hehe..

    BalasPadam
  19. terbaek la Abang Ben!
    chapeau~

    BalasPadam
  20. wah..nazterjah jeles ni...(klau lah blog nazterjah dulu masih ada..ramai gak follower..)

    BalasPadam
  21. hahah.. gile humble tahap

    kasi sentap kat org lain yg bajet hot..

    nguu...jeles oh.. nak gak reader blog along.. heheh... =p

    ujang.. : ntah le.. barli kot.. =p

    BalasPadam
  22. @Ujang9897 Mesti nak ckp nak balik tapi typo plak..hehe..double check ye BA.

    BalasPadam
  23. nak ilgkan pp.. hahahahahha =)..
    nk pinjam nama jap tau.. nak wat entry^^

    BalasPadam
  24. caya lah abg ben...tahniah2.... :)

    BalasPadam
  25. yup..
    congratz..
    teruskan memotivasikan kami..

    BalasPadam
  26. dah ramai pengikut!!
    tahniah :)
    jelesnye abg ben ramai followers ye

    BalasPadam
  27. jeles~~ T___T

    hehehe . watpe nk hilangkan pp tu . comel pe .^^

    BalasPadam
  28. hbt2
    hari ni baru hari rabu
    150 dalam masa beberapa hari..feh
    salute abg ben

    BalasPadam
  29. nah... dah pinjam dah.. hehehe... mekaseh.. nah, yad'z pulang balik..


    http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-berlagak.html

    BalasPadam
  30. gheee..beznye <3

    nape dgn pipi tu?hahaha

    BalasPadam
  31. gilerla...
    ramai follower tue...

    BalasPadam
  32. Aiks? Nak senam pp kat gym? Ahahaha... :-D

    BalasPadam
  33. cayalah ben! di mana ada kemahuan, di situ ada hiway!

    BalasPadam
  34. ringkas tapi janji setiap ayat ada point.. kn kn

    BalasPadam
  35. Tahniah... Kenape? Tak pecaye? Kata datuk siti: percayalah.... 10k??? Dah lebih.. Blog nur baru je berapa percent dari blog bro ben ni.. Uhuks.. Meh ramai2 jemput ke blog yer..
    Sapa2 yg blom nengok vlog tu better khatamkan untuk RAHSIA berblogging PERCUMA.. kalau org lain mesti da kene bayar...

    BalasPadam
  36. keep it up bro ben.. tu tanda org ramai appreciate penulisan abg ben ni.. sy sokong dari depan laptop kay.. hihi

    BalasPadam
  37. SYABAS TAHNIAH UTK BEN..

    AYU YG 3 TAHUN NI PUN BARU RATUS..SERIBU PN X SMPAI..HUK3..BEN2..BOLEH PROMOTE BLOG AYU X?NAK JUMPA MCM GENGBLOGGER YG LAIN SSH SBB AYU JAUHH...:(

    BalasPadam
  38. memang sangat hebat la abg Ben!! tabik spring. Apsal rasa header macam laen ek? Sengetkan font ek??

    BalasPadam
  39. bestnya..=)
    nak mcm ni juga..huhuhu

    BalasPadam
  40. Ala bro.. lu kan Hanis Zalikha versi lelaki.

    BalasPadam
  41. tahniah r bro.. memang betul, kalau betul2 usaha mesti dapat hasil nye 1 ari nanti

    BalasPadam
  42. ujang tu kemain nganjing bro salah eja. x igt plak die ag salu ade typo error. hahah =D

    BalasPadam
  43. tak larat dah nak kejar ni haha...

    BalasPadam