Justin Bieber ?? Siapa dia ??

by - Februari 25, 2011

 

Aku mmg pernah dengar nama dia .. Cuma nama dia ..Aku tak tau siapa dia pon ..  Justin Timberlake aku tau... tapi dia ? Maaf la yer ... aku tak tau dan tak terpikir nak download lagu dia ..

Kalau dulu mungkin aku berminat benar dengan menda menda gini tapi bila dah gini usia aku , aku lebih suka dengan lagu lagu di zaman aku jer...

Aku layan lagu omputih cuma entah .. tak berminat dengan lagu lagu di zaman ini .. Mungkin aku tak nak kenangan zaman aku pudar dari memori aku .. Setiap lagu lagu punya kenangan tersendiri ...

Si Justin ni , aku terdengar nama dia lagi semalam di berita Sinar.. katanya dia akan dapat pengiktirafan dengan didirikan 3 patung lilin dia di .. mana eh.. ala.. malas tul nak google... sbb bagi aku , tak penting kot ..

Macam macam orang yahudi ni nak buat bagi kita semua ni sesat.. Hurm...

You May Also Like

25 comments

  1. u rite bro! ppl nowadays pn byk sgt agungkn lagu omputih. kdg2 tu men dengar n hafal je lirik. padahal lirik menyesatkan. sbg cth lagu2 lady gaga

    BalasPadam
  2. Pergh ~ Entri yang mengena untuk yg minat dia.. haha.. napa la banyak minat budak kecik ni.. ish3x~

    BalasPadam
  3. budak opis aku panggil die justin bibir..sebab semua nak muntah tengok die..tapi jadi kegilaan gadis remaja..ahahaa...

    *kesimpulannya..budak2 opis aku tak remaja lagi :P

    BalasPadam
  4. justin bibir ni plg aku xsuka sbb dia pengaruh budak2 skolah rendah. perosak minda budak2.

    BalasPadam
  5. itu dah jadi maklamat bangsa yahudi hingga akhir zaman

    BalasPadam
  6. justin bieber ni budak2 skolah la yg minat en ben..ntah apa yg diorg suka..huhu..suara x baligh lgi justin bieber ni..hehe

    BalasPadam
  7. boleh je layan lagu dia. tp tak la fanatik sampai terjerit-jerit.

    BalasPadam
  8. bnyak jugaklah lagu justin ni yg best :)

    BalasPadam
  9. ramai je bebudak tiru style rmbut die..ahaha

    BalasPadam
  10. Berhabis-habisan promote Maher Zain kat anak2 supaya diorang lupakan Justin Bieber. Lagu2nya banyak lagu cinta kanak2.Sangat tak sesuai dgn umurnya....tapi itulah yang anak2 kita duk ikut...

    BalasPadam
  11. Jutin Bieber???
    glamer die ne, bakat dicungkil dr you tube...3 thn lepas adalah org yg sgt susah...skrg dah kaye raye..

    BalasPadam
  12. abg ben mesti layan lagu klasik je nih.. hihi , try dengar lagu roy dan fran : cerita yang lama jangan di tanya lagi .. bess :)

    BalasPadam
  13. lagu justin mmg ebst..tpkan betul ar..org yahudi ni macam2 cara nks esatkan kita ni ha..kena berhati2...even lirik pun kena faham sebenarnya

    BalasPadam
  14. untuk hiburan semata tak salah tapi jgn ter over sudeh.. ;)

    i suke lagu nasyid n yg ada maksud tuk dihayati..

    BalasPadam
  15. setuju dgn ben! tah sape2 tah si bibir tuh. org puja dia mcm tuhan!
    Nasi Goreng Kasih Sayang

    BalasPadam
  16. hedonisma

    sabo je lah...

    BalasPadam
  17. rambut dia yang mahal tu ben..dengar muzik boleh..jangan la sampai lalai..

    p/s: saya ada mention awak dalam entry saya..kalau sudi baca la..jemput ke blog..terima kasih.
    New N3: Dunia Blogger dah macam Dunia Artis!!

    BalasPadam
  18. baby baby baby ohhh
    like baby baby noooo

    hahahaha :P
    suke dia je..lgu xsuke..errr..
    haha

    BalasPadam
  19. Justin Bieber ni budak yg ditemui bakatnye dari You Tube (mcm Ana Rafali la) dan baru berusia 14-15 tahun..Takdela minat sangat, tapi taula skit2 pasal dia..

    Biasalah En.Ben.. Manusia ni senang terpedaya dengan 3 benda :

    1) Harta Benda dan kemewahan hidup
    2) Rupa paras yang kacak/cantik
    3) Pangkat dan darjat

    3 benda ni la yang slalu sijadikan senjata untuk menjatuhkan sesama manusia...

    BalasPadam
  20. betol 2 bro ben, ade je cara yahudi nie. hanya org yg berfikiran jauh dapat detect perbuatan diorang nie :)

    BalasPadam
  21. bro ben pun baca paper sinar ye? hehehe :)

    BalasPadam
  22. yeah ak pn x ske justin bibir

    BalasPadam
  23. ee bieber .. gayboy laa dia ni . tak suke . tak suke .

    BalasPadam
  24. xpernah dgr lagu justin bibir ni ek.. tah tak minat omputeh .. ~ bosan sbb tak paham haha yg dulu2 layan weslife lupa dah eja gane ..

    BalasPadam