Aku dah jadi ADUN BLOGGER

 

Wah .. penat gath aritu tak abis lagi.. Jap lagi ada lak perjumpaan blogger area pantai timur ni.. Tapi bajet tak ramai la.. sapa yang ada , ada je .. malas nak buat besar besaran .. lepak pada sesi bersantai jer.. borak borak sambil pekena teh o bing ... kan kan ? hahaha..

Takat ni yang ada EVAGURL IZMA .. yang lain , seperti biasa , INSYAALLAH .. maka aku tak menaruh harapan sangat la.. sapa ada , ada .. takde , aku shopping.. Janji aku dah turun dan tunaikan janji aku.. kan kan  ..

Khamis nanti , geng geng blogger area TERENGGANU lak .. Planning nak jumpa kat Pantai Batu Buruk.. Rasanya boleh la menginap kat Primula Beach ari tu .. heehhe ... tepi pantai kan .. InsyaAllah...

Ok.. untuk ari ni , aku akan berada di KB MALL jam 2 lebih.. Aku akan update dalam blog di mana aku nanti eh ... Nak no tel aku ke ??

16 ulasan:

  1. insyaAllah mija n kengkawan pegi nnt! :)

    BalasPadam
  2. tak aci bro..aku kat serdang lagi ni...

    BalasPadam
  3. woWeee...adun blogger dah..cayalah mr ben...

    taknak fon..nak sain.....sebab mr ben dah jadi personaliti majalah..hehe

    BalasPadam
  4. Bro..bwk balik buah tangan ekk..hehehe..

    BalasPadam
  5. aik..tadi kata ari jumaat.. tok esah balik khamis. huhu..xpe2..jumpa di sana

    BalasPadam
  6. abg ben, mai la turun kuantan !!! :)

    BalasPadam
  7. Laa Ben...bila Mama Gee nak balik KL, Ben pulak dtg Tganu!Ada di KT sampai bila Ben?

    BalasPadam
  8. uik?nk turun ganu kite?nk join gak leh??

    BalasPadam
  9. menci2... huhu... selamat bergumbira... hamboii, bro.... mentang2 bersantai.. siap nak menginap agi ye...

    tak nak no tel lah, nak alamat umah terus... hahaahahahahaha..

    BalasPadam
  10. macam mana nak join??pukul brape??nak inform sape?

    BalasPadam
  11. bawalah suara kami wahai YB Ben~~ haha..

    BalasPadam
  12. Wah bestnya Ben dapat pergi berjalan-jalan makan angin walaupun harga minyak tengah naik ni.. ;)

    Tadi baru saya baca blog pahlawan 30, dia orang nak buat perhimpunan beramai-ramai di Masjid KLCC dan Masjid Tabung haji..

    Ada kena mengena pasal isu minyak ni katanya.. Saya hanya mendoakan supaya tuhan tunjukkan yang terbaik untuk kita semua..Itu Sahaja.. Amin..

    Petang ini saya juga nak pergi berjalan-jalan ke Sibu dan esok ke Kuching.. nak holiday bersama keluarga..

    Mungkin lain kali Ben boleh datang ke sarawak untuk jadi Adun Blogger Zon Borneo pula.. ;)

    BalasPadam
  13. aaa..! kames kt trg area batu bruk..waa~ xde kt trg =.=

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.