Chess... aku kena ngorat siutt ngan jantan !

IMAG0082 

Tengok... aku berpayung pink g gym ! Hujan lebat tadi memaksa aku meminjam payung adik aku .. Payung kat umah aku banyak dah rosak... kebetulan tu pulak depan mata aku.. aku pakai je la ..

Dalam perjalanan ke gym , ada la motor dok hon.. giler ke pe ? adoiii.. ingat aku pondan keee... grrr ...

 IMAG0080

IMAG0074

Tu pondan !! Bengong.. buta ke apa ??

69 ulasan:

  1. payung feminin..hahaha...=P

    BalasPadam
  2. haha...adeyh...patut abg ben tunjuk lengan tu sikit....XP

    BalasPadam
  3. hahahhaa..... lawak tul. awat xhempaq jak ngan payung ;p

    BalasPadam
  4. heheh..heww..abg ben..cm chumil je..ekeke

    BalasPadam
  5. tahap kerabunan tahap maksima la tu....xpun saja nak test market.....hehehehe....

    BalasPadam
  6. hehehe . nampak comel gambar yang kat atas tu . ^^

    BalasPadam
  7. Phewwwiiitt..... Patutlah kena ngorat. Muscle taknampak sebab terlindung dek payung... Ahakss... Jangan mara aaaa ^^,

    BalasPadam
  8. erk..dia tak perasan kot badan ketul2..hihi

    BalasPadam
  9. peewwiittt!!!
    comel nye pose ngan payung...
    hehhehehe...
    alamk,badan sasa maca gini pon kena ngurat ka??
    hehehhehhehe

    BalasPadam
  10. hahahahaha..pondan tough! ketoi2..tu yg tergoda tuh..hahaha XD

    BalasPadam
  11. PHEWWWIIIITTTT !!! Sopannye dia memegang payung berkaler purple/pink itu... Patutlah kena ngorat.. Ekekeke

    BalasPadam
  12. kiut je bulan tgk abg ben pegang payung.hahaha

    BalasPadam
  13. agak cute ye payung pink 2 .
    bole bgi pnjam . :)

    BalasPadam
  14. haha payong tak tahan

    kalo tgk tgk body kompom tak jd ngurat

    BalasPadam
  15. likeeee pose dengan payung pink. nampak manjeeee gittttewwwwww~ ahahaha

    BalasPadam
  16. comel btolll la pic pegang payung tuh bro ben,.adoii aiii,,.penat dah ni gelak,.hahahahahaha

    BalasPadam
  17. pondan sekarang pon pandai memilih kot, HUHU, tu yang tertawan tengok jejaka ketul ketul bawak payung feminim.!

    hahahhaha....

    BalasPadam
  18. hehehe...comelnye abg ben!
    eh silap...comelnye payung abg ben!

    BalasPadam
  19. wahhahaha...i like mat rempit..eh...mamat gym..aaahhahaha

    BalasPadam
  20. klu pondan tough cm ni....saya pun nak kat pondan... hehe

    BalasPadam
  21. pondan..haha
    taff mcm ni diorang tak nmpak erk !! ptut nya tunjuk cikit kat diorg..haha

    BalasPadam
  22. gay berleluasa. aku pon naik rimas

    BalasPadam
  23. payung tu ben..
    payung tu..
    bukan salah kau
    hahahaha

    BalasPadam
  24. hahaha sengal la diorg 2..
    abg ben yg gagah ni pn nk di ngorat?> gila org 2 hehe

    BalasPadam
  25. haha abg ben x slh,yg slh adalah anggapan mreka t'hdp abg ben dan payung tuh..(ajuk dialog hntu k.limah blk rumah)

    BalasPadam
  26. hehhe...
    mereka tersalah anggap sebab payung pink...
    (n_n)

    BalasPadam
  27. pergh..lenggok dengan payung tu buat mamat motor tu cair Ben..hihi

    BalasPadam
  28. whahaha.
    sumpah lawak gila...

    hihi
    ;D

    BalasPadam
  29. td tgk dashbord..saje nak tgk blog org2..ok,,fine!ternampak entry ni..1st impression sy..tgk pic ni...HAHAHAHAAAA..(ketawe terbahak2)..kelakar sgt abg ben ngn payung tu..pastu kaki tu..ngn pose badan..peh!!seyes...gedik laa..hehehe!pastu try click...rupenyee tu jek payung yg ade..
    ape2 pun abg..nice pose!
    (segale kate2 hanyee dr hati).hehee..

    BalasPadam
  30. pondan dulu dgn pondan skrg dh lain...hahahaha

    BalasPadam
  31. wiwiitttt~ nomeynye berpayung pinky..siap kaki terangkat2 ala2 misha omar lagi. hihi..:)
    abg beng. mintak sainnnnn~ :)

    BalasPadam
  32. hye adek manis berbadan sasa bleh ngorat.. hihihihihi :p

    BalasPadam
  33. ade style lah abg ben pegang payung! patot la pondan badan ketoi-ketoi tuu ngorat. kekeke :P

    BalasPadam
  34. gambar yg membuktikan spotmanship BA sgt tinggi, hehe

    BalasPadam
  35. ahahahahahaha!! serious abg ben saya tergelak2 bc and tgk gmbr dlm entri ni.aww!! kiutlah abg ben dgn payung pink tu.. :D

    BalasPadam
  36. keh3 gelak guling-guling ngn entry nih, tapi kan abg ben.... gaya gmbr pegang payung tu ada ala2 aw gitu... mana tak kena ngorat, ermm alahaii mak..hikhikhik ;)

    BalasPadam
  37. Tengoklah kaki tu.Gaya cam sutun'kelako le En Ben ni.

    BalasPadam
  38. badan taff abg ben tertutup dgn payung...die nmpk kaki je, tu yg dok igt prmpuan kot?

    *tapi, dari kaki pon kite boleh kenal sape kn..errrrrr no komenn :D

    BalasPadam
  39. eeuuuwwww.....sopan gitu bro ben kite pegang payung..hehehe~~

    BalasPadam
  40. kah3x.. so sweet la kak ben.. ooops!! sowie.. abg ke??! hihihi..
    pe lg abg ben jom jon contest sy..

    http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/02/photogediks-contest.html

    gaye gediks si manje tough.. kwah3x..
    ade talent pegang tittle miss gediks.. ooops mr. gediks.. ;)

    BalasPadam
  41. hahaaha. nak tak pinjam payung Tim ? ade bunga2 kale pink dengan ungu..

    hihik..

    BalasPadam
  42. biar betul puas dah gosok mata ni...he3...bro pakai payung pink color!kite pun takde payung pink tau!

    BalasPadam
  43. hahaa pondan apa bnda kalau urat ketul2 ,siku baru tau org tu..bgi skit en ben biar dia rasa penangan muscle2 yang ada tu,..ehheee

    BalasPadam
  44. abg ben,
    betul ke esok ade blogger gathering? kat mane? pkol bape? semua boleh join ke??

    nadia ada tweet abg ben tny tntg ni.
    abg ben tlg reply boleh?
    kat mane ye? pkol bape?
    macam nak joinn jeeee~ ;)

    BalasPadam
  45. nmpk sweet je abg ben dengan payung pink tu.. pose tak tahan, ala2 manje gitu.. aww.. hehehe..

    BalasPadam
  46. abg ben comel laa pakai payung pink ! aww aww <3

    BalasPadam
  47. adoiyai bro.. tak seswaii okay ! LOL

    BalasPadam
  48. haha ! debik kan aje yg dok hon2 tu :p

    BalasPadam
  49. ahaha.bergambar kemain lagi.

    payung pink sambil kaki pop.

    lol.patutla dorg ngorat :P

    BalasPadam
  50. dah lah payong pink.. kaki lentik, mana org tak geram tgk.. kakakakka

    BalasPadam
  51. gambar 1st tu takleyh tahan la abg ben! haha~ adoi yai..

    BalasPadam
  52. patut lah org dok hon ..badan ketul2 pakai pyung pink ... awwww haha

    BalasPadam
  53. ahahahahahahahahahahahahahaahaha!!

    adehhh...

    putus urat saraf sye gelak...

    BalasPadam
  54. posing santun lagi beriman dengan payung pink! Mr. Ben. Padan muka...!! hhaha

    BalasPadam
  55. dari belakang kut..x pasan jantan ketul yg bwk payung pink..kan ujan..jd x jelas..jln lak ala lenggang hantu kak limah balik rumah..dia honlah..hahaha..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI