Sabtu, 12 Februari 2011

Entri Santai Malam ini ..

 

" ingat lollipop je ke ada banyak perisa . okay tak lollipop pon ingat ice pop  je ke yang banyak jenis .kitkat pon hado okay . meriah gitu . ada sesape nak tempah ke ? boleh la call incix zack zukhairi . bukan ke beliau belajar kat jepun . eh ke dia dah balik kalao dah melepas lah kan nak rasa . hax

tanpa membuang masa membaca bebelan aku yang ntah pape . mari kita lihat pelbagai perisa kitkat yang di jual dekat jepun . wuyyo dorang nih suka sangat nak buat macam2 kan "

sambungan > sini

2 komen :

MAKCEK bukan NENEK berkata... [Reply to comment]

aaaaaaaaaaaaa~
eh eh belog siapa tuh ? malu malu nak klik*

p/s err santai macam ben ashaari best jugak nih. THANKZ a lot abang ben*

yad'z berkata... [Reply to comment]

wahh.. cam meriah jek kitkat uh.. huhu

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI