Entri Santai Malam ini ..

 

" ingat lollipop je ke ada banyak perisa . okay tak lollipop pon ingat ice pop  je ke yang banyak jenis .kitkat pon hado okay . meriah gitu . ada sesape nak tempah ke ? boleh la call incix zack zukhairi . bukan ke beliau belajar kat jepun . eh ke dia dah balik kalao dah melepas lah kan nak rasa . hax

tanpa membuang masa membaca bebelan aku yang ntah pape . mari kita lihat pelbagai perisa kitkat yang di jual dekat jepun . wuyyo dorang nih suka sangat nak buat macam2 kan "

sambungan > sini

2 ulasan:

  1. aaaaaaaaaaaaa~
    eh eh belog siapa tuh ? malu malu nak klik*

    p/s err santai macam ben ashaari best jugak nih. THANKZ a lot abang ben*

    BalasPadam
  2. wahh.. cam meriah jek kitkat uh.. huhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.