SEGMEN : KAMI SOKONG VLOGGER MALAYSIA !

 

image

Segalanya bermula dari merepek... mengarut... dan cakap cakap kosong .. tapi itu lebih baik dari merempit , meragut atau berpelesiran tak ketahuan !

Vlog atau video log yang dihasilkan oleh blogger kebelakangan ini adalah salah satu usaha mereka untuk mempromosi blog mereka .. Salah satu cara marketing yang  digunakan disamping cuba menengahkan bakat yang mungkin mereka ada ... Tak cuba , kita tak tau kan ?

Kritik , boleh kritik.. Kritik pastinya akan membuatkan vlogger tersebut cuba membaik penyampaiannya pada vlog akan datang .. Tapi kritiklah dengan bijaksana .. Bukan mengutuk .. Vlogger bukanlah rejim zionis yang patut dikutuk ! Mereka sekadar cuba menyampaikan mesej dengan cara tersendiri .. Jika tidak suka , kritik tapi bukan kutuk atau mengeji mahupun mengelarkan mereka dengan panggilan tertentu .. Tak pun , sila tekan butang close atau 'X' .. Mudah bukan ?

Bagi mereka yang menyokong VLOGGER MALAYSIA , mari sama sama kita beri mereka semangat !! Jangan lupa , satu vlog sama seperti satu entri .. beri mereka peluang ... Jika mereka naik satu hari nanti , bukankah mereka itu kawan kita juga ??

Jika korang menyokong VLOGGER MALAYSIA , sila buat entri khas :

  1. Sila letak banner diatas itu ...
  2. Tulis tajuk SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tulis kata kata semangat buat mereka ...
  4. Tu je.. sila tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ...

TERIMA KASIH !

 

MEREKA YANG MENYOKONG > SINI

73 ulasan:

  1. adeh bru update je nih.. jap2 bila tutup?

    BalasPadam
  2. yupp ! sokong abg ben ! betul tu . :)

    BalasPadam
  3. beak saya akan buat sat lagi... :)

    BalasPadam
  4. http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    macm ni ke abg ben?

    BalasPadam
  5. bro BEN : ai join segmen terbaik ni!!!!

    http://bromondayslife.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html


    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA"
    2.New Entry "SELESAI SUDAH, FUH~ LEGA RASA HATI !!!"

    BalasPadam
  6. http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    ATQ JOIN..ATQ PENYOKONG FANATIK VLOG...

    BalasPadam
  7. nak join jugak..jap nak buat entri

    BalasPadam
  8. sokong
    http://shares-something.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  9. Jadilah pengguna(pembaca) bijak.baca yang mana suka tutup yang mana tak suka!

    BalasPadam
  10. join :)

    http://niezmostory.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  11. Hackers nak join!!!

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia-segmen.html

    BalasPadam
  12. Saya sokong vlogger Malaysia!!

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  13. http://faizalfredley.com/2011/02/28/saya-sokong-vlogger-malaysia/

    BalasPadam
  14. i agree with that
    then kita mempromosi produk from Malaysia yang baru dicipta

    BalasPadam
  15. abg ben, dah join !

    http://xtwnameape.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  16. Siap:
    http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  17. nak join jgk tp xde masa nk buat :(

    BalasPadam
  18. jika meraka naik mereka kawan saya, tapi jika mereka jatuh pun, mereka tetap kawan saya!


    http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  19. D
    A
    H

    J
    O
    I
    N


    http://imanazraf.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  20. http://eyqasara-marie.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    eyqa sokong jugak!!! ;)

    BalasPadam
  21. Join juger Bro Ben...

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  22. ok done !

    abg ben n para Vlogger
    jemput dtg singgah.
    hihi

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    sekian tenkiu...

    ;D

    BalasPadam
  23. nizam sokong bro ben
    http://ahmadnoraznizam.com/blog/2011/02/28/saya-sokong-vlogger-malaysia/

    BalasPadam
  24. wahh best ! ade jugak membe ajak buat. tapi malu + segan. HAHA

    BalasPadam
  25. salam

    http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  26. hantar kerja sekolah..

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  27. http://www.adybudika.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia-ade-korg.html


    sentiasa support!!!!

    BalasPadam
  28. done..gudlark vlogger!

    http://akukanila.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  29. Ben saya pun sokong dan dh buat entry pun . kat sini ye..

    http://azzeyatin.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    Tq ben.

    BalasPadam
  30. http://suzila-anggun.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  31. saya sokong vlogger malaysia!!!

    http://hajarhasan.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  32. dah joinn :D

    http://titinyetnyet.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  33. saya join...

    http://www.izamirridzwan.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  34. j.o.i.n

    http://missedura.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  35. dekcik turut sokong..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  36. Saya dah join En.Ben !!!

    http://adialuvluze.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    P/S : TQ so much for all the opportunities that u have created for all bloggers (old and new) to introduce their blog to the world

    - Tetiba teringin nak wat ucapan dlm bhs omputih..heh..

    BalasPadam
  37. kata saya pada mereka yang kritik ... dan buat mereka yang dah buat vlogger...

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/02/vlogger-malaysia-satu-kenyataan.html

    BalasPadam
  38. http://adeqfai.blogspot.com/2011/02/segmen-kami-sokong-vlogger-malaysia-ben.html

    join.

    BalasPadam
  39. go Vlogger!!

    http://rumahwarnacoklat.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  40. http://khaiartzfar.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  41. saya pun dah join...

    sini ye!!

    http://twinkleohbutterfly.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  42. saya pun dah join...

    sini ye!!

    http://twinkleohbutterfly.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  43. Join!!!
    http://gadishanim.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  44. saya join..

    http://faziera193.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  45. http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  46. jom sokong produk tempatan kita..

    http://iniblogana.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  47. mesti join:


    http://apisv3.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  48. yeah.. saya sokooong!!

    http://bulanpurnama89.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  49. Saya sokong sepenuh hati!!!

    http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    Benda yang baik patut diwar-warkan

    BalasPadam
  50. ct ade wat entri nie...ct bg pendapat ct kat entri tu...

    abg ben lau ade masa singgah la jugak k..

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  51. http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  52. saya join...walaupun ringkas je entry saya... http://ninenov91.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  53. bak kata lady gaga : People will always talk, so lets give them sumthin to talk about

    joined!! :)

    http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  54. saya join..

    http://em-a-wai-a.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  55. 1 Vlog 4 all
    majulah vlog utk negara

    http://bahulucom.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  56. hanie join2 !!
    abg ben !
    bace post hani tue..de msej ntuk abg.. huhuhuhu

    my entry : http://grawwrbabe.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  57. dah join abg ben!!
    support lah usaha blogger2 kita!! yey!!

    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  58. DAH JOIN JUGA..

    http://syazrini89.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  59. ok,,dh join..sy sokong!!
    http://snasatieka.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  60. saya mesti join!!

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  61. dah join.. :D

    http://wanieydush2.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  62. Memandangkan ia berkenaan dengan vlog, sesuatu yang menarik jika disertai dengan vlog juga. Check out my link, ada klip video khas untuk segmen ni.

    http://8tahunmencari.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  63. Aima join....

    http://rosesnebula.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  64. saya turut sokong jg.

    http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  65. belum terlambat kan nak menyokong abg beng. :D


    saya sokong!!! (^____^)

    http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  66. nak join gak~~ huhuhu...

    http://zahirulonline.blogspot.com/2011/03/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    ok siap. jom sokong Vlogger~

    BalasPadam
  67. nur join ni BA
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/saya-sokong-vlogger-malaysia.html


    Jemput join GIVEAWAY :ALL IN ONE

    BalasPadam
  68. Saya sokong!!sokong!! ^_____^
    http://colourshidup.blogspot.com/2011/03/saya-sokong-vlogger-malaysia.html

    BalasPadam
  69. http://littlelovealways.blogspot.com/2011/03/kami-sokong-vlogger-malaysia.html
    --da join~~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009