Senarai blogger 'kepanasan' ...

 

Yeargh.. kepanasan untuk menjadi blogger yang sebenarnya blogger .. InsyaAllah ... Rajin rajin la yer ... Jangan jadi cam aku nih.. malas !!

  1. http://noorhekmat.blogspot.com/
  2. http://littlehoneybun.blogspot.com
  3. http://inibelogfyna.blogspot.com
  4. http://kapieartslover.blogspot.com
  5. http://emonmoon.blogspot.com
  6. http://wacanaku2009.blogspot.com
  7. http://puingcinta.blogspot.com
  8. http://fztogether.blogspot.com
  9. http://loqkimagri.blogspot.com
  10. http://mariammderat.blogspot.com
  11. http://kakaksyaza.blogspot.com
  12. http://heandsheloves.blogspot.com
  13. http://jantankeparat.blogspot.com
  14. http://missmasyitah.blogspot.com
  15. http://pokcikejoy.blogspot.com
  16. http://ams-whitelover.blogspot.com
  17. http://firikhwan.blogspot.com
  18. http://diariummi.blogspot.com/
  19. http://fiestory.blogspot.com
  20. http://ohbloggy.blogspot.com

OK.. 20 dulu.. kasi simpan sikijap... Erk.. tengok je ???

22 ulasan:

  1. Memang kepanasan di buatnya. Namun berbekalkan semangat juang yg tinggi, aku redah juga.

    Tapi kan En. Ben, ada sesetengah blog yg tak dpt go true sebab link tak berfungsi

    contoh ; . com di taip .co jer, tak boleh nak terjah.

    BalasPadam
  2. bilakah diri ini nak di featured dlm belog abg ben ni..hehe

    BalasPadam
  3. zyra tak ter-senarai? tuih! perasan -.-''

    BalasPadam
  4. Abg Ben malas?
    kalo Abg Ben malas kiranya saya lagi lagi malas lar..

    BalasPadam
  5. x jadi blogger pilihan abg ben, dapat komen pon jadi la...... huhu

    BalasPadam
  6. menanti & terusss menanti.. bile le belog sy yg kerdil itew akn tersenarai..

    x pe.. sabar ye diri sendiri.. sabar.. (ayat pujuk cube tenangkan diri sendiri)

    BalasPadam
  7. wah panasnya..hehe

    tq BA

    http://maslianaothman.blogspot.com

    BalasPadam
  8. alahai..klo inchik ben ckp inchik ben malas..saya ni nk di panggil apa..sy lagi malas dr inchik ben..hehhee

    jom terjah blog yg panas 2..heee~~~

    BalasPadam
  9. Abg ben.. hope blog sy akan tersenarai jugak..:)
    http://hanchrysanthemum.blogspot.com.
    klu ade contest lg oke jugak sy boleh join cuz im new blogger. byk lg xtahu sal blog.
    thanx :)

    BalasPadam
  10. erk! terkejut. blog saya ada. thanks abg ben! terharu u! even last name. :)

    BalasPadam
  11. cehh , anyez juga tk di-listkan . haha .

    BalasPadam
  12. masih belum tersenarai lg ni...huhu

    BalasPadam
  13. wah..no 6? MAti-mati ingat no 2...hahaha. Makin ramai yang serbu segmen Bro Ben nampaknya... time kasih bro!

    BalasPadam
  14. abg bennnn...
    nak jugakkkk!!!!


    www.nadiafarahida.com

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah. Tq abg ben kerna senaraikan blog saya. Huhu..nk copy paste suma list blog yg abg ben bg, so leh la blogwalking kat blog diorng plak..tq again abg ben

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009