VLOG kedua dari BEN ASHAARI @ Putrajaya

Kalu slow ... meh klik SINI

39 ulasan:

  1. sore encik ben buat sye T___T
    teringat sore dak yg sye minat T__T

    tips ni sgt berguna...thanx ya encik ben...sgt detail..

    BalasPadam
  2. eh cepat tol kuar...yg lain bila kuar??? dan yg penting ada muka aku dlm vlog nih!..hahahbangga jap..

    BalasPadam
  3. ape bunyi pelik2 time intro tu..haha...ujang khusyuk gile..ada niat tersmbunyi le tu...kahkahkah

    BalasPadam
  4. woot2.... like3.. pe kate wat vlog bro dengan wife lak. hehehe

    BalasPadam
  5. thanxbang ben..huhu,sangat2 berguna..

    BalasPadam
  6. nasihat yang amat berguna utk di praktikkan kpd semuaa..part yang menjatuhkan org lain tu mmg x stuju!
    da banyak gilaa da jumpe blog yang macam tu.. ntah la ape yg dia suke sngat nak jatuhkan org. dapat kepuasan kot. da puas hati sangat dengan org lain. adess..

    pastu ade plak laa yang guna kata2 kesat bagai dalam blog.. yg tu paling x leh terima.. nak carut marut caki maki semua tu bleh tak jgn letak dlam blog. menjatuhkan maruah diri je... aduhh..

    ohh,tertulis panjang plak dkat blog ben. SORRY. cuma bengang je dgn mereka yg camtu

    BalasPadam
  7. Waa.. sume orang ada.. Banyak tips ni walau sangkut2.. sabar je la..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  8. bang ben,saya curious nak tau tajuk lagu untuk penutup tu,ape yek?

    BalasPadam
  9. Sokong yadz... baru romentik ye.. heheh
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  10. tgk2;p
    mcm semat je abg ben;D

    BalasPadam
  11. 5 tahun cam lama je..2 tahun pun rasa lama..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  12. huhuhu . sempoi . btw , tq 4 da tips .

    BalasPadam
  13. kesimpulan yg menarik...
    thanks abg ben;D

    BalasPadam
  14. thanks encik Ben..bleh jadi panduan nih..siap donlod lagi..

    BalasPadam
  15. cntek bro! camera lensa tu yg mahal tu...huhu

    BalasPadam
  16. Waaa.xleh tengok, 'video stream not found', adehh.

    BalasPadam
  17. Oo...macam tu suara bro ben..hehehe

    BalasPadam
  18. kn best klu dpt join gak,.heheheh

    http://mylifemimie.blogspot.com/2011/02/avatar-yg-ketinggalan-zaman.html

    BalasPadam
  19. nice! tapi tak besh sebab shaye tade..;P

    BalasPadam
  20. melepas nak masuk dlm video ni.. lenkali invite le lagi ... :(

    BalasPadam
  21. ben bercakap selari ngan tangan..ada gaya..hihihi...

    BalasPadam
  22. thx for da info abg BEN.
    tak tgk habes.
    tenet cam haram.
    haha!

    BalasPadam
  23. cayalah bro!..nanti pegi umah mat gebu buat lagi vlog =P

    BalasPadam
  24. wah....banyak tips la....huhu
    tq ABG BEN..!!

    BalasPadam
  25. ben, awat sat "aku", sat "say"a... lepas ni guna satu ganti nama diri sudah lah... oke?

    BalasPadam
  26. suka ayat last.. "ingat, kita ada syurga dn neraka"

    BalasPadam
  27. wah, best2!! :) :) nice tips bro.

    BalasPadam
  28. gila..1 jam empat entry?perghhh nak buat satu entry pun bukan main payah lagi,...

    BalasPadam
  29. lepas tgk video ni,.mgk bru sedar ada bnyak lagu kekurng sy dalam dunia blog ni..thank en ben kerna sudi ingatkan...

    BalasPadam
  30. huhu..macho, encem la bro kat cni..hikhik =p

    BalasPadam
  31. heeee segaknya =))
    Jelas pesanan abang Ben =) thanks for the tips.
    Betul2 kita harus bersatu padu masa blogging =))

    Entry Melati hari ini =) : Mengaji Al-Quran, nak join tak kelas? =)

    BalasPadam
  32. 1st time maera dpt view vlog abg ben~kat opis takleh buka lgsg..huhu~suke vlog nie!! 5 bintang! =)

    http://mid-sayang.blogspot.com/2011/02/tibe-tibe-maera-terpikat-kat-ben.html

    BalasPadam
  33. terima kasih bro

    moga dimurahkan lagi rezeki bro

    BalasPadam
  34. saya begitu teruja mendedengar hujah abg ben..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI