Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 22 Februari 2011

VLOG kedua dari BEN ASHAARI @ Putrajaya

Kalu slow ... meh klik SINI

39 komen :

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

nice!!!!!!!

rugi xjoin.. :(

pearl jade berkata... [Reply to comment]

sore encik ben buat sye T___T
teringat sore dak yg sye minat T__T

tips ni sgt berguna...thanx ya encik ben...sgt detail..

Faizal Fredley berkata... [Reply to comment]

eh cepat tol kuar...yg lain bila kuar??? dan yg penting ada muka aku dlm vlog nih!..hahahbangga jap..

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Ada gaya, ada style, ada mesej..

man yusoef berkata... [Reply to comment]

ape bunyi pelik2 time intro tu..haha...ujang khusyuk gile..ada niat tersmbunyi le tu...kahkahkah

yad'z berkata... [Reply to comment]

woot2.... like3.. pe kate wat vlog bro dengan wife lak. hehehe

Wafiy Suzly berkata... [Reply to comment]

thanxbang ben..huhu,sangat2 berguna..

SyedGraphiX berkata... [Reply to comment]

nasihat yang amat berguna utk di praktikkan kpd semuaa..part yang menjatuhkan org lain tu mmg x stuju!
da banyak gilaa da jumpe blog yang macam tu.. ntah la ape yg dia suke sngat nak jatuhkan org. dapat kepuasan kot. da puas hati sangat dengan org lain. adess..

pastu ade plak laa yang guna kata2 kesat bagai dalam blog.. yg tu paling x leh terima.. nak carut marut caki maki semua tu bleh tak jgn letak dlam blog. menjatuhkan maruah diri je... aduhh..

ohh,tertulis panjang plak dkat blog ben. SORRY. cuma bengang je dgn mereka yg camtu

nur berkata... [Reply to comment]

Waa.. sume orang ada.. Banyak tips ni walau sangkut2.. sabar je la..
Jemput ke:ALL IN ONE

Wafiy Suzly berkata... [Reply to comment]

bang ben,saya curious nak tau tajuk lagu untuk penutup tu,ape yek?

nur berkata... [Reply to comment]

Sokong yadz... baru romentik ye.. heheh
Jemput ke:ALL IN ONE

apisv2 berkata... [Reply to comment]

tgk2;p
mcm semat je abg ben;D

nur berkata... [Reply to comment]

5 tahun cam lama je..2 tahun pun rasa lama..
Jemput ke:ALL IN ONE

.syamim. berkata... [Reply to comment]

huhuhu . sempoi . btw , tq 4 da tips .

shashacatering.com berkata... [Reply to comment]

Camner nak buat vlog nih?

apisv2 berkata... [Reply to comment]

kesimpulan yg menarik...
thanks abg ben;D

hoyahadis berkata... [Reply to comment]

thanks encik Ben..bleh jadi panduan nih..siap donlod lagi..

Fakhrul1409 berkata... [Reply to comment]

cntek bro! camera lensa tu yg mahal tu...huhu

aslann berkata... [Reply to comment]

Waaa.xleh tengok, 'video stream not found', adehh.

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Oo...macam tu suara bro ben..hehehe

mimieismail berkata... [Reply to comment]

kn best klu dpt join gak,.heheheh

http://mylifemimie.blogspot.com/2011/02/avatar-yg-ketinggalan-zaman.html

mynameismy berkata... [Reply to comment]

nice! tapi tak besh sebab shaye tade..;P

DaddyDian berkata... [Reply to comment]

melepas nak masuk dlm video ni.. lenkali invite le lagi ... :(

Shu Shinju berkata... [Reply to comment]

ben bercakap selari ngan tangan..ada gaya..hihihi...

~...AmALinA....~ berkata... [Reply to comment]

terbaikkk la abg ben..=) suke3

af3b_p!LaH berkata... [Reply to comment]

thx for da info abg BEN.
tak tgk habes.
tenet cam haram.
haha!

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

cayalah bro!..nanti pegi umah mat gebu buat lagi vlog =P

Muhamad Luqman Hakim Mahmud berkata... [Reply to comment]

wah....banyak tips la....huhu
tq ABG BEN..!!

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

ben, awat sat "aku", sat "say"a... lepas ni guna satu ganti nama diri sudah lah... oke?

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

suka ayat last.. "ingat, kita ada syurga dn neraka"

najwa's berkata... [Reply to comment]

wah, best2!! :) :) nice tips bro.

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

gila..1 jam empat entry?perghhh nak buat satu entry pun bukan main payah lagi,...

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

lepas tgk video ni,.mgk bru sedar ada bnyak lagu kekurng sy dalam dunia blog ni..thank en ben kerna sudi ingatkan...

cik blogger berkata... [Reply to comment]

huhu..macho, encem la bro kat cni..hikhik =p

ZyzyAfrina (: berkata... [Reply to comment]

comel nya kak yuyu :D

Melati berkata... [Reply to comment]

heeee segaknya =))
Jelas pesanan abang Ben =) thanks for the tips.
Betul2 kita harus bersatu padu masa blogging =))

Entry Melati hari ini =) : Mengaji Al-Quran, nak join tak kelas? =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata... [Reply to comment]

1st time maera dpt view vlog abg ben~kat opis takleh buka lgsg..huhu~suke vlog nie!! 5 bintang! =)

http://mid-sayang.blogspot.com/2011/02/tibe-tibe-maera-terpikat-kat-ben.html

Anak Ulu Cheka berkata... [Reply to comment]

terima kasih bro

moga dimurahkan lagi rezeki bro

haidzir84 berkata... [Reply to comment]

saya begitu teruja mendedengar hujah abg ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI