Hadiahkan Beyond Scentz pada mereka yang anda sayangi !

by - Disember 14, 2020

"Bau apa ni ? Wanginyaaaa... " tanya Qhaliff.

Zahra berlari dari ruang tamu ke bilik tidur selepas terdengar abang dia berkata begitu. Dia memang penyibuk sikit. Apa yang cantik.. yang wangi.. dia memang teruja. Aku senyum je la lepas Qhaliff kata gitu. 

Memang wangi pun ! Aku sendiri akui perfume yang baru aku terima ni , wangi. Memang kena sungguh dengan hidung aku. Dan menariknya , ada banyak jenis bauan untuk lelaki, perempuan dan juga unisex.. dengan harga setiap satunya di bawah RM100 jer ! Bayangkan kita yang jenis suka tukar tukar bauan tapi nak beli satu jenis pun dah mahal.. kan ? Maklumlah , nak guna satu jenis tu confirm bosan kan ? Segan pun satu hal. Takkan nak setiap masa satu perfume tu jer. Nak beli banyak banyak.. mahal ! Kan kan ? 

Ok.. ni aku nak rekemen kat korang. Aku dah cuba.. aku dah try guna pakai termasuk ketika nak tidur, bangun tidur pun masih wangi.. gi gym , kasi berpeluh kaw kaw... bau peluh atau badan wangi gitu.. dan ketika keluar bertemu orang. Wangi senantiasa dengan harga mampu beli dan simpan tanpa rasa bersalah. 

Beyond Scentz ... Yer , Beyond Scentz ni adalah minyak wangi keluaran tempatan dengan bauan mewah yang mana ramuannya dihasilkan di Eropah seperti bauan minyak wangi mewah yang mendapat pengiktirafan International Fragrance Association (IFRA). Sangat sesuai untuk golongan walaupun bauannya seperti minyak wangi mahal tetapi boleh dimiliki oleh semua orang. Senang cakap , harganya tak mahal mana pun ! Oh ya, orang Islam pun boleh guna juga yer.. Hee..







Latar belakang Beyond Scentz

Dilancarkan pada Ogos 2020 oleh seorang yang berpengalaman dalam bidang penerbangan. Afiq Zulkaernaen Idris , telah bekerja keras bagi memastikan Beyond Scentz ni menepati semua piawaian standard antarabangsa agar semua orang mampu memiliki dengan rasa kepuasan ! 


Untuk pengetahuan korang , Beyond Scentz memang wangi ! Aku dah cuba dan jatuh cinta pun. Dah guna ke gym , keluar jalan jalan, tidur.. dan bau dia memang mengiurkan serta mendamaikan. Eh , ada banyak pilihan bau dan size kandungan. Ikut mana korang nak.  Semuanya mudah dibawa travel atau bergerak ke sana sini. Comel comel je botolnya. 

Antara pilihan yang ada ialah Sweet Roses, Sweet Fruity, Midnight Rose, Floral Bouquet, Aromatic Wood, Citrus Wood. Manakala untuk size pulak ada 3 jenis size . 10ml , 15 ml dan 30 ml. Menarik ? Kan kan ? Hahaha..

Kategori Beyond Scentz mengikut bauan dan jantina :
  • Sweet Roses  ( Perempuan )
  • Sweet Fruity ( Perempuan )
  • Midnight Rose  ( Perempuan )
  • Floral Bouquet ( Perempuan )
  • Aromatic Wood ( Lelaki )
  • Citrus Wood   ( Lelaki )
  • VIP  ( Lelaki )
  • Eternite  ( Unisex )




Pendapat aku mengenai Beyond Scentz ? Aku dah try bauan lelaki. Aku suka bau wood ni lama dah ! Maka bau ni memang membuatkan aku relaks dan cool jer. Dan terasa kelakian di situ juga.. Haa, bila kat gym.. bau wood ni memang buat rakan rakan gym tak jeling pada aku. Hahaha.. Bau badan gitu ! Bila nak keluar , aku bawa sebotol.  Bukan apa.. aku suka bau tu sendiri. Orang lain tu , aku tak kisah la bau ke tak tapi aku nak, aku sendiri bau ! Hahaha.. Bau terasa seksi gituuuu.. 

Pendapat wife mengenai Beyond Scentz ? Saya suka guna ketika lepas mandi selepas malam. Baunya begitu mendamaikan. Nak tidur pun , nyenyak. Segala stress akibat tekanan kerja. hilang begitu saja. Begitu juga bila guna Sweet Rose ketika ke pejabat. Staff yang terbau pun bertanya. Mampu tersenyum jer. Diorang ingat perfume mahal. Tanya beli mana.. Jawab je suami hadiahkan. 

Oh ya , Beyond Scentz ni sangatlah sesuai dijadikan hadiah untuk mereka yang dikasihi. Haa... Contoh macam untuk Christmas , New Year , Birthday ke.. Aidilfitri pun boleh wooo ! Kan kan ? Cantik je cara bungkusannya. 






Maklumat lanjut mengenai Beyond Scentz seperti harga , jenis jenis bauan serta size dengan lebih lengkap, korang dapati di laman web Beyond Scentz

Nak tak kalau aku buat giveaway untuk korang ? Dapat apa ? Dapat perfume Beyond Scentz ni la... Amacam ? Kalau nak , mudah je caranya.. 

Ikut arahan ni : 
  1. Komen di ruangan komen entri ni dan jawab mengapa korang nak perfume Beyond Scentz ni ?
  2. Share artikal ni di Facebook korang sendiri dan pastikan tag FB BeyondScentz2020
  3. Pastikan ada hastag  #BenAshaariBeyondScentzGiveaway untuk mengesan mereka yang menyertai Giveaway ni yer.. 
  4. Jika terpilih , korang perlu upload selfie bersama Beyond Scentz selepas menerimanya di Facebook korang sendiri. Ok ? 
Jika korang sertai Giveaway ni, bermakna korang bersetuju eh ? Boleh ? Mudah je kann... Kalau tak ikut arahan , tak dapat tau ! Haaa... Jika terpilih nanti, aku pm korang sorang sorang. 10 orang bertuah akan terpilih. InshaAllah.. 


You May Also Like

35 comments

  1. Cantik botol dia comel. Nak joinπŸ˜πŸ€—

    BalasPadam
  2. Wahhh bestnya perfume ni...

    Saya nak perfume Beyond Scentz ni, untuk hadiahkan pada suami... Sebagai tanda penghargaan kerana menjaga kami sekeluarga...

    BalasPadam
  3. nice packaging yer,sesuai bagi hadiah ni

    BalasPadam
  4. Nak join

    Saya nak perfume beyond scentz kerana terpikat dengan bentuk botol yg cantik dan comel SERTA ingin me Cuba bauannya...πŸ₯°

    BalasPadam
  5. Yanie nak join gak contest ini.

    Yanie nak sangat perfume Beyond Scentz ni kerana Yanie memang tengah cari perfume. Almaklumlah dah kawin nak lah wangi-wangian dengan suami. Hihi πŸ™ˆ Mana tahu menang perfume ini ibarat hadiah kawin gtu.

    #BenAshaariBeyondScentzGiveaway

    BalasPadam
  6. Nak hadiahkan kepada orang yang tersayang

    BalasPadam
  7. Uuu. Macam best je.. Nak join la

    BalasPadam
  8. Saya nak perfume Beyond Scent ni kerana packaging dia nampak lawa dan Ben cakap bau dia wangi. Jadi saya nak cuba pakai.

    BalasPadam
  9. wahhh..macam menarik je! Botolnya pun kecik dan mudah dibawa ke mana2. Nak satu boleh?

    Saya nak satu sebab saya suka bauan yang mewah dengan harga mampu milik macam ni. Berbaloi memilikinya seolah-olah memakai bauan yang grand gituuu.

    BalasPadam
  10. Sebab nak jadikan hadiah buat suami dan diri sendiri. Bau perfume mampu memberi ketenangan, mengurangkan stress dan membangkitkan mood produktif. Hilangkan all mood malas yang ada.

    BalasPadam
  11. Sebab nak jadikan hadiah buat suami dan diri sendiri. Bau perfume mampu memberi ketenangan, mengurangkan stress dan membangkitkan mood produktif agar kekal fokus dengan rutin harian. Hilangkan all mood malas yang ada pun iya juga. πŸ˜‰

    BalasPadam
  12. nak sweet roses plesssss ,minyak wangi dah abis ni heheheh suka bau rose.

    BalasPadam
  13. Baru tau founder org Melayu, wahhh syabas! Nama brand pun international gituuu

    BalasPadam
  14. Saya nak perfume beyond Scent sebab nak hadiahkan tuk diri sendiri πŸ˜‚. Sapa tak sayang diri sendiri kan ?

    BalasPadam
  15. Wow..kiutnya botol dia...EDP memang wangi dan tahan lama

    BalasPadam
  16. Nak! Aben kata wangi sure wangi..!!
    Dah join giveaway

    BalasPadam
  17. dahla wangi..packaging pun menarik.nak ltk atas dulang hantaran pun boleh ni..:)

    BalasPadam
  18. Kebetulan stok perfume dah nak abis .. so apa kata Sal try Beyond Scentz pulak. Botol pun comey je. Lepas ni nak support local produk .. support !!

    BalasPadam
  19. Nak join jgkk bole? Heee
    Yaya mmg suka dgn perfume.mmg tengah cari perfume yg btul2 kena dgn hidung sdri.haha. sbb buat masa ni takda yang favorite. Perfume yang ada biasa je. Kalau dapat ni,bole jugak bagi hadiah kat bakal husband.ehe =p

    BalasPadam
  20. Nak perfume ni sebab suka diri sendiri dan famili berbau wangi. Bila wangi, automatik mood pun jadi bagus. Mood orang sekitar pun jadi bagus juga. Semua kerja jadi lancar, takde stress, takde nak marah-marah. Happy je...

    BalasPadam
  21. Saya nak perfume Midnight Rose dari Beyond Scentz sebagai satu lagi 'senjata' memikat suami..ehhhh 🀣🀣
    #BenAshaariBeyondScentzGiveaway

    BalasPadam
  22. Nak perfume ni sbb nak tambah koleksi perfume. Pengumpul perfume tegar😊

    BalasPadam
  23. Dni tengah cari perfume untuk hadiahkan pada husband dan diri sendiri. Teringin nak cuba bau haruman Beyond Scentz ni 🀩 comelnya packaging

    BalasPadam
  24. Cantik botol perfume ni. Bgs packaging lawa mmg sesuai buat hadiah

    BalasPadam
  25. nampak comel dan cantik la botol perfume die.

    BalasPadam
  26. eternite..auuuummmmmmm..dah share d fb tp sya x dpt tag fb BEYONDSCENTZ2020...YG JUMPA PAGE BEYOND SCENTZ JAAA

    BalasPadam
  27. Seriously packaging Beyond Scentz macam ni Aben?... cantik woooo... I like, hehehehe... botol perfume tu pun comel, dah terpikat ni...

    Saya nak perfume Beyond Scentz ni untuk dihadiahkan kepada suami saya yang memang gemar memakai minyak wangi juga kerana packagingnya tampak eksklusif dan sesuai dijadikan sebagai koleksi ala-ala collectibles...

    BalasPadam
  28. Seriously packaging Beyond Scentz macam ni Aben?... cantik woooo... I like, hehehehe... botol perfume tu pun comel, dah terpikat ni...

    Saya nak perfume Beyond Scentz ni untuk dihadiahkan kepada suami saya yang memang gemar memakai minyak wangi juga kerana packagingnya tampak eksklusif dan sesuai dijadikan sebagai koleksi ala-ala collectibles...

    #BenAshaariBeyondScentzGiveaway

    BalasPadam
  29. I deserve to win Beyond Scentz because whatever the situation, wherever the location, Beyond Scentz
    is the perfect selection.Absolutely true!

    #BenAshaariBeyondScentzGiveaway

    BalasPadam
  30. Wah bestnye, mesti wangi semerbak. Menarik tertarik pulak kotak hadiah tu

    BalasPadam
  31. Wah bestnye, mesti wangi semerbak. Menarik tertarik pulak kotak hadiah tu

    BalasPadam
  32. Wah bestnye, mesti wangi semerbak. Menarik tertarik pulak kotak hadiah tu

    BalasPadam