Jangan sesekali cuba baju baju dari I AM FAMOUS.MY !! Nanti....

by - Disember 20, 2020

Ketika aku ditawarkan baju ni untuk review... aku cam tak yakin aku boleh muat ! Hahahaha.. Bukan apa, aku tengok mereka yang mengayakan baju baju kemeja Floral Collection seperti yang aku gayakan di bawah ni, aku cam tak yakin boleh pakai ! Hahahaha.. Serius ! 

Tapi aku terima jugak la. Tak cuba.. tak tau kan ? Tapi sejujurnya, kebanyakkan baju aku macam ni, aku pakai sekali jer.. pastu simpan dalam almari. Tunggu masa nak kasi orang jer. Kenapa ? Sebab kain kasar, ketat kat ketiak dan bahagian belakang ! Memang tak selesa sangat nak pakai. 

Selepas deal dengan admin IAMFAMOUS.MY , baju pun sampai ! Hahahaha.. Aku sejujurnya suka baju baju design macam ni.. Aku kan spesis Flora Dan Fauna ! Kang aku nyanyi lagu Amy Mastura kang...haaa.. Jiwa kehijauan gitu.. Huhuh.. Eh , korang tau ke lagu tu ? Haa.. Mesti tak tau kan ? Hahaha.. aku suka ok ! Siap beli CD dia lagi..

Eh.. terlari tajuk.. Ok , ok.. aku tak sabar ! Terus test ! Kalau tak sedap pakai.. aku pulangkan balik ! Rugi pun rugi laaaa.. Tak nak buat review tipu pembaca ! Semua nak kata best.. kan , kan ? Maka terus aku bukak plastik dan cuba.. Aku jangkakan akan sangkut di bahagian belakang dan ketiak ! Tapi.. tapi..  Eh, muat ? Sedap lak tu ! Kat lengan pun cantik cantik jer dia masuk.. Huhuh.. Risau gak jadi Hulk.. koyak baju tu... Hahaha.. 

Tanpa gosok.. aku suruh Qhaliff amikkan gambar. Hahaha.. Tak perlu nak berfoto bagai model bagai ! Kalau aku yang dalam keadaan selekeh ni pakai , nampak smart.. Dah sah sah baju tu memang smart ! Bukan sebab digayakan oleh orang yang smart lagi kacak gitu ! Haa.. kan kan ?


Hahaha.. Berkain pelikat pun dah nampak smart. Tetiba rasa nak gi singgah rumah tok ketua gituu.. hehehe.. Dan esok harinya, aku mintak wife iron baju tu. Nak try pakai dengan gaya model Majalah Mangga gitu..  Heeee... Majalah Mangga pun dah takda eh ? Huhu.. 

Dan hasilnya ? Pergh.. aku sendiri sudah suka wehh ! Nyesal lak aku try. Tak pasal pasal tengok design yang lain untuk beli ! Hahaha.. Skang aku dah tau mana nak cari baju baju untuk pergi event atau majlis formal tapi tetap nak nampak cam santai gitu.. Aku tak suka nak nampak smart sangat.. Heheheee..





Digayakan dengan pelbagai cara... baju ni tetap kemas dan terletak. Takda masalah berkedut aih ! Memang tenang jiwa kalau pakai gi dating. Bukan apa.. kalau nak memandu tu, kena pakai seat belt.. abis la baju berkedut kan ? Tapi baju ni tak ! Aku dah try. Aku pakai gi Tesco Nilai. Siap beli barang dapur. Abis awek berpusing tengok aku. Hahahaha.. Yelah , pakai smart giler kot gi Tesco jam 9 pagi. Cari apa pakai smart smart ? 

Selesa. Tu je aku mampu kasi tau. Kalau korang badan ala ala Kpop tu, memang lagi segak la pakai. Aku yang cam Lollipop ni pon selesa , korang apatah lagi kan ? Tapi kalau besar dari aku tu terutama part bawah tu besar.. maksud aku perut, korang kena pikir masak masak. Bukan tak boleh tapi kena gayakan ala ala model seksi gitu.. Butang kena tanggal skit. Wowww ! Hahahaa.. 

Sila rujuk gambar di atas.. Hahaha.. Ok , Kalau nak tengok design yang lain.. korang boleh je gi ke Instagram atau web IamFamous.My ni..  Katanya ada beratus design ! Fuh... tak menang tangan nak update weh ! 









Oh ya... kat situ bukan baju je ada jual tau ! Sabun khas untuk lelaki pun ada ! Apakah kelebihan sabun tu?? Nah... Baca dan fahamkan kelebihan sabun The BlackSoap ni.. Huhuh.. Faham faham la kan.. Sah sah untuk jaga kejantanan tu ! Heeheheh.. Amalkan.. Nanti tau la apa jadi pada Angry Bird korang tu.. Eh... untuk lelaki je tau.. Perempuan jangan lak ! Nayaaa nanti... Hahaha.. 


Instagram : https://www.instagram.com/iamfamous.my/
 


You May Also Like

8 comments

  1. Fuyooo nampak kemas dan menarik ngan corak yang simple. Boleh la beli untuk pakai raya atau pergi kenduri hehehe. Saiz kanak2 11 dan 13 tahun takde ke Ben? Anak2 pon mesti bergaya kalau pakai hehehe..

    BalasPadam
  2. Smart la pula baju tu. Masih ada ke Buy 1 free 1 tu. Nak belikan untuk husband. Biar dia nampak smart ketika meeting.

    BalasPadam
  3. Cantik design baju. Baju melayu pun ada. Harga pun berbaloi sangat ni. Nanti boleh beli untuk hero² dalam rumah ni

    BalasPadam
  4. Uuuu cntik tapi laki kita tak suka baju corak2 gini.. Hhahaha

    BalasPadam
  5. cantik2 design die..pakai dengan kot nampak kemas jugak kan

    BalasPadam
  6. kacak betul baju tu

    BalasPadam