Tergoda pulak aku dengan hadiah iPhone 12 Max Pro tu !

by - Disember 17, 2020


Ok..cerita dia macam ni.. Aku gi gym... pastu workout kasi berpeluh ! Balik rumah, ada babak bukak baju. Kasi tunjuk sado skit skit.. Tepi tepi je.. Belanja skit jer. Jangan lelebih. Kang tak lepas tapisan lak ! Hahahaha... Pastu babak mandi pakai gel mandian Azyma Care. Ni wajib ni ! 

Tu satu scene.. Pastu scene hiking.. pakai kasut biasa aku pakai tu. Tu seminit je. Yang penting , selepas hiking tu. Aku nak tunjuk aku bersihkan kaki guna gel mandian Azyma Care. Sebab aku pasti kaki aku akan merah merah kegatalan punya dek alergik stokin. Heee.. Buat la testimoni ori punya kan ? Baru real. 

Dan satu scene lagi.. dengan anak anak ! Haaa... ni daya tarikan utama ni. Hahaha.. Mesti bonus point cun punya. Demi  iPhone 12 Max Pro ! Kalau tak dapat tu , dapat iPad pun jadi la. Hahaha.. Tak kisah la.. Janji kita support meriahkan contest dari Azyma Care. Alang alang ada handphone ni kan. Apa salahnya cuba. Bukan nak kena guna skill ala ala filem Hollywood bagai. Sekarang ni, edit bodoh bodoh pun dah nampak power giler ! Kan kan ?

Er.. aku cerita apa ni ? Haahha.. Aku nak join contest bikin video dari Azyma Care ni. Hadiah utama, iPhone weh ! Mana la tau rezeki anak anak kan ? Hahaha.. Kalau takda skill nak edit video , Tik Tok kan ada ? Senang je guna situ kan ? Nak kena kreatif jer.. kan kan ?

Kalau tak video, gambar pun ok dah ! Kena edit cun cun ni. Amacam ? Korang tak nak join ? Jom la join. Kalau tak menang pun, sekurangnya dapat asah bakat. Mana tau kan ? 




Rasa rasa menarik tak gambar ni ? Hahaa...


Jom sertai contest yang mereka buat. Bermula 15/12/20 hingga 15/3/21. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh terus contact Azyma Care di... wasap.my/601165354334 .

Facebook : 

 

You May Also Like

8 comments