SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 -1500 FOLLOWER ?

 

Ok... memula , mana mana yang tercicir dalam SEGMEN KHAS BAWAH 100 FOLLOWER , sila tinggalkan juga url korang di ruangan entri ini dengan url yang lama tu eh ..

Buat yang baru ... berminat nak join ? Jom... cam biasa apa yang kena buat ialah entri baru :

  1. Header Ben Ashaari Blog
  2. Tajuk : SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 - 1500 FOLLOWER ? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tinggalkan url korang di ruangan komen entri ini ..

Terima kasih.. Eh , tutup .. malam ni ... cepat...

94 ulasan:

  1. slamat tengahari abg ben,..dato muda dtg,..nk cari segmen yg kna ngn dato,..tp kbnyakan dah tutup..huhu,..jd ,dato folo abg ben,..snang nt dpt tahu segmen sterusnyaa,..harap abg ben dpt mai tgok bloq dato norh,..snang2 ada masa free..=)

    BalasPadam
  2. alaaaa...x smpai 1000 lg la BA..wuwuuuuuu...

    BalasPadam
  3. http://littlehoneybun.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  4. sempat gak nak join..klu x, mesti da due date...heheheh..

    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  5. DONE ABG BEN.. EVEN FOLLOWER X CAPAI BILANGAN YG DIKEHENDAKI... :)

    http://kapieartslover.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    TQ...

    BalasPadam
  6. hehe...first time ni nak join..ngeee~

    http://emonmoon.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  7. join sebelum g solat jumaat..

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  8. xleh lagi join... up lagi nilai tuh

    BalasPadam
  9. alamak nak join camne abg follower rara pun xsampai ag 100 baru bape kerat jer hahaha.

    rajin2 singgah la blog rara k.tq

    http://puingcinta.blogspot.com

    BalasPadam
  10. join jgk.. :P

    http://fztogether.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  11. peh! 1000 beb! dasat! gud luck u guys.. hehe.. ;)

    BalasPadam
  12. cikgu Akim join!!!thnks en Ben~

    http://loqkimagri.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  13. tak sampai 1000 lagi pun. xleh join ehh? T___T

    BalasPadam
  14. da siap abg ben...
    even follower tak sampai bilangan yang mencukupi...hehe

    http://mariammderat.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  15. saya join jugak uncle ben

    http://kakaksyaza.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  16. saya join jugak uncle ben!!!

    http://kakaksyaza.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  17. klu bwah pada 10 fllower leh join x? newbies loh ;)hihi

    BalasPadam
  18. sy tetap nak join juga..x mo terlepas pluang lagi...


    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html


    Nisya

    BalasPadam
  19. tabik spring arhghh kat org yg dah ada follower 1000 & ke atas nih.. toink toink toink!

    BalasPadam
  20. http://jantankeparat.blogspot.com/2011/02/segmen-ben-ashaari-segmen-blog-panas.html

    BalasPadam
  21. saya tercicir segmen khas bawah 100 follower
    http://missmasyitah.blogspot.com/2011/02/ben-ashari-segmen-khas-bawah-100.html

    BalasPadam
  22. pce join bro ... http://pokcikejoy.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  23. http://ams-whitelover.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas.html

    tingtingting :)

    BalasPadam
  24. da buat..tapi tok 100 ke bawah..rasa mcm tercicir..haha :)
    http://diyanadena.blogspot.com

    BalasPadam
  25. Salam
    For the first time,saya join jgk akhirnya segmen abg ben walao follower sy, jumlahnya masih ciput.

    http://firikhwan.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  26. izan join segmen ni~

    http://diariummi.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  27. congrats sape2 yg dah capai follower 1000 lebih! kte blum lg lah abg ben. huhu

    ;P

    BalasPadam
  28. ala.. baru 3 org followers,, hehehe.. kesian sy... senang2 mai la jengukk blog sy.. baru nk blaja.. hehehe

    BalasPadam
  29. join gak . maybe tak ikut kehendak ape yg dia nak kan .



    http://fiestory.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  30. follower ciput pun nk gedik join. sorry. ^_^


    http://ohbloggy.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  31. join gak :p

    http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  32. ehem ehem....follower ada 10 org jer...tapi tetap nak join..hahha

    http://faizalfredley.com/2011/02/18/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500-follower/

    BalasPadam
  33. hyepp!queen join sini

    http://aidaatblog.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html?zx=2f17ce3d69569b7b

    BalasPadam
  34. salam, segmen semakin meletup dan panas...tahniah BA.

    BalasPadam
  35. join segmen..=)


    http://www.zackentry.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  36. dah BA .. lama tak join segmen BA..tapi ceq tetap sokong ! :D


    http://tomatokering.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  37. http://akuxpandaitulis.blogspot.com/2011/02/err-hye-saya-blogger-baru.html

    <100

    BalasPadam
  38. sudah join ya encik ben...^^

    http://halusinasi90.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  39. selamat join..

    http://mietos.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  40. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  41. en.ben....bila nak jenguk blog saye..sob sob sob

    BalasPadam
  42. menarik..nak join tp xcukup syarat plk..pe2 pun sokong segmen ben...

    BalasPadam
  43. fuyo0..blogger hot ehehe terbaik byk follower mereka yeah mcm abg ben hehehe

    BalasPadam
  44. http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=6695575084486128749

    BalasPadam
  45. xpernah join.. follower bru 4 org..;( huhu

    http://miraamirudin.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html



    http://miraamirudin.blogspot.com/2011/02/segmen-khas-untuk-blogger-baru-100.html

    BalasPadam
  46. dh join! :)


    http://me-viewingtheworld.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  47. nak join gak even tak sampai 100...hehehe

    jemput singgah blog sha ye

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  48. http://fatinmyra.blogspot.com/

    BalasPadam
  49. okey...(0_o)

    http://bahulucom.blogspot.com/2011/02/segmen-khas-bawah-100-follower.html

    BalasPadam
  50. En Ben..saya dah terlepas segmen khas utk blogger baru 100 follower ke bawah..

    Saya joint jugak ye...

    http://iammrshakim.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  51. http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    join =)

    BalasPadam
  52. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/02/segmen-khas-untuk-blogger-baru-100.html

    BalasPadam
  53. alooooo..nnt enBen buat la bawah 100 follower plak ye...

    BalasPadam
  54. sy join.

    http://missepafazwin.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  55. dni join :D


    http://www.ardinihumaira.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  56. saya join...biarpun tak cecah lagi..ahaks///

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  57. xleh join la..huhu...blog x ckup panas...follower xsampai 50pun...hehehe

    try la jenjalan kat blog nie :-
    http://dnie9786.blogspot.com

    (masih merangkak)

    BalasPadam
  58. Salam Abg Ben..adoiyaaa. tak sempat menyempat nak update bl0g lagi nieyh. tapi nak join gak benda alah nie....disebabkan kena ngadap buku.. malam nie ada exam. wohoooooo!
    nie sampai kul wapee tutup segmen nie...?
    kui3

    BalasPadam
  59. nak join jugakk... aku x kire! huhuhuh...

    x salah mencube kan.. :)

    http://ctajja.blogspot.com

    BalasPadam
  60. saya tercicir utk folower 100 ke bwh..=)

    http://noorhekmat.blogspot.com/2011/02/segmen-khas-untuk-blogger-baru-100.html

    BalasPadam
  61. katek join!!! yeha!!! terbaek ah!!!
    hahahaa


    http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  62. i join here...hehehe
    http://syedhafiz1234.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  63. nah nah...

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  64. As salam
    baru sempat join untk 100 follower.tq

    http://oneohwan.blogspot.com/2011/02/segmen-khas-untuk-blogger-baru-100.html

    BalasPadam
  65. nak join :)

    http://akuzealous.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  66. Treng teng teng...

    akhirnya... terimalah naskhah lompat bertikam...

    http://www.pendekarberkuda.org/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    atau KLIK SINI UNTUK KE ENTRY

    BalasPadam
  67. untuk segmen khas untuk blogger baru

    http://alifahsaiful.blogspot.com/2011/02/segmen-khas-untuk-blogger-baru-100.html

    BalasPadam
  68. join juga..

    http://wavewsa.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  69. yezza~ buat pertama kalinya, keen join segmen bro ben ni.. huahuahua~ ^_^

    ni link keen..
    http://nusananosa91.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    thanx~ ^_^

    BalasPadam
  70. Nak join juga abg ben...
    http://ahmadnoraznizam.com/blog/2011/02/18/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500/

    BalasPadam
  71. abang ben! nak join jugak even tak cukup syarat :D
    http://thecompletehonesty.blogspot.com

    BalasPadam
  72. MUNNA PUN NAK JOIN BRO BEN

    http://manmunna.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  73. join :D

    http://zairiedinzly.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  74. BBA,
    sis mau join juga..
    sis dah tcicir 100 ke bawah..

    http://wwwgadissemasa.blogspot.com

    BalasPadam
  75. sis pun mau BBA...

    http://wwwgadissemasa.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  76. nak joinnnnnnn ! (:
    http://eyqatqa.blogspot.com/

    BalasPadam
  77. salam abg Ben...

    xsempat nak join yg below 100..
    =(

    BalasPadam
  78. join jugak~meh dtg singgah~
    ^__^

    http://seindahnurmalam.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  79. Assalamualaikum. Nak join segmen ni! :) Thank you. Ni entry dia : http://hanysismyname.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  80. Salam..nak join juga.. http://atonsulam.blogspot.com/2011/02/ben-ashaari-blog.html

    BalasPadam
  81. salam~

    nk join gak, tapi untuk yang tercicir untuk bawah 100 polower~ =)

    http://saraeryna.blogspot.com/2011/02/23-segmen-blogger-panas-punyai-1000.html

    tq~ =)

    BalasPadam
  82. hopefully tak terlambat nak join!

    http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  83. abg ben ! sempat lagi tak nak join segmen ni ? kalau x sempat tak pe la , abg ben abaikan je . x)

    http://ferraferro.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  84. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  85. nk join gak.. tapi untuk yang tercicir untuk bawah 100 follower~ =)

    http://aynzumi.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  86. Terlepas segmen yang sebelum-sebelum ni..join ini la walaupun kategori tak masuk..huhu..

    http://borosdiaralom.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  87. abg ben , betol ke segmen ni tok orang yang followers die da 1000++ ?? kalau macam tu remove la saye sbb saye takde followers banyak macam tu . ='(

    BalasPadam
  88. Hai Bro Ben..nak join gak ni tapi terlebih syarat plak..hehe..

    Thanks approved ellen kat FB ya..hehe..akan terus sokong Bro Ben...teruskan usaha..

    BalasPadam
  89. mira dtg cni nk join 1000-1500 follower...

    http://mncitmchuk.blogspot.com
    http://mncitmchuk.blogspot.com/2011/02/segmen-blogger-panas-punyai-1000-1500.html

    BalasPadam
  90. mintak tolong boleh? ajar saya untuk perbaiki blog saya jadi lebih mantap..
    http://zulfattah.blogspot.com

    BalasPadam
  91. Followers xramai laa .. xsamapi 50 pun ..ape2 pun singgah2 la kat site sy..
    Thanks ! Ben Ashaari best ~ :)

    http://mitosmentos.blogspot.com/

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009