SEGMEN : Tuan Direktor ! Pilih kasih eh !!

Ok .. segmen ni memerlukan kreativiti korang sebagai seorang blogger .. Mana mana entri yang terhasil akan diletakkan di entri sticky post sehingga malam karang .. Wah.. lama tu... Promosi gitu ..

Ini peluang pada korang untuk membuktikan bahawa blogger adalah kreatif sebenarnya .. Bukan sekadar mengarut di tepi jalan .. okeh ? Jadi buat dengan menarik gitu .. :)

Bagi yang berminat ... sila buat satu entri khas :

  1. Tajuk : TUAN DIREKTOR ! PILIH KASIH EH !! dan linkkan ke entri ini ..
  2. Sila hasilkan sebuat cerita (tamo lucah okeh ! ) .. tak kira dalam bentuk dialog atau apa saja .. Yang penting dalam perlu ada watak ! Watak watak perlulah dipilih di SINI .. Korang dah tengok kan dua contoh yang ada semalam ? Kalau takde idea , boleh rujuk entri INI atau entri INI .. Tapi jangan sampai ada yang terasa hati atau menghiris jiwa ! Amaran ni... aku tak bertanggungjawab tau !
  3. Senaraikan pelakon pelakon pilihan korang ... Amik di BENASHAARI2 .. Beri nama blogger dan linkkan ke blognya
    1. 1 PELAKON LELAKI ( HERO ) - nama blogger (cth BEN )
    2. 1 PELAKON WANITA ( HEROIN )
    3. 1 PELAKON SEBAGAI AYAH
    4. 1 PELAKON SEBAGAI IBU
    5. 5 WATAK PENJAHAT
    6. Cipta watak lain sekurangnya 3 watak ..
  4. Amacam ... senang kan ???

OK.... itu jer.. kalau dah siap.. sila pastekan url korang di ruangan entri ni .. Ala.. senang je kan ???

Cerita cerita yang dah siap :

  1. a n a . i z z t y
  2. Pembawa_Wacana
  3. Miss Ran
  4. padlie
  5. Aya^Yaya
  6. Novelgurl
  7. Ujang9897
  8. n!cK
  9. yad'z
  10. Fakhrul1409
  11. Qaseh dalia adelia
  12. Faizal Fredley
  13. Nurul Afifah
  14. mukmien
  15. ...AmALinA....~
  16. Syarifah Nornazrah Al Yahya
  17. mynameismy
  18. mas.saari
  19. author faethal
  20. iqbalhakimi
  21. nur
  22. cik pulau
  23. AdyBudika
  24. a n a . i z z t y
  25. putERi-kAtEk
  26. Sunah Mohammad
  27. d_tieah
  28. Muslimah Optimis
  29. :: Little Kouru::
  30. mynameismy
  31. AMIRA ATIYA MYRA_ZOE
  32. fadzli

89 ulasan:

  1. chantekkk...nantikan kemunculan aku :)

    memang keje aku neh!!!!

    BalasPadam
  2. bila tutup ni en. ben? cam x sempat je nak join...huhuhu...

    BalasPadam
  3. @AdyBudika

    amik saya jd herpoin..hahahaa

    BalasPadam
  4. Oo Mak kau...no 23! Jersi Bechkam dan Arshavin..he he

    BalasPadam
  5. hahahaha...


    mcm layan jer nie...


    lps makan nak buat

    BalasPadam
  6. jangan segan2 pilih no 101 ! hahaha

    *kreatip kreatip sila lah databg kepadaku . huuu

    BalasPadam
  7. WAHH MENARIK..TP AYU X KREATIF BEN...:)

    BalasPadam
  8. bole ke calon utk diri sendiri, hehehe

    (nak watak heroin tuh) ^^

    the 2nd :)

    http://ikmalira87.blogspot.com

    BalasPadam
  9. tak lucah..tapi agak lucah boleh tak..hahaha =)

    wei pilih aku jadi hero...

    BalasPadam
  10. aiyak..pengsan jap, nk cri idea...

    BalasPadam
  11. byk nyer watak..
    bkn 5 min tp 30 min punyer citer;p

    BalasPadam
  12. tuan direktor...
    pilih aku! pilih aku! hahahaha..

    BalasPadam
  13. kalau nak pelakon kanak-kanak pilih no. 103 yek ^___^

    BalasPadam
  14. @Ujang9897

    bro ujang juz bleh jd hero kalo si yana ada..
    lalalaa

    BalasPadam
  15. ujang & lucah ibarat kentut & berak..adoheh!!! hahaha

    Weh..choose no. 97, die da pernah menang pelakon fofular...silalah percaya...

    BalasPadam
  16. wa!!!~~~ pilih la aku jadik watak jahat

    BalasPadam
  17. <----nak jadi hero jugak..ada yg sudi amik aku x??? hahah..sapa nak jadi heroin aku??

    BalasPadam
  18. pinky momma nak jadi watak no.4
    afundi 58 hahahaha
    watak lain??
    nenek kebayan pun boleh wakakaka

    BalasPadam
  19. nk jadi penjahat yang sangat jahat ..plih no 22

    BalasPadam
  20. watak IBU pon bole pilih No.103 +___+

    BalasPadam
  21. tersama2 coklat la pulak..hahhaa

    BalasPadam
  22. macam nak join..

    kena letak semua watak ke?

    BalasPadam
  23. abg ben kene byk2 watak2 ke dalam satu cerita?ayokkkk

    BalasPadam
  24. abg ben...malu lah nak letak..tapi dah buat...

    http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  25. as salam..
    perghh!!! sukaaa!!~~

    BalasPadam
  26. jadi watak mak ok gak. no 5 ok

    BalasPadam
  27. tn direktor, sy teringin nak berlakon..amek la sy..hehe..

    ;)

    BalasPadam
  28. pelakon dah pilih..idea lak tade..hueee kasi idea pliss

    BalasPadam
  29. idea takde la...kasi kat tuan direktor lain la pikirkan...hehehhe

    BalasPadam
  30. Memerlukan watak seorg ibu????
    Pilih la saya...ahaks!!
    No. 115 :p

    BalasPadam
  31. baru pergi kelas kejap.tgk2 abg ben dah buka segmen lain dah.chayoo semua !

    BalasPadam
  32. dah join...penat mengcopy link...

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  33. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/02/segmen-tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    missran punya..kang edit..mahap abg ben

    BalasPadam
  34. http://ceritapadlie.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    hasil masa lunch hour saya..

    BalasPadam
  35. da siap da..malu..hohoho

    http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  36. nk tau tak,hanisaa baru buka entry abg ben yg pasal pilih pelakon tu pukul 12.30.

    oooooo.sedihje tak dpt join.haha

    BalasPadam
  37. salam..tak cukup syarat bley x ? tp nk hntr gak ! huhhu

    http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  38. nah...hantar kerja sekolah..

    bz bz..takda idea..copy jer..=(


    http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  39. yeaa..nah assignment!!

    http://nikeima.blogspot.com/2011/02/esok-hari-minggu.html

    BalasPadam
  40. http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/02/tuan-direktorpilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  41. abg ben, yang dah jadi pelakon bole jadi director pulak tak? Cam menarek nak join

    BalasPadam
  42. abg Ben sori terlambat sikit..huhuhu...baru siap..td meeting tu meeting ni..ni baru siap..SAYA JOIN!

    http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  43. abg !
    siap dah haha


    http://www.qasehdalia.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  44. ABg ben..sori2 tadi terlupa nk ltak nme2 pelakon kt bawah..dh edit blik dh..skrg dh ltak dh..huhuhu... :(

    BalasPadam
  45. http://faizalfredley.com/2011/02/24/tuan-direktor-pilih-kasih-eh/

    dah tapi agak sedih la sikit cerita ni..hahah

    BalasPadam
  46. ketandusan idea...T_T **kerana faktor sedang bekerja...erk

    BalasPadam
  47. EEEEEEEEEEE....malu nye..tp mahu.!!saya join skali..

    http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    panjang la~

    BalasPadam
  48. kadang-kadang apa yang aku karang aku pon xpaham hahahahaha




    http://belangaburuk.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih.html

    BalasPadam
  49. http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  50. Salam Abg Ben...

    Entry dah siap..naz join :)

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  51. http://maizatul-akma.blogspot.com/2011/02/segmen-tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    DONE!TAPI LUM LETAK LINK PELAKON!!! TAK SEMPAT NK BALIK RUMAH DR OFFICE NI!
    NNTI MALAM SAMBUNG

    BalasPadam
  52. harap penyertaan saya masih diterima...hehehee~

    http://ieanchip.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  53. http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/tuan-director-pilih-kaseh-eh.html

    ABG ben plakon utame..hehhehe.ntahla rambg mate la nak pilih....hope karya ni diterime

    BalasPadam
  54. Salam bro Ben,

    Ini penyertaan saya yang PERTAMA untuk SEGMEN : Tuan Direktor! Pilih Kasih! dengan tajuk - Janda 18 Tahun

    BalasPadam
  55. alamk silap2 abg ben. baru tuka...sebb boleh ke abg ben jd hero?hehhehehe..abg ben layankn je lah karya agung sy ni wokeh?hehhe

    BalasPadam
  56. dah buat..!

    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  57. as salam..tutup malam ni ke? saya tengah dapat idea menarik ni ;)
    sedang mengarang dan mengolah supaya jadi lagi menarik~

    harap dapat menarik perhatian pembaca ;)

    BalasPadam
  58. TERIMALAH SEADANYA..

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  59. alamak...abg ben..kejap...lupa la plak ada penjahat...kejap..tgh edit :)

    BalasPadam
  60. arghh.. finally siap gak.. kalau bukan sebab exam tadi.. mesti dah siap awal.. lalala..
    terimalah CINTA POKOK KELAPA..lalala~ ^^,

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/02/tuan-pengarah-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  61. lom tutup kan..utnil malam neh kan?


    http://www.adybudika.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh-cinta-si.html

    BalasPadam
  62. lom tutup kan..utnil malam neh kan?


    http://www.adybudika.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh-cinta-si.html

    BalasPadam
  63. setelah di-edit...hehehe...lupa nak letak penjahat :)

    http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  64. huwaaa sempat ke tak ni.... line buat hal.....

    http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  65. saya join...

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    terima kasih...

    BalasPadam
  66. Siap.. Lambat sikit..

    http://dhatieku.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  67. join jugak...

    http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  68. ok..ziza pergi join..

    http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  69. completed!

    http://maizatul-akma.blogspot.com/2011/02/segmen-tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  70. dah terlambat........ waaaaaaaaa.......

    BalasPadam
  71. nak join tapi tade mase.bonad final sem.insyaallah dah lengang sikit bonad take part ye abg ben :)



    balik umah naek ERL dgn harapan terjumpe abg ben ke.tapi idok le dpt jmpe nye.hahaha

    BalasPadam
  72. AS SALAM..
    HAHAHA..
    UJANG PALING BANYAK TERKENA
    PENGARAH PAN PEMILIH : QASEH ;P

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html


    siap!

    alhamdulillah~
    moga dapat memberikan manfaat ;)

    BalasPadam
  73. as salam..

    encik ben~
    link pautan untuk ke entri sunah, tersilap pautan.
    boleh betul kan??
    huhu..ter pegi ke profile..

    terima kasih ;)

    BalasPadam
  74. finally. . .
    nk jugakkk walaupown lmbat :)
    cek it out ya!!

    http://ladolcemucux.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  75. kalau cerita tentang lain boleh ke...

    BalasPadam
  76. erk..a'ah la..saya punye silap link.. :)

    BalasPadam
  77. Akhirnya siap jugak skrip ni. Nah En. Sponsor.

    http://diarialeesya.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  78. dah siap..

    tp mcm panjang sgt la plak..

    http://mutiarabernilai2.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  79. karya agung dari aku..
    bukan senang aku nak berkarya ni!!!
    check it out! hehe

    http://allmydreaming.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.