Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 3 Disember 2014

BEN ASHAARI Muslimah Channel !

 

Alhamdulillah.. atas sokongan rakan rakan termasuk rakan rakan blogger #kelabbloggerbenashaari dan juga rakan rakan di FB mahupun di Whatsapp , telah lebih 200 ( sehingga 1hb Dis 2014 ) orang mendownload aplikasi BEN ASHAARI MUSLIMAH CHANNEL ni ..

Wife aku sendiri dah membeli sepasang ari tu.. dan dia nak beli lagi ! Hurm.. aku ok je sebab katanya dia berpuashati ! Begitu juga isteri rakan blogger , Que Achmad yang terlebih dahulu membelinya .. dan nak beli lagi ! Adehhh…

image

image

Ben Ashaari Muslimah Channel menawarkan medium yang mudah untuk anda membeli-belah pakaian fesyen Muslimah. Terdapat pelbagai pilihan pakaian yang elegant dan cantik dari tops, dress, cardigan, hijab dan juga skirt panjang.

Aplikasi ini, memudahkan anda membeli dengan menawarkan kaedah pembayaran yang mudah, samada melalui kredit kad atau perbankan di atas talian.

Penghantaran hanya dibuat melalui POSLAJU sahaja, anda akan mendapat tracking code sebaik sahaja selepas order anda diproses. Dengan itu anda boleh mengesan perjalanan barangan anda dengan mudah terus dari aplikasi.

Order & penghantaran akan diuruskan oleh
Serenity & Fabrics Sdn Bhd
No 14, Jalan Kasuarina 6,
Bandar Botanic,
42100 Klang, Selangor

Dan tadi , sekali lagi promosi aku buat dan Alhamdulillah , ramai telah membuat pembelian ! Sebarang pertanyaan , atau berminat untuk membuat aplikasi android ini , bolehlah sila email hairudin@gmail.com .

2 komen :

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

TERBAIK ... Dah buat entri jugak pasal nie ..hehehe

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Inspired....!!!!!!!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI