Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 14 Julai 2016

Patut cuba : Balqis Restaurant , Putrajaya

 

Wife teringin nak makan sesuatu.. tapi tak tau apa.. Memandangkan dah berada di Ayer@8 sebab nak jumpa doktor di Klinik Azalea , maka makan malam pon kat situ.. Persoalannya , restoran apa ?

Dan aku lama dah teringin nak makan kat Balqis Restaurant.. makanan resepi Yemen..

image

Tau tau nak makan apa ? Mudah jer.. tanya apa yang popular di sini ! Dan dia akan syorkan beberapa jenis makanan yang nampak biasa tapi.. Fuhhh !

image

image

image

image

Hurmm.. terus terang , aku akan kembali lagi ke sini ! Layanan pon ok.. Harga pon , masuk akal.. Rasa , memang menepati selera aku dan wife. Huhuhuh…

7 komen :

Afiq Halid berkata... [Reply to comment]

Semua nampak mengiurkan. Lagi2 pizza dia. Sedap sedap 👍🏻

ronna berkata... [Reply to comment]

Chicken chop pun sedap

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

piza tu macam sedap...
nnt bolehlah jjcm kat situ...

Delimasari berkata... [Reply to comment]

leh cuba ni

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

pizza tu menggodanya...

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Nampak sedap..boleh cuba nanti kalau ada rezeki ke sana..

Aznan Sd berkata... [Reply to comment]

Ben pm harga nasi ngn pizza tu.. mmg berselera tgk..slalu pusing putrajaya tak tau mana nk pi makan..tmpt ni nampak menarik

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI