Nak turunkan berat badan di Ramadan ini ? Royal Floss Serunding kan ada !

by - April 16, 2021

Lemah tul aku bila wife tanya nak berbuka apa ari ni ! Dalam kepala aku ni memang banyak la menu menu yang menarik untuk dinikmati ketika berbuka puasa nanti tapi masalahnya aku nak jaga badan ! Bukan sebab nak pakai baju menarik ketika raya nanti tapi aku dah selesa dengan badan begini. Nak pakai baju seluar apa pun , mudah. Tak senak perut dah ! Dan paling terasa ialah tak mengah dah. Huhuh..

Maka menu berbuka aku untuk 3 hari ni, selain dari amik whey protein selepas makan makanan yang berkarbohidrat ialah nasi dengan Royal Floss Serunding. Wajib ada serunding ni. Pembuka selera kata orang. Selain tu kena ada telur goreng. Cukup dah bagi aku. Huhhu.. 

Aku suka makan. Tak kira apa pun. Asalkan halal. Bila dah mula makan.. aku dah payah nak berhenti  dah. Pastu menyesal. Haahaha... Bukan sebab menyesal makan tapi sebab makan banyak. Yang menariknya . Royal Floss Serunding ni tak tebal potongannya. Halus dan mudah untuk dikunyah. Tapi sedapnya , memang padu la ! 





Alhamdulillah.. baru 4 hari berpuasa.. sahur dan berbuka , amik Royal Floss Serunding pastu baru cari makanan berprotein tinggi. Heee... Perut pun tak la kenyang sangat. Mudah untuk solat selepas tu. Selepas yang wajib , kita gi gym ! Kasi bakar semula kalori kalori yang ada.. Jangan biarkan. Nanti berlemak badan tu haa ! 

You May Also Like

1 comments

  1. Wahh! Terbaik lah bukak piasa dengan Royal Floss Serunding.

    Sesiapa yang nak Royal Floss Serunding ni boleh layari website -, www.serundingdelivery.com

    BalasPadam