Kulit kegatalan akibat air banjir !

by - Januari 05, 2022

Sahabat blogger aku , antara mangsa banjir baru baru ni. Abis tenggelam satu rumah ! Bukan rumah dia jer... malah satu kampung. Ketika dia menceritakan kembali detik detik tu pada aku , dia cukup tabah. Apatah lagi dia sekeluarga juga baru pulih dari serangan virus Covid 19. Masuk ICU la jugak. Berat sungguh ujian dia.

Ketika aku dapat mesej dari dia, waktu tu dia sekeluarga baru diselamatkan oleh orang kampung. Dia perlukan gel mandian Azyma Care. Katanya kulit dia kegatalan. Stok dia di rumah. Memang dia pengguna setia selepas Azyma Care berkesan menghilangkan kegatalan pada kulit dia selama ni. Kali ni dia perlukan kerana harungi banjir. Faham faham je la air banjir ni camana kan. Bukan air sungai jernih. Macam macam campuran ada. 

Sayangnya , ketika tu air naik di kawasan dia. Dan takda agen Azyma lak kat sana. Tu pasal senang ada agen ni. Korang pun layak jadi agen. Bagus untuk tambah pendapatan ketika ekonomi merundum ni. Sedikit sebanyak pun dapat membantu.. kan ?

Kandungan gel mandian Azyma Care ni sangatlah bagus. Bukan biasa biasa tau ! Dengan harganya tu, sepatutnya berdarah gak la hidung nak membelinya. Aku sekeluarga pun memang gunakan setiap kali mandi. Anak anak aku , bila kena gigit semut merah atau nyamuk, cepat cepat je guna Azyma ni. Tak yah nak bubuh ubat bagai. Diorang pun dah tau apa nak kena buat. 

Boleh baca mengenai kandungan gel mandian Azyma Care di SINI




Testimoni dari pengguna lain. Seingat aku, awal awal Azyma Care dikeluarkan.. mereka pun tak tau yang ianya mampu menghilangkan kegatalan kulit. Tapi seorang demi seorang pengguna berikan testimoni kesan positif dari penggunaan Azyma Care ni, ternyata memang bagus sekali produk ni.

Aku sendiri dah lalui bab kegatalan ni. Hanya perlu sapu dan biarkan seketika. Pastu bilas. Gatal pun hilang ! Alhamdulillah.. memang wajib simpan stok di rumah. 



Aku tak jual ! Kenapa aku tak jual ? Sebabnya.. aku tak nak korang kata aku claim bagus produk ni sebab aku jual ! Aku malas nak promote produk tak bagus ! Buat apa nak tipu orang kan ? Aku dah cuba.. aku jadi pengguna setia dan aku syorkan pada korang yang punya masalah nak guna gel mandian..dan juga yang ada masalah dengan kulit ! Boleh cuba. 

Korang boleh dapatkan produk ni di farmasi atau agen berdekatan korang. Di web Azyma Care pun ada jual secara online. Nak lagi cepat , boleh whatsapp terus ke mereka. 
 




You May Also Like

0 comments