Aku terharu dengan dua entri ini ..

 

Aku tak rasa mereka ni nak membodek.. dari cara mereka  , mmg mereka meluahkannya.. Aku pernah merasai apa yang mereka rasa .. Hurm... satu hari nanti , mereka pula akan merasainya.. InsyaAllah ..

Hurm... pastinya akan ada lalat menyinggah dan meninggalkan pesanan maut buat mereka .. Aisey.. pasal pa lagu tu ? Toksah la ... hurm...

Hurm... pening kepala tetiba lak.. nak tengok monitor pon dah kabur .. hurm... tapi kena update promosi .. huhu..tak pe.. dah janji... kena tepati... sedaya mungkin..

24 ulasan:

  1. biasalah tu en.ben...mana ada mesti ada yg hasad dengki punya kan kan..nanti2 saye pon nak buat entri khas untuk en.ben...bukan bodek tau..saye admire aje:)

    BalasPadam
  2. ha, dah pening kepala tu dah sampai tahap kena relax jap la tue...

    BalasPadam
  3. dah jejak ke sana...
    memang bukan untuk membodek...
    pujian kepada incik ben...

    BalasPadam
  4. mcm tu pun bodek gak ea?mcm mna nak ckp ea,kita kalau kat bwah ni,tkde siapa yang nmpk..tapi bila kat atas,berjuta org nak tumbangkan kita..kalau rasa bodek,tak yah layan..coz kalau dilayan,org yng mengata tu bukan kepoh??kita fikir sama2..

    slamat beramal^^

    BalasPadam
  5. bro BA semakin fofular..
    cheq tabik toing!toing!toing!
    ahakz!
    cheq dah puji pepagi tadi lagik..
    kompem bro BA x pasan..
    walaupon TELAH DITAG KAT FB...


    http://ezadatul.blogspot.com/2011/02/tq-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  6. Ingat lagi kata2 CMG
    semakin dikenali. semakin banyak lalat yang menyinggah

    BalasPadam
  7. fiwietttt.. Betul tu..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    kat sini lalat kat CMG pun lalat.. lalalala..

    BalasPadam
  8. bro BEN : ai laik dis ('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"
    2.New Entry "ENTRY TERGEMPAR !!!"
    3.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

    BalasPadam
  9. Sebenarye, dari dulu lg nak taye.. abg ben ni siapa ya?? pengasas blog ke apa?.. ramai org kenal abg ben.

    BalasPadam
  10. hoho saya pon ada wat segmen utk en. ben, sila la selongkar.. tamo tepek sini r.. maloo! haha

    BalasPadam
  11. Wahhh kalu abg ben promote blog mesti ada something special tentang mereka. Ye akan ku terjah

    BalasPadam
  12. brader ben..rest la..sampai terabai ksihatan pun xpakai gak..

    BalasPadam
  13. jeles ngan kebolehan Abg Ben berblog....cargass je...maybe tu la hikmah pegi gym kot..hehe

    BalasPadam
  14. tak salah memuji kan? kalau ada yang rasa benda2 tu untuk membodek, biaq p la.. tabik toing toing kat abg ben..

    BalasPadam
  15. ok..entry dorg mmg terbaek...mmg xde niat pon nk bodek..like2 dorg..hehehe..

    tp kn..dr dulu lgi nk tnye sbb inchik ben msti ada ckp psl bodek2..emm..mcm mane inchik Ben tw org tu bodek or tak? :)

    BalasPadam
  16. Bila la abang Ben nak jenguk blog aku yg tak popular langsung tu..

    tak pe.. kita tungguuuuuuu!!!

    BalasPadam
  17. hal lalat ni senang je Ben...ridsect kan ada. hihihi~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI