Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 9 Februari 2011

Entri aku paling menyampah malam ini !

 

Serius.. aku menyampah giler dengan entri ini .. Huh.. Bila aku tengok kat FB tajuk entri ni , terus aku mesej kawan ni .. Tanya pasal tu ..

Dia tak jawab beb !! Sah tak tengok hp tu .. dok melayan FB .. huh.. mentang mentang la single ! Tak pe tak pe.. Biar je.. Hari ni hari dia .. tunggu ler..

Aku ternampak entri dia sewaktu makan tadi kat Bangi .. Bila ternampak terus aku sms .. kemudian baru aku baca .. Bila aku baca .. huh .. aku antar sekali lagi sms kat dia ! Grrr...

Nak tau ? Entri apa ? Meh .. g baca .. kawan blogger kita eksiden ! Klik sini haaa... SINI

9 komen :

skycatcherz berkata... [Reply to comment]

hahaha ciss tertipu.. ingat marah sangat la tadi.xpe2 sabar2 :)

darxniq berkata... [Reply to comment]

hahaha...wat sakit hati jer..

MAKCEK bukan NENEK berkata... [Reply to comment]

kahkah sian incix logo . haha

*free je kena tipu tadi . kehkeh

ewanrani berkata... [Reply to comment]

laaa exciden ka...bahaya nie...huhuhu...

hati-hati dijalan raya...

ape2 nak ajak join tgk muzik-muzik26

http://ewanrani.blogspot.com/2011/02/muzik-muzik26-tuk-band-plakjom-join.html

Anikimaro berkata... [Reply to comment]

err...nak enterframe sni...
http://mindcontrolblogspot.blogspot.com/

DiriKu berkata... [Reply to comment]

kakakaak!!BA bengang XD

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

takziah la ek

ir. chung-ho berkata... [Reply to comment]

x elok marah2..
tp nak marah jugak..
hampeh tol..!!!
hahahaha

logorithm berkata... [Reply to comment]

Ya ampunnnn! :-p

Alamak I kena promote lagi! TQ bro Ben walaupon ini kena promote sebab menyampah! lalalala...

Entah macam mana I tak perasan SMS Ben masuk. I tengah sibuk on and off dari laptop + HP sebab busy ngan laundry kot masa tuh? I baru sedar selepas I baca entri Ben nih. :-p

Lain kali I belanja makan besar la okeh?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI