Selasa, 15 Februari 2011

Saya Blogger Baru .. Jom Bersantai ..

 

Segmen baru ... Khas buat blogger yang punya FOLLOWER 100 ke bawah .. Sebelum itu , kalau korang nak tips dari aku mengenai blog , meh tonton di SINI .. Kalau sudi , promote kat FB korang eh ... Terima kasih laaa pada yang sudi .. lap u lap u lap u !!  Eceh.. poyos ..

Ok... tamo buang masa .. kita g ke geng geng blogger yang  baru ..Sebelum itu , jgn lupa 100 FOLLOWER ke bawah saja yer !! Terlebih tak leh .. korang kena g 'bertegur sapa ' dengan kawan kawan kita ni lak. Aisey.. kasi can laaa ... kan kan ?

Senarai blog :

Ok. kita g pusing 15 blog dulu yer ... Er... bagi yang baru nak join tu , pastikan blog korang tu tak memberatkan pengunjung blog korang tu.. buang le widget widget tak penting tu ..ok ? Terima kasih ...

35 komen :

mukmien berkata... [Reply to comment]

bro ben:kalo blog saya cukup2 100 follower... cam na??

dylla fadzil 小草莓 berkata... [Reply to comment]

untuk follower below 1000 takda ke? teehee

Syarafina Zaini berkata... [Reply to comment]

wah.. pantas betul diorang nih.. =D

axuerha berkata... [Reply to comment]

camne nak join mr ben? sy cuma ade 78 follower aje...

naurahschooleaver berkata... [Reply to comment]

(: salam abg ben . sy follower bru blog abg , its nice andd saye pun blogger bru ;p

amin berkata... [Reply to comment]

mahu uge..haha

Nur_Muslimah berkata... [Reply to comment]

cmner nk join ek ? sy ade 27 follower jer .. T_T

mas.saari berkata... [Reply to comment]

camne saya nak join??
saya start jadi blogger ni jan 2011
follower pun baru 30 lebih..

masikarfan.blogspot.com

Wafiy Suzly berkata... [Reply to comment]

brader ben..ni saya2..tp camna nak join ni?

blog dah habis ringan dah ni..

faa rosli sulaiman berkata... [Reply to comment]

saya punya bawah 100 tapi xde pon..

sobs sobs..

rosmina samin berkata... [Reply to comment]

saya suka yeah yeah =)

padlie berkata... [Reply to comment]

camner nak join?

tya berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum . lalu ~ :D

mia.lia berkata... [Reply to comment]

hannamontelna..haha

bobiedanbad berkata... [Reply to comment]

jom stop kat blog saya ada contest n hadiah menarik http://bobiestory.blogspot.com/2011/02/berapa-umur-dia.html

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

wahhh....pantas betoi dorg ni..hehhee..jom terjah..

*bila la inchik Ben nk promote blog sy cm blog dorg ni..hehhee

Wafiy Suzly berkata... [Reply to comment]

@Wafiy Suzly

sori2

disebabkan tlalu x arif bb segmen ni..kasi ajelah link kat brader ben..huhu

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-blogger-baru.html

logorithm berkata... [Reply to comment]

Kepada mereka yang nak join, sila rujuk ke entri En. Ben nih:

---> SEGMEN : Err .. Hye .. Saya Blogger Baru.. 

Nur_Muslimah berkata... [Reply to comment]

nie url blog sy ..
htp://coretancintagengmuslimah.blogspot.com

cik faten berkata... [Reply to comment]

saye blogger baru.. follower un baru ade 11 orang je....
http://cikfaten.blogspot.com

MiSs F.A berkata... [Reply to comment]

sy ade 16 follower je.. :)

mas.saari berkata... [Reply to comment]

saya dah join...

http://masikarfan.blogspot.com/2011/02/err-hye-saya-blogger-baru.html

ewanrani berkata... [Reply to comment]

follower saya dari 86 dah jadi 102 dah...wah hebat penangan abg ben nie..terbaikla...sy bloger baru lagi..baru 2 minggu buat...hehe..
best dapat jumpe kawan2 blogger sume..

http://ewanrani.blogspot.com/

asma :) berkata... [Reply to comment]

http://katakosong.blogspot.com :)

elyhanna murray berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah . thanks abg ben . serta merta follower naik . thanks a lot . :)

AtenAzhar berkata... [Reply to comment]

abg ben! thanks buat segmen ni . alhamdulillah , followers makin naik . harap² blog sye tu ada informasi utk visitors. thanks :)

MISZ FAE berkata... [Reply to comment]

abg ben sy nak join :
http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/02/err-hye-saya-blogger-baru.html

sis92 berkata... [Reply to comment]

salam...
wah baguslah
brother Ben..
walaupun dah famous tapi mbantu yg baru...

http://wwwgadissemasa.blogspot.com

cik najihah berkata... [Reply to comment]

nak join...

http://najihahfara.blogspot.com

Mazs berkata... [Reply to comment]

nak join jgkk !
http://mazzatiera.blogspot.com/2011/02/err-hye-saya-blogger-baru.html

athirahzaki berkata... [Reply to comment]

nak join gak buleh?

htpp://whenmyheartbeating.blogspot.com/

hikhik..

Fatini Azmi berkata... [Reply to comment]

yeyee,, saye pn nk j0in abg ben.. smpai je f0ll0wer yg ke 100 nk kasi 0le2.. =)

http://nurulfatini143.blogspot.com/

.::cintabungablogspot::. berkata... [Reply to comment]

abg ben.. nk nyelit jugakk... blogger bwh 100 (cehh, ngan banggennyer ^^)

miss lollipop berkata... [Reply to comment]

cmne na jOin???

http://www.qifanyssweet.blogspot.com

ara berkata... [Reply to comment]

nak join..
(:
tp.
mcm mana?


arasimatasepet.blogspot.com

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI