Saya Blogger Baru .. Jom Bersantai ..

 

Segmen baru ... Khas buat blogger yang punya FOLLOWER 100 ke bawah .. Sebelum itu , kalau korang nak tips dari aku mengenai blog , meh tonton di SINI .. Kalau sudi , promote kat FB korang eh ... Terima kasih laaa pada yang sudi .. lap u lap u lap u !!  Eceh.. poyos ..

Ok... tamo buang masa .. kita g ke geng geng blogger yang  baru ..Sebelum itu , jgn lupa 100 FOLLOWER ke bawah saja yer !! Terlebih tak leh .. korang kena g 'bertegur sapa ' dengan kawan kawan kita ni lak. Aisey.. kasi can laaa ... kan kan ?

Senarai blog :

Ok. kita g pusing 15 blog dulu yer ... Er... bagi yang baru nak join tu , pastikan blog korang tu tak memberatkan pengunjung blog korang tu.. buang le widget widget tak penting tu ..ok ? Terima kasih ...

35 ulasan:

  1. bro ben:kalo blog saya cukup2 100 follower... cam na??

    BalasPadam
  2. untuk follower below 1000 takda ke? teehee

    BalasPadam
  3. wah.. pantas betul diorang nih.. =D

    BalasPadam
  4. camne nak join mr ben? sy cuma ade 78 follower aje...

    BalasPadam
  5. (: salam abg ben . sy follower bru blog abg , its nice andd saye pun blogger bru ;p

    BalasPadam
  6. cmner nk join ek ? sy ade 27 follower jer .. T_T

    BalasPadam
  7. camne saya nak join??
    saya start jadi blogger ni jan 2011
    follower pun baru 30 lebih..

    masikarfan.blogspot.com

    BalasPadam
  8. brader ben..ni saya2..tp camna nak join ni?

    blog dah habis ringan dah ni..

    BalasPadam
  9. saya punya bawah 100 tapi xde pon..

    sobs sobs..

    BalasPadam
  10. assalamualaikum . lalu ~ :D

    BalasPadam
  11. jom stop kat blog saya ada contest n hadiah menarik http://bobiestory.blogspot.com/2011/02/berapa-umur-dia.html

    BalasPadam
  12. wahhh....pantas betoi dorg ni..hehhee..jom terjah..

    *bila la inchik Ben nk promote blog sy cm blog dorg ni..hehhee

    BalasPadam
  13. @Wafiy Suzly

    sori2

    disebabkan tlalu x arif bb segmen ni..kasi ajelah link kat brader ben..huhu

    http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  14. Kepada mereka yang nak join, sila rujuk ke entri En. Ben nih:

    ---> SEGMEN : Err .. Hye .. Saya Blogger Baru.. 

    BalasPadam
  15. nie url blog sy ..
    htp://coretancintagengmuslimah.blogspot.com

    BalasPadam
  16. saye blogger baru.. follower un baru ade 11 orang je....
    http://cikfaten.blogspot.com

    BalasPadam
  17. saya dah join...

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/02/err-hye-saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  18. follower saya dari 86 dah jadi 102 dah...wah hebat penangan abg ben nie..terbaikla...sy bloger baru lagi..baru 2 minggu buat...hehe..
    best dapat jumpe kawan2 blogger sume..

    http://ewanrani.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. http://katakosong.blogspot.com :)

    BalasPadam
  20. alhamdulillah . thanks abg ben . serta merta follower naik . thanks a lot . :)

    BalasPadam
  21. abg ben! thanks buat segmen ni . alhamdulillah , followers makin naik . harap² blog sye tu ada informasi utk visitors. thanks :)

    BalasPadam
  22. abg ben sy nak join :
    http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/02/err-hye-saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  23. salam...
    wah baguslah
    brother Ben..
    walaupun dah famous tapi mbantu yg baru...

    http://wwwgadissemasa.blogspot.com

    BalasPadam
  24. nak join...

    http://najihahfara.blogspot.com

    BalasPadam
  25. nak join jgkk !
    http://mazzatiera.blogspot.com/2011/02/err-hye-saya-blogger-baru.html

    BalasPadam
  26. nak join gak buleh?

    htpp://whenmyheartbeating.blogspot.com/

    hikhik..

    BalasPadam
  27. yeyee,, saye pn nk j0in abg ben.. smpai je f0ll0wer yg ke 100 nk kasi 0le2.. =)

    http://nurulfatini143.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. abg ben.. nk nyelit jugakk... blogger bwh 100 (cehh, ngan banggennyer ^^)

    BalasPadam
  29. cmne na jOin???

    http://www.qifanyssweet.blogspot.com

    BalasPadam
  30. nak join..
    (:
    tp.
    mcm mana?


    arasimatasepet.blogspot.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009