Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 27 Ogos 2014

Terima kasih Umm Waliyya !

 

Set pembelajaran Islam untuk Qhaliff.. Asas tapi menarik !

Aku baru sempat bacakan buku The Way to Jannah bersama Qhaliff.. Ternyata dia diam dan memberi tumpuan. Buku ni tak banyak tulisan yang membuatkan kanak kanak boleh beri tumpuan selain dari gambar serta warna yang menarik untuk menarik minat mereka melihatnya ..

Aku disyorkan oleh mereka mencuba buku Phonics Junction for Little Muslims . Aku rasa Qhaliff mesti suka sbb dia mmg dok layan kaedah pembelajaran gitu di youtube. Sambil main , mata dok tengok tv… dalam diam dia ikut.. heee…

Nanti aku bagitau lagi kat korang eh.. Apakah Qhaliff minat atau tidak terhadap buku buku ni.. InshaAllah dia akan selalu bagi kat aku untuk sama sama membacanya..

Terima kasih Umm Waliyya.. Jika berminat nak mengetahui lebih lanjut mengenai produk yang terdapat di butik mereka , sila kunjungi ..

FACEBOOK : https://www.facebook.com/byummwaliyya

Instagram : www.instagram.com/byummwaliyya

web : www.byummwaliyya.com

atau email ke ummwaliyya@gmail.com

5 komen :

Anizz Annisa berkata... [Reply to comment]

bukan budak2 je minat abg ben..anis pon suke buku2 cmnie.. hihi

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wah menarik ni, thanks for sharing aben...

Nurfaezah Abdullah berkata... [Reply to comment]

good reading material for kids :) at the same time blh ajar mrka membaca in simple english hehe..

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

Nice info...

Kisah Si Dairy berkata... [Reply to comment]

nanti awfiyah besar skit,nak dapatkan satu untuk dia..thanks sharing abg ben..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI