Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 2 Februari 2015

MRS lebatkan rambut si kecil dan juga anda ?

 

Ramai tanya aku camana rambut Zahra dan Qhaliff sangat lebat.. Hurmm.. Sememangnya masa keluar dari rahim mak dia , dua dua ni dah lebat tetapi … bila aku bawak diorang melawat orang tua aku nun di Cheras tu , mak aku akan letak dua jenis minyak kat rambut diorang .. Minyak kelapa antaranya ! Tapi minyak kelapa ni ada bau skit la kan ? Sebab tu ada yang tak suka nak letak.. Hurm..

Minyak kelapa ni ramai dah tau kelebihannya , kan ? Cuma masalahnya ialah bau ! Ahaa.. Kalau nak letak kat rambut , bau dia.. perghhh.. Nak letak kat perut , perghhh .. kan kan ?

 

Pernah dengar MIRACLE REFRESHING SCENT ? Ada yang pernah dan ada yang tidak .. Aku , terus terang .. tak pernah ! Hinggalah satu hari tu aku dihubungi seseorang meminta aku mereview MRS ni.. MRS ni merujuk pada MIRACLE REFESHING SCENT  yer kawan kawan.

image 

Sewaktu aku menulis entri ni , perut aku memang tak sedap laa.. Kembung ! Dah tua la katakan… Hehehee.. Makin tua makin kacak kata anak anak dara cun .. Hehe… Aku letak MRS  ! Perghh.. dia punya berangin .. Sedappp jer rasa ! Macam nak tutup laptop ni dan sambung tidur ! Siap sendawa sendawa lagi haa ! Memang keluar angin betul ni ! Hurmm…

Harga ?

image

Ada banyak size dan bentuk botolnya.. Hehehe.. Terpulang la pada mana korang berminat nak beli . Tapi yang pastinya la kan ,  MRS ni bagus untuk merawat keguguran rambut , merawat kelumumur , masalah kutu dan paling menarik melebatkan rambut.. juga bertindak sebagai tonik rambut !

Selain daripada untuk rambut.. ada banyak lagi kelebih MRS ini ..

imageimage

MRS ni kalau pakai selepas mandi ni , memang dapat rasa la kesegarannya ! Macam aku sekarang ni , pakai selepas subuh tadi.. Memang terasa lega perut ni .. Kalaulah pakai sebelah malam , sebelum tidur.. sapu kat tengkuk .. betis .. InshaAllah lena ! Kasi hilang lenguh lenguh dan stress ! Huhuhuh..

Untuk Zahra dan aku .. lepas mandi , sapu kat kepala.. Jadikan tonik rambut ! Hehehe.. Aku nak lebatkan rambu balik.. Bukan untuk kelihatan kacak tapi untuk kelihatan .. segak ! Auww ! Hehehehe..

MRS yang pernah terbit di Utusan Malaysia ni adalah 100% produk yang dikeluarkan oleh orang Islam. Maka , bolehlah guna tanpa was was kan ? Hehehe ..

image

Antara testimoni pengguna yang dah guna.. hehehe.. Mestilah kan ? Kena guna baru tau kesannya ! Jangan gebang je lebih.. Haaa !

image

image

 

image

Bagi yang berminat nak jadi agent atau dropship mahupun nak bertanya dengan lebih lanjut , boleh rujuk di :

Facebook page : Miracle Refreshing Offical Page
IG shop : Miracle Refreshing Official .
Alamat  : Wisma MRS, H-6-G Putra Walk Business Park, Jalan Pinggiran Putra, Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor
No whatsapp : 0139364676
No office : 03 8940 4045

Untuk Pendaftaran jadi agent , klik SINI..

10 komen :

Snazzy_Naz213 berkata... [Reply to comment]

Product ni dah lama ada kt psran, cuma mgkn tak ramai yang tau. Naz dah pakai product ni for almost 1 year. Segar, nak lagi bila pakai waktu panas. Rasa sejuk, fresh. Paling best bila pakai sebelum pakai tudung. Time selesema pun sesuai digunakan. Try dulu, baru tau :)

NIfz super berkata... [Reply to comment]

Wahh.. tak pernah lagi dengar jenama nihn... memang nak kena carik & cuba nih... memang dalam masalah rambut gugur la nih....

http://supernifzvitamin.com/jerawat-tumbuh-lepas-makan-vitamin/

mie zan berkata... [Reply to comment]

Saya pakai minyak yg warna hijau tu, dia mcm syampoo.. kelumumur xde, gatal2 pun hlg..rambut pun xkering lagi, kalu dulu bila kena panas masa kerja mesti gatal2 pada rambut...

Reinbōrōzu-San berkata... [Reply to comment]

Salam,

Ren pernah guna yang trial pack. Wangian sweet tak silap. memang fresh!

uchie haris berkata... [Reply to comment]

Saya dan famili antara pengguna tegar MRS. Teman first aid kit kami. From head to toe. Boleh bawa solat. Dari pengguna dah terpaksa serah diri jadi agent. Pasal dah Jatuh cinta kat MRS.Saya kat JB 017-7117626.

khairunissa hazlin berkata... [Reply to comment]

Berminat nak cuba MRS yang WANGI SEJUK & BERANGIN ni boleh WhatsApp Niesa 0179065057 ye.
Ig - @nisahazlin
www.facebook.com/khairunissa.hazlin

humairah abdul aziz berkata... [Reply to comment]

First time gune sbb migrain.. alhamdulillah lps gune minyak ni rase lega je kepala.. lpstu try plak serum hijau tu sbb rmbut byk sgt gugur n kelimumur.. alhamdulillah wlupn xhilang sepenuhnya tapi berkurangan..
Berminat nak cuba produk mrs boleh hubungi sy 0135241572
Agen gombak, batu caves

humairah abdul aziz berkata... [Reply to comment]

Mule2 gune sebab migrain.. alhamdulillah lepas sapu mrs rase lega.. pstu gune serum untuk rambut gugur dan kelimumur.. alhamdulillah berkurangan.. sekarang gune serum je dah tak pakai syampu.. berminat dengan produk mrs boleh hubungi saya 0135241572..
Agen gombak, batu caves

Nasriyah Ishak berkata... [Reply to comment]

saya merupakan agen MRS Pulau Pinang..kalau ada sesiapa yang perlukan khidmat nasihat dengan lebih detail berkenaan produk MRS ini bolehlah menghubungi saya Nasriyah 019-4493991..Saya akan membantu segala masalah yang dihadapi oleh tuan/ puan.

Helmyzan Paduka berkata... [Reply to comment]

Ramai yg dh tahu MRS best sgt2, WhatsApp 0193031331, FB : Helmyzan Paduka. IG @mzmiracle4u

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI