Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 1 Februari 2015

Sofa baru kami …

 

Alhamdulillah.. sampai akhirnya ! Ada kawan tanya kat mana beli dan berapa harga ? Hurmm.. 

Ok.. sebelum aku teruskan .. layan gambar sebelum dan selepas sofa sampai .. hehehe ..

image

Lapang giler rumah aku kan ? Aku suka.. Leh berlari dan main bola dengan Qhaliff .. Dan selepas sofa sampai..

imageimage

Hurmm… Besar ? Kan ? Tapi selesa.. leh bantai tidur atas ni.. dan aku boleh buat kerja terus kat sini.. hehehe.. Bestttt ! Hehehehe…

Ok… sambung.. kat mana beli ? Ok.. aku tak nak syorkan tempat ni kat korang ! Kenapa ? Diaorang janji nak hantar dalam masa 10 hari tapi .. hurm.. lebih 20 hari !! Best part , telefon pon tak ! Malah maaf pon takde nak dilafazkan ! Huhhhh.. Aparaaaaa ! Aku siap bertekak dengan orang company ni sewaktu call tanya pasal perabot ni ! Hurmm

Selepas aku rujuk kembali dengan promoter yang jual perabot ni di Picc tempohari tu , barulah segala masalah selesai ! Dah la lambat.. siap suruh bayar penuh dulu baru barang sampai ! Huhhh.. Aparaa ..

Nasihat aku.. gi beli terus kat kedai perabot mereka.. senang nak deal !

7 komen :

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Besar dan lapang.. lawanya..")

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Mesti qhaliff dan zahra seronok berguling guling ni..

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

wahhhh...bestnyeee sofa baru...tahniah ben..semoga sentiasa dipermudahkan rezeki olehNYA..

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

Aparaa..kang masuk blog baru tau...haha kan dah masuk blog pon. apa pon memang sofa tu cantik dan selesa..

azizahchewan berkata... [Reply to comment]

Mcm sama je problem..sy pun beli kat picc ari tu..sampai skrg tak sampai lg..jumaat col dia suh byr full br anta brg..aritu masa promote kan main ckp manissss je dgr...semlm g bayo tp kami berkeras gak xnk byr full...anta brg baru bg balance...janji hari ni nk anta skrg dh kul 7pm tk sampai2 lg...hubby dh g keje dh pun..mmg akn blacklistkan je kedai ni..

Nur Misnan berkata... [Reply to comment]

bab pasai suruh beli terus kat kedai perabot tu kurang faham.. ateh.. ben beli mcm mana.. den garu palo sat

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

memang tak patut lambat sampai..memang kene makila..tapi bestnya leh landing..hahhaa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI