Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 3 Februari 2015

Taman Beijing di Putrajaya ?

 

Secara tak sengaja.. ternampak taman ni kat Presint 4 , Putrajaya. Wife pon bersuara ..

“ Aik.. Taman apa ni bang ? “.

Ok.. tu secara halus kata-katanya .. Disebalik kata-katanya itu , bermaksud ..

“ Bang , jom singgah sini !  “. Kaannn.. Orang perempuan memang gituu , kaannn ! Aku takde masalah. Aku memang sukaa .. hehehe .. Best best ! Tengok jam .. dah hampir 630 petang. Ada setengah jam jalan jalan..

“ Eh , bang.. ni la taman Beijing yang diorang dok kecoh kecoh di FB tuuu .. “.  Kata wife lagi.. Memang feveret aku la tempat tempat gini.. hehe..

imageimageimageimageimageimageimage

Ok gak tempat ni kalau nak berfotografi.. Lain skit panoramanya.. Dan yang sedang hangat bercinta .. pe lagi ! Maii la siniii !!

8 komen :

Syira Lokman berkata... [Reply to comment]

bestnya jenjalan..syira pun belum pernah g situ

Jue Amzura berkata... [Reply to comment]

Macam best jer tempat ni...boleh tiru gaya wife abg ben ni..comfirm hubby bawak la nanti..hihi

young girl berkata... [Reply to comment]

boleh buat shoot tuk wedding ni

noor syuhada md noor berkata... [Reply to comment]

hahaha tang ' bang, taman apa ni?' memang betul..orang perempuan ni kiasannya lebih sikit..hehe

tak pernah tahu kewujudan taman ni, harus gi nih..very nice view

qisya khadeeja berkata... [Reply to comment]

Wahhhh!!! Leh p nnti insyalah ..

mas saari berkata... [Reply to comment]

cantiklah taman ni.. boleh buat outdoor phoshoot kan sini..

Nuriesya Nadia berkata... [Reply to comment]

Alaaa kenapa tak jumpa tempat ni masa outdoor photoshoot kawen haritu. T_T

Cr. Siti Hazreen Shahrom berkata... [Reply to comment]

Cantiknya!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI