Amik aura anak kembar di Gathering Kembar !

 

Nak pergi ke tak nak ? Dekat sangat dah ni .. tak g , rugi pulak... Bukan apa , segan .. Yang datang semua bawak pakej .. Aku tak lengkap pakej lagi.. Hehe... masih double.. Tapi tak pe la... Dah bagitau kat Huszaini kt blog dia semalam yang aku nak g...

Tapi tak de la nak g tepat jam 4.. aku g lebihkan skit masa .. dalam kul 5 lebih.. lagi pon hujan dah masa tu... Kena tunggu renyai.. dan , tak rasa lak diorang akan stay lama kat situ.. maklumlah , hujan pastu bawak budak budak lak tu.. hurm...

Ternyata meleset.. aku ngan wife , saja masuk ke kawasan tu dan tengok... kot kot diorng ada lagi.. Erk.. tapi aku tak pasti belah mana.. Yang aku tau kat Precint Diplomatik jer .. hehehe.. Taman ??? Aiseyman.. Tak tau ada taman situ.. WAh..ada taman.. leh jongging sana nanti.. hahahaha.. lupa lak.. hahaha..

Ok... g masuk n cari.. Tetiba nampak ada banyak kereta kat situ.. Hurm.. diorng la ni kot.. Nampak pon ada ramai budak kat situ .. Nak singgah ke tak nak ? Segan nih.. maklumlah , tak dijemput .. hehe.. Jemput jemput .. aku je segan...

Pusing satu round.. Kemudian buat keputusan , aku singgah .. Dan hasilnya ,

182887_192806650742979_100000409372347_644392_4895854_n 180604_192804934076484_100000409372347_644387_2777809_n

Nampak tak nama aku kat situ ?? Hehe.. last sekali tu.. haha... Tak pe, janji datang kan ?

Buat Zaini , maaf tak lepak lama .. maklumlah , ada urusan rumahtangga kena selesaikan .. Mau cari barang dapur kat pasar malam Bangi.. Tu pon lewat dah... Tak sempat nak makan .. Tapi , alhamdulillah .. dapat gak jumpa kawan kawan dan curi sedikit aura budak budak tu.. kot kot dapat kembar 4  , kan ? Anak kembar 4 okeh.. bukan bini 4 ! Tamo okeh ! Eceh, berlagak alim ... konon.. hahahaha... tapi serius , tamo ... pening kepala .. hati pon runsing.. eceh !

Apa pun , tahniah buat geng geng parents kembar kerana berjaya juga mengadakan gathering mereka tu.. Caiyok ! masuk hmetro lagi tuu...

14 ulasan:

  1. ben....
    bestnya ko pi gathering si kembar,..

    ehem...mana tau kan. tiba2 kembar 4......satu aku amik jadi mak angkat eik....

    BalasPadam
  2. bestnya tengok kembar2. saya pun baru tau ada taman kat belakang tu..saja cuba masuk tgk je dlm tu dl..cantik plak tu tamannya.

    BalasPadam
  3. Woittt ayu...Sedenak nak 1. Kuantan nak 1....hahhaa,

    BalasPadam
  4. huhu kite sedih sgt tak dpt gi padahal dkt je..kena keje huwaaa....terlepas nk join gathering kembar dan tak dpt lagi jumpa bro BA..ni yg nak hempas timesheet ni he3...(letih arr kira gaji orang, riban-riban lak tu tak ci..huhu)

    BalasPadam
  5. Hahaha... macam citer I pergi jumpa Ben kat Sogo hari tuh. :-D

    BalasPadam
  6. ha? ape kaitan dengan sosilawati? adoi...

    BalasPadam
  7. kalau dapat anak kembar 4 semua laki , kompem semua badan ketul2 cam abg ben jugak..hehe :)

    BalasPadam
  8. sy juga si kembar. hehe :D (tibe2 kan)

    BalasPadam
  9. Ehhh macam ku kenal je itu 3 org jejaka encem berbaju belang tu *wink*wink*

    Alhamdulillah, dapat gak jumpa geng geng kembar and Ben. Walaupun hujan, rasanya everyone had fun, mak bapak kot yg lebih enjoy makan drpd anak anak hehehe

    Mana tau kot kot betul betul melekat aura u nak dpt anak kembar kan? Zila dah siap bgtau dia nak kembar 4 dah tu hehe ;-)

    Btw, thanks for coming, dpt gak tgk Ben live in action :-)

    BalasPadam
  10. tq Ben, sudi datang! Walaupun tak semeriah mana.. Alhamdullillah ramai geng2 kembar sudi hadir... Hujan lebat masa tu.. sesuatu yang tak dijangka.. :) Seronok dapat tengok kembar ramai2 tu...

    BalasPadam
  11. thanks bro Ben ..sudi dtg..
    semlm nak tgr segan.. berbual ngan wife jer..

    pss..hope masin mulut boleh dpt kembar 4.. mesti gempakkk yerr.

    BalasPadam
  12. tq ben sudi join gak mini gathering kembar aritu...xsngka sbnrnye dp la jmpa live gitu..ahaksss....

    anyway nk amin kn la cita2 both of u uk dpt ank kembar 4..aminnnnnn....(amin pnjg ni..heheh)...dpt la rasa cmne kami2 para mak/pak ank2 kembar ni jaga ank kembar..pening but happening....

    BalasPadam
  13. TQ bro Ben sudi singgah join kami walaupun sekejap... Insya Allah melekat la aura kembar tu dapat 4 terus... Aminnnnn.

    BalasPadam
  14. Ben, jemput laa mai tgk pics gathering tu:

    http://mamakembar3.blogspot.com/2011/02/perkelahan-geng-kembar-best.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI