Blogger yang bakal meletup !

 

Haaa... ini adalah senarai blogger blogger yang sedang meningkat naik... Apkah rahsia diorng eh ???

Pergh... tetiba bz !!! Grrrr ..

35 ulasan:

  1. KSP disitu tangga pertama..~ hehehe.. fofular la ko pasni KSP..hihihi

    BalasPadam
  2. teman gak blogger yang bakal menurun he..23x

    ade satu link 2x mu letak la ben

    klik link nie untuk ke
    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  3. Jom terjah untuk tahu rahsianya...

    BalasPadam
  4. alangkah indahnyee bile dapat msk dlm top blogger tu waaaa =(

    BalasPadam
  5. giliran blog sy lom smpai lg kot ni..hhihih :p

    BalasPadam
  6. kebabom....!!!!!!! bertambah kawan2...yeeehaaaa

    BalasPadam
  7. perghhh...mn aci nie... nak jugak! abg ben helpppp~~~

    BalasPadam
  8. pergh...blogger yg bakal meletop boom boom kebaboom ehehhe caya la =)

    BalasPadam
  9. maceh2..hehehe
    takde rahsia pon..
    ,mari2 singgah belog eka..hehe

    BalasPadam
  10. hebat la diorang..jom support depa

    BalasPadam
  11. wow weee...admire sungguh nih..ish ish ish

    BalasPadam
  12. yey..Yana tersenarai.. tq2 BA..

    BalasPadam
  13. huhuhu.. blog aku yg no 3 tu.. bangga giler.. jom ar terjah blog ak.. thankz mr. ben :)

    BalasPadam
  14. as salam..
    ha~ rahsianya sebab senang diajak berbual dalam sb :p

    kot? haaa.suka semua

    BalasPadam
  15. my blog is not listed...sob sob...

    BalasPadam
  16. pasni promote la blogger baru yg baru ada 20 follower pulak yee...hukhukhuk

    BalasPadam
  17. terasa ingin join tapi apakan daya kriteria tak lepas..
    tapi xpe kita meriahkan blog diorg dgn berkunjung dan membc cerita mereka pulak..ecehh!!

    hidayahmohdsalleh.blogspot.com

    :)

    BalasPadam
  18. salam~
    mau jgk tersenarai seperti mereka~
    :D

    BalasPadam
  19. alamak..sye ni bulih msk lgi x??aiyaa..aiyaa..bru balek kelas..hahhaa..try je la buat..hee~~

    BalasPadam
  20. alamak ada double post no. 10 & 11 sori...btw...thanks bro Ben :)

    BalasPadam
  21. tersenarai..hehe..thanx abg ben.. ^__^

    BalasPadam
  22. hahaha hehehe huhuhu tiba-tiba rasa malu meow-meow lak bila disebut begitew..

    terima kasih en. ben promote belog yg masih bertatih tu...

    opps kan dah kata.. mmg akan tertinggal erl lah.. hari ni baru pasan entry ni.. hoho

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI